Aláírás kép ( m )

Indította Hardyboyz, 2011-08-21, 21:26:08

2011-08-21, 21:26:08 Utolsó szerkesztés: 2011-08-25, 08:43:00 Szerző: [MOD]Niix
Előre is bocsi a témáért.
Azt szeretném kérdezni,hogy aláírásban hogy kell képet kitenni? Vagy olyan mozgó képet stb.
Légyszi mondjátok meg

Ha kaptam választ ZÁROM.

felső menünél profil -- ott baloldalon Fórum profil információ és ott már meg fogod találni hova kell beilleszteni a képet.
[img ]képlinkje[/img ] szóközök nélkül

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Parancsolj... :) Sok sikert.. Üdv Ramiz.
Szerver : 3 
Név:  nemlopodel. :P 

Köszönöm a - szavazatokat, a segítséget meg szivesen! :D

2011-08-21, 22:27:01 #3 Utolsó szerkesztés: 2011-08-22, 18:13:42 Szerző: [MOD]Niix
Na jó.. segítek! Megkeresed, ahova az aláírást kell írni, és beírod hogy [img ] [/img ] (szóközt szedd ki belőle, mert akkor nemlesz jó..) és a 2 img közé beírod a kép URL-jét.

Szia!

Az "Üdvözlünk XY [szám/szám PM] Unread/Replies" alatt van egy olyan, hogy "profil" a "keresés" és a "privát üzenetek" között.

Rákattintasz. Egyszer elég.

Ha betöltötte, megnézed, hogy oldalt írja e, hogy "Fórum profil információ". Ha igen, rákattintasz. Egyszer is elég.

Most láthatod, hogy ott van egy olyan üres mező, hogy "Aláírás".

Először is szerzel magadnak egy képet. Az URL címét (linkjét) másold ki (Ctrl+C).

Az aláírás mezőbe írd bele, hogy [img] majd Ctrl+V-vel másold be a kiválasztott kép linkjét. Ha ez is megvolt, írd a link után, hogy [/im g].

Vigyázz, mert csaltam! Az "m" és "g" közé NEM kell szóköz!

Úgyhogy azt szóköz nélkül csináld!

Üdv,
Wolfy

❤Niix & Skinox❤

2012-01-14, 23:16:12 #5 Utolsó szerkesztés: 2012-01-14, 23:17:54 Szerző: WizKhalifa

Sziasztok! :)

Kellene egy kis segítség! :)

Hogy kell megcsinálni azt hogy beillesztek egy képet aláírásba és ha rá kattintok a képre akkor ki dob egy videot vagy egy oldalt? :)

Aki tudja, hogy kell nagyon megkérném hogy segítsen! :)

[ URL= Ide jön a web ]Ide pedig a kép[ / img ][ / URL ]

2012-01-14, 23:20:03 #7 Utolsó szerkesztés: 2012-01-14, 23:23:37 Szerző: WizKhalifa
Ühüm értem! :) Nagyon szépen köszönöm! :)