Gömbök

Indította Dark-Power, 2010-04-02, 12:51:35

Hy mindenki.

Bocsi az ujjabb topicért, de egy valalmit nem értek..... SOKSOKSOK átváltoztató gömb van a bomok droppjába idetartoznak: kegyetlen kegyenc, erős kegyetlen kegyenc, bébi pók, halálos mérges pók, kicsi mérges pók, feke szél katona, fekete szél mániákus, STBSTB.....

2 kérdésem lenne ezekkel a gömbökkel kapcsolatban,

1. Miért kell a kaszáshoz külön KEGYETLEN KEGYENC, tapasztalataim szerint mindegyik ugyanannyit sebez rá bármivé is változunk át. Szóval miért soroljuk a pókot és a legyencet a legjobb gömbök közé?

2. A szellemtuskó gömb mire jó? Mert nem sebez semmit se, csak pattog.....

2010-04-03, 01:25:30 #1 Utolsó szerkesztés: 2010-09-04, 10:07:42 Szerző: [SMOD]THymea
1. Gondolom a mozgása miatt. Vagyis magyaron számtalanszor tapasztaltam már a kegyencgömbnél, hogy sokkal gyorsabban üt és mozog mint pl.: a vadgyalogos. Ugyanez a pókféle gömböknél.

2. Ha tényleg nem sebez, akkor eladni jó pénzért.

2010-04-05, 11:59:14 #2 Utolsó szerkesztés: 2010-10-16, 06:03:51 Szerző: [SMOD]THymea
Mindegyik gömbbel más gyorsasággal tudsz futni, és más gyorsasággal üt
Kegyenc gyorsan üt de picit lassabban fut póknál

A tuskó gömbben az a jó hogy sokat dobál,és nagyon aranyosan pattog:DD

SD2es bébipók gömb az a gömb,amit nagyon nagyon nagyon szeretek. Jól néz ki,gyorsan üt,és nagyot.

Minél nagyobb a mob lvlje,amiből kiütöd a gömböt,annál nagyobbat üt!

2010-06-15, 12:42:20 #5 Utolsó szerkesztés: 2011-06-19, 21:45:59 Szerző: [TMOD]Dosu
Sziasztok elmondom hogy nem minden ugyan annyit üt kegyencet a gyors ütése és erössége miatt szeretik a pókot pedig a mozgás miatt

egyik szerón egyszer démon gömböt kaptam de az elég fura volt mert zöld színű volt

2010-06-20, 21:54:55 #6 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 18:26:43 Szerző: [MOD]Bluebell
A kegyenc és a pók üt a leggyorsabban tehát azért az a legjobb

az a baj hogy a pókok nem védenek sokat én PL nekimentem sárga tigrisnek és megölt :S

Végül megöltem normális müdba az aláírásomban az a kép :D sirivel

Háát a tuskóvá változol az csak pattog ( személyes tapasztalataim ) Csak FUN-ból jó xD.
De valóban a Bébipók  kegyetlen kegyenc és a Mérges pók gömbök a legjobbak. Na meg Sárkány xD
Bossokat ha átváltozol tényleg könnyebb legyőzni.
És ha mondjuk van egy jég ló átváltoztató gömöböd az nagyon lassan sebez tehát azt nem ajánlom xD...

Lehet én vagyok válogatós, de én CSAK kegyencgömböt használok, még normálon is magamnak farmolom ki többnyire

Én dd-n még nagyon régen pók király átváltoztató gömböt láttam. Vagyis csak az egyik player azzá változott.

2010-09-03, 17:38:01 #11 Utolsó szerkesztés: 2010-09-15, 04:46:42 Szerző: [SMOD]THymea
egyetértek...Amúgy kaszáshoz azért kell mert sima ütéssel egy átlagos player nem ér semmit...ha még buffolva se....Bár FuBu leütötte de csak buffal....
Amúgy szerintem ha feloptolod magad többet érsz el mint gömbel......

2010-09-14, 13:38:14 #12 Utolsó szerkesztés: 2010-09-15, 04:47:18 Szerző: [SMOD]THymea
Mondod ezt annak aki 30mp-n belül is leütötte a kaszást gömb nélkül? 100% nemhalottak elleni és 37% ÁK poisonnal 9jk volt csak 1 ütésem a kaszásra, a krites skillem megsúgom 35k volt, és mindezt méh akkor amikor nem volt annyi mob elleni cuccom mint most, ha most nekiesnék akkor KB 12k lenne egy ütésem a kaszásra, átváltozott ként meg KB a 2xese..... :) Nagyonis lelehet ütni azt a dögöt gömb nélkül ;)

Én úgy tudtam hogy a kisebb szintű gömböket pl:Vadkutya,Vaddisznó őket nehezebben lehet sebezni és nagyot is sebeznek mint például a nagyobb gömbök.Ja amúgy a szellem tuskó átv. göm az nagyon sz*r mert egyszer átváltoztam de a mobokat naon sanyarán tudtam ütni.:DÉs igen naon cukin pattog xD

VAN majom gömb is!Tegnap lélek1 ben láttam egy srácot nagyon brutál volt!

Én a "Részeg" átv. gömbre lennék kiváncsi
egyszer DD-n láttam h 1 csaj árulta.

2010-10-10, 13:05:11 #16 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 18:26:58 Szerző: [MOD]Bluebell
Ilyet már én is láttam de nem szántam rá maga hogy megvegyem... Majd utána nézek hátha találok valamit róla bár...

A tuskó gömb nem bugos, hanem egyszerűen így van megírva. Ha megnézed távolsági támadó, mivel ha nyomsz egy köpenyt akkor a tőled 20 méterre álló tuskó is sebez. Szóval ez ilyen "íjász"nak minősíthető. Ha átváltozol valamilyen íjásszá, ő se tud sebezni.

Probléma megoldva.

PoOwAa

2010-10-23, 00:45:19 #18 Utolsó szerkesztés: 2010-10-26, 07:48:18 Szerző: [TMOD]InferNo
Sziasztok.

az Átváltoztató gömbök, nemtudnak mérgezni, nincs bennük olyan, hogy alap mérgezés, a mérgezés az 2 tárgyba rakható bele ami hatékony is, sisak, fegyver, ha ebben a 2 tárgyban nincsen méreg akkor nem fogod bemérgezni az ütött mobot, még akkor se, ha olyan szörnyé változtál el, ami "mérgez".

Inferno.

már nemazért de én vettem előző héten 1 ezerharcos gömböt,és neki akartam menni a kaszásnak és mit tapaszaltam vajon:ez sem sebez