Aláírás színe ( m )

Indította FalconClaws, 2011-07-31, 23:26:03

2011-07-31, 23:26:03 Utolsó szerkesztés: 2011-08-06, 11:57:16 Szerző: [MOD]Niix
[HIGHLIGHT=#ffff00]Sziasztok

Abban kérnék segítséget hogy aláírásba hogy tudok színes szöveget/ képet rakni????
(ha lehet lépésről lépésre elmagyarázná valaki nagyon jó lenne akár PM-ben is )

Előre is köszi

Sziasztok
[/HIGHLIGHT]

2011-07-31, 23:58:47 #1 Utolsó szerkesztés: 2011-08-01, 00:05:06 Szerző: Rezo
http://www.opelforum.hu/index.php?act=legends&CODE=bbcode&s=
Asszem ennek a szövegnek kéknek kell lennie,vagy nem :D
[ c o l o r = b l u e ] Szöveg [ / c o l o r ]
Csak egybe írd,a blue helyére meg az angol megfelelő színt írd.

[HIGHLIGHT=#ffff00]
Köszi szépen

Sokat segítettél

UI:zárom
[/HIGHLIGHT]

2011-11-20, 17:08:13 #3 Utolsó szerkesztés: 2011-11-23, 14:10:59 Szerző: [MOD]Niix
Mivel ilyen pontosan még senki sem írta/linkelte a színek "nevét", ezért én most megteszem.
FONTOS! A színek nevét mindig kisbetűvel kell beírni!   
Pl.: [ c o l o r = aqua ] asd123 [ / c o l o r  ] Természetesen szóközök nélkül.. ez így néz ki ---> asd123
És a színek:
Kattints ide!

Kérdéseiteket nyugodtan tegyétek fel! :)

Nem feltétlenül szükséges a színek neve, ha HTML kód van egy színhez akkor nyugodtan betehetjük azt is, elvégre azokat könnyű keresni vagy csinálni és még pontosabban is kiválaszthatod a kívánt színt. Mutatok is két oldalt.

http://html-color-codes.info/
Az oldal alján beállíthatod a tetszőleges színt és alul kidobja a html kódot valamint láthatsz 3 betűt mellette számokat a fehér esetében:
R 255
G 255
B 255
Ezt a három számot, ha színezett hozzászólásod HTML kódját nézed sorrendbe bele van írva a kódba mondjuk mutatom az enyémet: rgb(255, 255, 255). Ezt a három számot a zárójelen belül megváltoztathatod, de vigyázz mert az r, a g és a b sorrendje ne változzon a színek alapján, más szóval az r sorába tartozó színkód csak az első lehet, a g a középső és a b a harmadik.

Mint már leírtad sivatagisze1, a kód ez: [ c o l o r = kód vagy szín név] tetszés szerinti szöveg részlet [  / c o l o r ]

Az Aqua vagy az egyéb szín neve helyett beírhatod/bemásolhatod a html színkódot is és már is megkapod a kívánt színt.

Azért egészítettem ki mert szerintem így még teljesebb és egyértelműbb a téma és bár a HTML kódok az általad linkelt oldalon is megtalálhatók, reméltem hogy nem lesz baj ha kiegészítettem.