Számítógép teljesítményének növelése ( m )

Indította asbika, 2011-08-27, 21:52:04

Nah most itt hallottam 5 fajta progit.. melyik a legjobb ? Amivel látható eredményt is érhetek el?!:D

Idézetet írta: ATAG Dátum 2011-09-09, 12:07:20
CCleaner valóban hasznos dolog, de igazi csodát a fölösleges szolgáltatások és autostart programok letiltásával lehet elérni.
Ha túl lassan bootol a gép, hibernálni kell leállítás helyett :) Persze időnként nélkülözhetetlen a teljes újraindítás, de a windows ezt önállóan is képes megcsinálni (sajnos :D)
Egyszer úgy jártam, hogy egy frissítés miatt újraindult (meg sem kérdezte akarom-e), miközben egy programot írtam... jó pár órás munkámat tette tönkre :D

Jaja, még 2005 környékén elég gyakori jelenség volt, hogy sok program kérdezés nélkül újraindítja a gépet :D  Nagyon nem szerettem :D
Én Advanced SystemCare PRO-t használok ilyenekre, nekem bejött :)
GAME OVER NO PLAY MORE!!!

Idézetet írta: critikal Dátum 2012-06-17, 22:10:45
Hát az pont nem normális sajna, szal ott valami nagyobb gond lesz szerintem!
Töröld le a gépedről azt a ""ccleanert"" semmire se kell az hidd el!
Gépresi és lesd meg a memóriát utána ...

Ne idézgess feleslegesen!
~[MOD]Aegist

Na resiztem a gépemet...Ugyan úgy maradt,mint amit írtam,hogy 2,5gb,bár egy 40mb-vel kevesebb,szóval ilyen 2480-90mb körül mozog...Szóval ez most baj lenne,hogy megnőtt a "szabad" ramom?
Fairy Tail & Naruto Shippuuden :3

tarjanyi:
Szia!

Hát nem olvastam vissza, nem tudom mennyi RAM van a gépedben. De a lényeg az, ha minnél több szabad memória van a gépedben annál jobb. De adok egy tanácsot, amihez különösen nagy tudás nem szükséges.

1. Futtatás
2. Beírod azt, hogy msconfig
3. Automatikus indításnál minden olyan alkalmazást kikapcsolsz amit nem használsz!!!
(4.) Arra figyelj oda, hogy ne legyen elmentetlen munkád, és ne kapcsolj ki olyan alkalmazást, ami a gyorsabb videó teljesítményhez járul elő, vagy a géped biztonságához. :)
GAME OVER NO PLAY MORE!!!