Számítógép teljesítményének növelése ( m )

Indította asbika, 2011-08-27, 21:52:04

2011-08-27, 21:52:04 Utolsó szerkesztés: 2012-07-23, 20:58:46 Szerző: [MOD]Niix
Számítógép teljesítményének növelése egyszerűen külön program nélkül

Saját gépre jobb klikk - Tulajdonságok - Speciális - Teljesítménynél Beállítások -
- és ott legjobb teljesítmény

Nem fognak jól kinézni a start menü meg sorolhatnám de
a teljesítmény sokkal jobb lesz és a játékokat is jobban bírja a gép

ennyi

Ha gond lenne a témával vagy rossz helyre írtam kérem a MOD ne töröljék irjanak PÜ-ba nekem és kijavítom vagy helyezzék át

Köszönöm by Magyaros

Csak ha van egy normális géped,mondjuk Windows XP,már az gyors magában.Az én gépemmel(lásd:aláírás) 7-8 program,skype,msn meg ilyenek kevesebb mint 10 mp alatt betöltődtek.

én ezt xpre értemtem főként nekem is azvan és nem skyp msn és ilyenre gondoltam mig rendesen volt 1metin ment most 4-5 egyszere és még sorolhatnám pl cod2 fps40 most fps100fölött nem mind1

(Registry booster csodákra képes és már van XP-re is)

használtam már azt a programot és nekem nem jön be
hogy miért  a porci aé a ram érthetelen modon elkezdet felmelegedni elég gyorson miután elkeztem használni
inkább maradok az én verziomnál az gép kimélő

pontosan pontról pontra elmagyarázod hogy mire kattintsak mert a jobb klikk sajátgép megvan speciális is de ott utána nemtom hogy holvan a teljesitméy beálitások :/ elöre thx ( PÜbe is jo)
Mínuszba !! :D

"Az ember képes hinni a lehetetlenben,

2011-08-28, 12:12:16 #6 Utolsó szerkesztés: 2011-08-28, 12:19:49 Szerző: Disco
Wise registry cleaner: http://www.wisecleaner.com/

C:\Windows\Temp. Itt nyugodtan törölhetsz mindent, csak a logok használják a helyet.

( Törölj ki mindent, nyiss meg egy böngészőt, kezdj el böngészni, nézelődni majd nézd meg újból. Egyből elkezdte csinálni a logokat ) 

én a gamebooster -t ajánlom. 100% siker hogy gyorsabb lesz géped!.

link esetleg?  és a müködése PÜben vagy itt plss :D

Idézetet írta: Disco Dátum 2011-08-28, 12:12:16
C:\Windows\Temp. Itt nyugodtan törölhetsz mindent, csak a logok használják a helyet.

( Törölj ki mindent, nyiss meg egy böngészőt, kezdj el böngészni, nézelődni majd nézd meg újból. Egyből elkezdte csinálni a logokat ) 

Erre van egy egyszerűbb módszer.
Akinek még nincs meg töltse le a CCleaner  nevű programot. Ez kitöröl minden olyat ami felesleges a számítógép számára. 
A kezelése  nem nehéz.

2011-08-28, 12:54:50 #10 Utolsó szerkesztés: 2011-08-28, 13:38:36 Szerző: GhostWari
köszönöm a sok PROGRAMOT de nekem amilyet a téma nyitoja nyitott olyat kéne . leginkább a teljesitménybeálitátosat.  kéne a segitség . köszönöm elöre

Hát srácok mien szívás itt könyörögtök a minuszokért én meg se szólalok már -24 van xDDDD

2011-08-28, 14:08:53 #12 Utolsó szerkesztés: 2011-08-29, 09:01:32 Szerző: [MOD]Wallace
Számítógép teljesítményének növelése,egy adott időn belül,problémákat fog okozni.
Az alábbi szoftverekkel növelheted meg  a teljesítményt:
-http://www.piriform.com/CCLEANER

-http://iobit.com/advancedsystemcarepro.html
(Pro verzióra ha szükséged lenne PM)
-http://iobit.com/gamebooster-premium.html
(kulcsot PM-ben adok)

2011-08-28, 16:12:13 #13 Utolsó szerkesztés: 2011-08-28, 16:41:20 Szerző: asbika
amit leirtam nekem ugy van beállítva és eddig semmi probléma nem jelentkezett
a beállitás kiveszi a desinget pl. start menű árnyákolás
domború start menű ablak ilyesmik
én nekem teljesen jó és semmi hiba
se túlmelegedés semmi
ráadásul a gép gyorsabban reagál 1 feladatnál mint eddig

Egy adott idő után rájössz nem kell terhelni a gépet,csak olyan beállítást használj amely kedvező a gép számára.~TySoN

És pont azt írom hogy fele annyira terheli le mintha az alap beállítások lennének
nézdmeg ahogy leirtam és rájösz mire gondolok

Advanced SystemCare-ről mit gondoltok?

Idézetet írta: Dinter Dátum 2011-08-28, 16:26:12
Advanced SystemCare-ről mit gondoltok?

Én használtam, nem nyerte el tetszésem.....

Én CCleaner-t használok, Gilary Utilities-t is, megtalálja az üres mappákat a gépen, meg a Registry Mechanic-et de ez licences.

2011-09-09, 10:04:23 #16 Utolsó szerkesztés: 2011-09-09, 10:21:33 Szerző: [BA]Dani
Idézetet írta: Λʟonє Dátum 2011-08-28, 01:51:50
(Registry booster csodákra képes és már van XP-re is)
Úgy csináltok mintha új operációs rendszer lenne az XP, XP-re van minden program! Maximum felkel rakni a legújabb szervizcsomagot.

Idővel minden számítógép belassul, karbantartó programokkal kicsit lehet rajta javítani, de hatalmas változások nem lesznek. Az én gépem több mint 1percig tölt mire bejön minden, de nem zavar. Akkor telepítem újra a gépem amikor már muszáj. (kb évente egyszer)

CCleaner valóban hasznos dolog, de igazi csodát a fölösleges szolgáltatások és autostart programok letiltásával lehet elérni.
Ha túl lassan bootol a gép, hibernálni kell leállítás helyett :) Persze időnként nélkülözhetetlen a teljes újraindítás, de a windows ezt önállóan is képes megcsinálni (sajnos :D)
Egyszer úgy jártam, hogy egy frissítés miatt újraindult (meg sem kérdezte akarom-e), miközben egy programot írtam... jó pár órás munkámat tette tönkre :D

egyszeruen es nagyszeruen ugy lehet megnovelni a teljesitmeny hogy elmensz a boltba es benyulsz a zsbedbe oszt veszel mi kel

8gb ramot min 4 magos procit 2gb-os vidikartyat min 1tbs hardot ha ezeket megveted nincs mas dolgok hogy odeb mensz es veszel 1 HD 106 displayes monitort meg min 1 5.1es-t es elvezheted a gepezes elmenyeit ez TUTI

Úgy is meg lehetne oldani, hogy nem kell felrakni a gépre felesleges dolgokat és olyan dolgokat sem, amit nem is használsz, csak évente 1x.. :D Akkor is fölösleges. De azért a gép teljesítményétől is függ, hogy milyen lassú és milyen gyors.
Egyébként én is használok CCleaner programot, sokat segít nekem.:D