Segmentation fault (core dumped) (K)

Indította Funk, 2011-08-26, 19:50:22

Sziasztok.
Az imént betettem pár questet a szerverbe, amik NPC ablakokat nyitnak meg egy bizonyos NPC-nél, és amikor a questeket login után újra be akarom tölteni, beírom a szükséges dolgokat.:

cd /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest
chmod 777 make.sh
sh make.sh

És utána nem újra betölti a questeket, hanem ezt a hibaüzenetet kapom.: Segmentation fault (core dumped)
De ezt többször is beadja, olyan gyorsan jönnek ezek a sorok, hogy még rebootolni is alig lehet. Ha valaki tudja a megoldást, az kérem segítsen. Előre is köszönöm!

Valamelyik quest el van rontva. Általában az, aminek a lefuttatása után elkezdi ezt írkálni.

2011-08-26, 23:55:47 #2 Utolsó szerkesztés: 2011-08-29, 22:04:07 Szerző: Funk
Rendben, köszi, megnézem. Remélem elszúrtam valamit, epvp-n is végig néztem egy rakat topicot ahol ez a hiba fordult elő, de senkinek sem sikerült még helyre állítani.. o.o

Módosítás: Fenébe már.. -.-" Végig néztem minden questet, hiba nincs bennük.. Amiket legutoljára tettem be azokkal sincs gond. Egy másik példájára csináltam, ami egy Shop ablakát nyitja meg. Nemtudom mi lehet a probléma, de itt egy kép róla.

http://kepfeltoltes.hu/view/110827/_j_bitk_p__2__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ismét egy kis módosítás.: Hiba megoldva, az volt a probléma, hogy 3 quest ugyan azt az NPC ablakot nyitotta meg, ezt nem értettem hogy nem vehettem észre.. De hát csak én lehetek ilyen szerencsétlen! ~ Zártam ~