[Info]Eddy² veszélyes programjai...

Indította Okézzátokmárlearegemvaze, 2011-08-25, 23:16:44

Sziasztok!

Gondolom többen találkoztatok már illetve hasznljátok Eddy² programjait, amik közül a legismertebb az Easy file extractor, és az exp editor 'minden game fájlhoz'.

Kezdjük akkor a file extractorral.
Szörnyű. Szereti benyelni a fájlokat, vagy épp nem csomagolja őket vissza, mert ahhoz van kedve. E** fájloknál kb használhatatlan.
Az item protot kb a 2-3. csomagolás után megjegyzi, valahol eltárolja, és onnantól azt csomagolja ki-be, mindegy, hányszor rakod újra (tesztelve!!!)
Aki nem hiszi, az item proto legelején van egy funkció nélküli tárgy, aminek általában a kliens neve a neve. Kicsit ilyen copyright féle. Írjatok oda be valamit első csomagolásnál, majd csomagolgassátok ki-be egy darabig, utána írjátok ott át azt a sort. A kövi kicsomagolásnál visszaáll a régire :)

Exp editor = keylogger.
Abszolút használhatatlan. Idáig egyetlen game fájlban sem állította át nekem az exp-t, pedig jól használtam.
Mellesleg a vírusírtók nem véletlen pittyegnek tőle, hiszen a fájl fertőzött is trójai kémprogramokkal, amik keyloggerként szerepelnek.
Aki nem hiszi, forrás: http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-discussions-questions/866391-warnung-eddy-keylogger.html

Nekem mellesleg nagyon erős gyanúm van, hogy az Easy extractor is fertőzött, de ezt bizonyítani egyelőre nem tudom.
Mindenesetre óvatosan.
Easy helyett pedig használjatok FA-t, azzal nem lehet hibázni :)
Köszönöm a figyelmet

Ui.: Hogy mért ide nyitottam? Mert van olyan fontos ez is, hogy ne a segítségben kelljen kallódnia.