GF skill textúrák (K)

Indította wdanika01, 2011-08-15, 09:20:33

Sziasztok!

Lehet, hogy már van ilyen topik nem tudom (én nem találtam), ha van, akkor elnézést, de akadt egy kis problémám!
Ugye sok kliensben más-más a skill textúra!
Ebben kérnék segítséget mivel én a hagyományos GF textúrát szeretem és a kliensembe is ezt szeretném be építeni!
Ha esetleg, tudna ebben valaki segíteni, hogy milyen fájlokat kell beszerezni és, hogy hova kell azt helyezni azt nagyon megköszönném :D

Köszönöm előre is!

Üdv:XDanika001X

hát nem egészen a PC és a PC2-öt kell kicserélni.

Ohh én csak a textúrákra emlékeztem.

A skillhez le kell cserélni a pc.epk , pc.eix , pc2.epk , pc2.eix fájlokat.
Ha esetleg új vértet vagy fegyót beletettél a régibe akkor azokat ismét bele kell tenni ezekbe.

De elég ha csap pár filét raksz át meg 1 mappát de én most nem fogom írogatni melyik filéket lusta vagyok rá :)

Idézetet írta: feri.ferenc Dátum 2011-08-15, 09:53:20
De elég ha csap pár filét raksz át meg 1 mappát de én most nem fogom írogatni melyik filéket lusta vagyok rá :)

skill mappát felülírod^^ (előtte kibontod mind a 2-t)

azon kivü még kell egy mappa mert ha nemcsak a szinek vanak megvariálva akkor nem lessz olyan mint GF-en

2011-08-15, 13:51:28 #6 Utolsó szerkesztés: 2011-08-15, 13:53:32 Szerző: wdanika01
Köszi:) Sikerült át alakitani,
De viszont lenne még1 kérdésem mégpedig,  hogy a saját kliensemet miképpen tudnám megformázni olyanra mint pl többi p szerver kliense? Tehát ne tudjanak bele szerkeszteni mások mert ugye most a locale meg a serverinfo py ottvan a mappába :D

locale mappát a kliensben le kell védeni.
Azt hogy hogy az engem is érdekelne. :D