usr mappa megtelt (K)

Indította cietip, 2011-08-30, 23:16:32

Sziasztok!

Azért szeretnék segítséget kérni, mert a szerverem már pár napja ezt irogatja: /urs: filesystem full
Miest ./startolom a szerveremet elkezdi ezt irogatni 1folytában eddig nem volt vele gond de most már oan mintha login bugot produkálna, mert nem enged még engem se fel. 5x sysinstalloztam. Portmap on.

Tudtok vlmi megoldást, hogy ne írja ki?

Előre is köszi:)

Üdv.: Cietip

UI: 11.4giga a szeró filem.

töröld a log fájlokat

Futtasd le minden mappában a clear_logs.sh-t
A szerverfájlod meg dobd a kukába ahogy van..

és vlhogy nem lehet bővíteni azt a mappát?

Vannak olyan szerverfileok amik maguktól növelik a méretet ha fogy a hely de amit te használsz az nem vagy törölgeted a log fileokat vagy fogsz egy bövülő szerverfilet.

Idézetet írta: cietip Dátum 2011-08-30, 23:23:31
és vlhogy nem lehet bővíteni azt a mappát?
Maga a vhd/vdi-t állította be hülyén a készítője, csinálj új szerverfájlt vagy használj másikat, ez ellen utólag nincs mit tenni.

Am Koreai-ból csináltam.. csak azért kéne megoldani, hogy legalább feldobjam forumra vagy vlhogy mert pont terveztem abba hagyni de akkor már legyen valami eredmény is..

Idézetet írta: cietip Dátum 2011-08-30, 23:28:11
Am Koreai-ból csináltam.. csak azért kéne megoldani, hogy legalább feldobjam forumra vagy vlhogy mert pont terveztem abba hagyni de akkor már legyen valami eredmény is..
Megcsinálhatod hogy installálsz Vboxban egy új freebsdt, a vdi-t beállítod automatára, kimentesz mindent a koreaiból és áttöltöd. Csak macerás

Persze nem muszáj de így idővel mindig meg fog telni és eléggé kellemetlen

Idézetet írta: DeathBat666 Dátum 2011-08-30, 23:29:03
Idézetet írta: cietip Dátum 2011-08-30, 23:28:11
Megcsinálhatod hogy installálsz Vboxban egy új freebsdt, a vdi-t beállítod automatára, kimentesz mindent a koreaiból és áttöltöd. Csak macerás

Persze nem muszáj de így idővel mindig meg fog telni és eléggé kellemetlen

Értem.. Köszönöm azért segítséget.
UI: tudsz javasolni 1 olyan szeró file-t ami auto bővítős?

Amit tudnék az már nem publikus, többit meg nem használtam annyi ideig hogy megtelhessen így véleményt nem tudok alkotni.
Daroo1675 még megtelik az biztos, úgyhogy arra se építs.

Értem..

Köszönöm szépen a segítségeteket!

Sziasztok!
Újra lenne 1kis problémám.
Azt próbáltam megcsinálni,  hogy lementek mindent a szerverből és akkor csinálok másik vhd-t.
De sajnos a /dev mappából nem tölti le a fájlokat.
Mármint azt írja nekik, hogy 0 byte a nagysága, de amikor elkezdem letölteni 2-11 gigát tölt és aztán újra kezdi ugyan azt a file-t.
Vlki megtudja mondani, mi módok kellene letölteni?

Előre is köszi!

cd /usr/rain/all_log
sh clearlog.sh
(Koreai és hasonló régebbi szerverfájlokban azt hiszem itt van,az újabbakban máshol található meg.)

Idézetet írta: Rezo Dátum 2011-08-31, 15:31:35
cd /usr/rain/all_log
sh clearlog.sh
(Koreai és hasonló régebbi szerverfájlokban azt hiszem itt van,az újabbakban máshol található meg.)

Köszi arra már megvan a megoldás...
11es kommentet olvasd el pls