Mi lehet a baj? FA tréfa! (K)

Indította braxa, 2011-08-19, 00:31:57

Haliho!
Betettem az új epic cipőket a szerverbe és megcsináltam a client side részt is.
De valami mégis gatteros.

Betettem pedig az item_protoba is,de mégse jelzi.

Valakinek valami ötlet?

Idézetet írta: braxa Dátum 2011-08-19, 00:31:57
Haliho!
Betettem az új epic cipőket a szerverbe és megcsináltam a client side részt is.
De valami mégis gatteros.

Betettem pedig az item_protoba is,de mégse jelzi.

Valakinek valami ötlet?
msm-eket, icon, item_proto, gr2-es fájlokat, xml-t bemásoltad?

2011-08-19, 00:52:21 #2 Utolsó szerkesztés: 2011-08-19, 09:18:48 Szerző: [TMOD]NeoX
1. msm mióta kell cipőkhöz?
2. A képen jelzi a cipőt,tehát az iconok benn vannak.
3. Item_proto-ba is be lett téve rendesen.
4. gr2-es fájl mióta kell cipőhöz?
5. Na nem ma kezdtem ahhoz,hogy ilyen apró ökörségen elhasaljak. :D( xml-re válasz )

A klienst magam formáltam eddig,és amit beleraktam minden jól sikerült eddig. Belementek már az epic vértek hibátlanul és látszódnak is.
De most a cipőknél ezt először eljátszotta és halvány lila gőzöm sincs,hogy miért?

Idézetet írta: braxa Dátum 2011-08-19, 00:57:37
A klienst magam formáltam eddig,és amit beleraktam minden jól sikerült eddig. Belementek már az epic vértek hibátlanul és látszódnak is.
De most a cipőknél ezt először eljátszotta és halvány lila gőzöm sincs,hogy miért?

Egyébként furcsa de ez velem is elöfodúlt. Csak nálam a vérteknél volt így.. hiába beraktam itom_protoba stb-be. Aztná valahogy megoldódott...

Esetleg a cipők kódjai nincsennek elírva az item_protos részben? ( Csak kérdem, nehogy letépd a fejem.) :)

2011-08-19, 01:04:17 #4 Utolsó szerkesztés: 2011-08-19, 09:17:49 Szerző: [TMOD]NeoX
Nincs elírva. Mert ha el lenne írva akkor az iconja se jönne be.

Szóval itt a kép a szerver és client side oldalról.

item_desc.txt-be is rakd bele...Az a tárgyak leírása.(és az item_list.txt-be is)

item_list-be beleraktam. ( Ha nem raktam volna bele akkor nem tudta volna hozzárendelni az icont. )
Az item_desc-be meg nem értem miért kell belerakni. Hisz ez cipő,amit fejleszteni lehet és nem csak a nevének kéne jelződnie hanem a szint határnak,a def értéknek,és hogy milyen kasztoknak lehet felvenni.
De az item_desc-be meg egyéb tárgyak kerülnek,mint pl ládák leírása etc...

Nekem is volt ilyen problémám.
De nálam azért, mert nekem nem hashName és name van, hanem name és gb2312name.
Egy példa:
   <Item vnum="14169" name="ĽöÁ¤ĆČÂî+9" gb2312name="Kristály karkötő+9"
És kicsit fura, hogy az egyik jégmadárnál 0 az antiflag másiknál már 256
item_desc-be nem szükséges, item_list-be viszont muszáj, mert az felel, hogy lesz-e ikonja avagy sem.

1. Neked az egész kliens item_proto-jában úgy vannak az itemek, hogy hasName=" és name="?

2. Milyen csomagolót használsz? (Ha Eddy --> jobb klikk --> törlés --> Lomtár ürítése)
     -Használj Tim66613 féle 2.8as csomagolót (FA) *lent*-

2011-08-19, 01:33:08 #8 Utolsó szerkesztés: 2011-08-19, 01:38:34 Szerző: braxa
1. Igen végig így van.
2. FA-t használok igen. Eddy-féle keylogger nekem nem bejövős.

Edit:
Nem csak a jégmadárnál van így. Minden cipőnél ( epic ) +0-tól +4-ig 0 az antiflag.

Nekem ezekkel tökéletesen működik. Az is lehet hiba, ha 2x szerepel a client protoban, vagy elírtad az id-t.
Letöltés lent

Meg lett a probléma forrása. A kicsomagolás után ( FA-val ) ugye automatán lementem teljesen a legaljára az item_protonak. De útközben ( kb a felénél ) megállt az egész odaírta,hogy item_proto ( tehát,hogy addig tart ). Szóval én hiába raktam be helyesen ha a vonal alá került mindig.
Kép az esetről ( A képen rajta van a sor feletti javított változat és a sor alatti illusztrációképpen. )
Szóval az volt a baj,hogy megtréfált az FA,meg már én is fáradt voltam este. :D

Köszönöm a segítségeket! Remélem más nem esik bele ebbe.

#Closed