Epic vért füstöléssel (K)

Indította linux2000, 2011-09-03, 08:43:02

Hi all

Régebben próbálkoztam én már megkérdezni de senki nem tudta. Hátha majd most :D

Egy olyan klienst keresek (lehetőleg letöltőlinkel) amiben benne van. Vagy egy használható magyar leírást.
Vagy egy embert aki megcsinálja nekem GM jogért.

Előrre is köszi.
U.I.: Nem az a német leírás kell mert abból  nem tok kibogozni ló@@t sem. Értitek...

Alone kliensébe benne van, amúgy beleteszed a pc be a csillogásokhoz a füstöt(Source\ymir work\pc\common\effect\armor) letöltés nem adok a füsthöz mert elég sok helyen meg van köztük itt is már láttam csak keresni kell, na és ha oda bele raktad akkor ki bontod a root-ot engedélyezed a playersettingsmodule.py-ban és item_protoban (a kliensében persze) ha csak az alap csilogásod van akkor ezt irod a vérted socket_pct-hez: "socket_pct="4" />" a 3-as az az alap csillogás a 4 meg a füst kell legyen elméletileg...mindig egy számmal nagyobb ha új csillogást raksz be

Előszór keresel új csillogásokat (enyém nem a pc-ben van, ha jobban megnézed )

Utána playersetting-be beírod a +9-es alapján csak a +19-et javítod mindig nagyobbra

Abból elveszel 16-ot és azt írod a stocket_pc-be (pl. +35-öt írtál oda akkor 35-16 -> 11 és az lesz a csillogásod)

U.I. 30 alattival nem éri meg próbálkozni, mert 1 csomót már foglalja pl. 1 sebzés és akkor ilyen érdekes sárga füstök lesznek, ha ütsz vagy megütnek akkor piros...

hello
alone 35-16->11 ez hogy jött ki?:D
egyébként 15-öt kell kivonni
szoval hogyha +35öt irtál playersettingmodule-be akkor 35-15=20-at kell irnod socket_pct-be
és kösz az infot azzal kapcsolatban hogy mért nem érdemes 30alattit eddig sosem értettem hogy mért jelennek meg azok a kis biszbaszok:D

by Morpheus

Idézetet írta: totha10 Dátum 2011-09-03, 19:56:48
hello
alone 35-16->11 ez hogy jött ki?:D
egyébként 15-öt kell kivonni
szoval hogyha +35öt irtál playersettingmodule-be akkor 35-15=20-at kell irnod socket_pct-be
és kösz az infot azzal kapcsolatban hogy mért nem érdemes 30alattit eddig sosem értettem hogy mért jelennek meg azok a kis biszbaszok:D
Kiegészítés:
Ezt kell +9 hez írni, ha pl +8 hoz akarod akkor hozzáadsz 1 et, +7 nél 2-t és így tovább.