Daroo SF problem hiba probléma ( K )

Indította Okézzátokmárlearegemvaze, 2011-07-15, 01:59:34

2011-07-15, 01:59:34 Utolsó szerkesztés: 2012-01-06, 19:03:37 Szerző: [TMOD]Ereon
Na ezúttal nekem kéne egy kis segítség.

Tömör leszek, és csak értelmes hozzászólásokat kérek.

Szerverfájl: 1675-ös by Daroo (1676-oson is tesztelve, hibák ugyanúgy fennállnak)

1. Nemváltó a kattintásra nem reagál
- locale_list-ben (máshol hongkong_list) benne van a quest
- make.py (máshol make.sh) lefuttatva
- objectben benne van a mappája rendes ID-vel ellátva
- megpróbáltam kicserélni másik, idáig működőképes questekre, nem működött úgyse
- teljes hongkong mappát nem lehet cserélni összeomlás nélkül, de még csak a quest mappát sem
- item_protoban helyesen szerepel a tárgy

2. Mountpecsét kattintásra nem reagál
- ugyanazok a problémák mint az előző pontban

3. A szerver egy bizonyos időtartam után összeomlik a mountok használatától
- Végigpróbáltam a mountokat /mount_test paranccsal. Vboxban folyamatosan listázta a hibaüzeneteket, majd a SF összeomlott.

Epvp-n nagyon régóta böngészem ezeket, több embernél is fennáll, de kézzelfogható megoldást senki sem tudott még nyújtani. Vagy csak én nem találtam meg...

Bárkinek bármi értelmes tippjét elfogadom.:) Köszi^^

2011-07-15, 07:01:43 #1 Utolsó szerkesztés: 2011-07-15, 07:20:39 Szerző: Λʟonє
Daroo véleményen szerint 1 julladák több hibát találtam bene, mint a Freemetin-be, viszont

-Nem tudom, hogy a nem váltó mükszik-e vagy sem majd tesztelem 

- Erről még foglamam sincs vagy csak nem vettem észre

-Nem vettem észre

-Ezt viszont szerintem bárrmelyik más quest tudja felül írni szinte az összes berakottat

- Ilyet még eszembe se jutott ki próbálni, mert viszonylag megvagyok vele elégedve

-Ebben is fogjuk rá aminek be van ígérve

2.

-Mount pecsét ebben elég jól mükszik

3.

-A Freemetin akkor omlik össze, ha lehívsz mountot (ott fog mászkálni, mint 1 mob 0 élettel és, ha a közeledbe megy v megütöd ledob mindenkit és utána folyamatosan)

Epvp-n még kay331 sem tudja, hogy mi gond van, mert elvileg nála jó...

Amiért egyeseknek praktikusabb lehet a Freemetin szervefilé ~ gyakorlatilag teljesen 1-2 quest magyar / német

Én nagyon szeretem Daroo szerverfájlját, viszont hogy tele van hibákkal az tény... De szinte alig van olyan szerverfájl, ami ne lenne tele hibákkal.

Mount pecsét... Hát. Amikor lefuttatom a quest frissítést a 2010-esre, berak egy reittiere.quest-et, 20110-es itemre, és abszolút nem működik. De próbáltam már egyéb mount pecsét questekkel, azokkal se működik.

Kay-t szerintem inkább hagyjuk mert az ő szerverfájlja a véleményem szerint egyenesen kuka:D Ha még azt se bírja megcsinálni, majd pont Daroo-énak a problémáira tudná a megoldást?:D

Freemetint még sose próbáltam ki. Abban működnek 150 vagy nagyobb game fájlok? (leginkább a Kriege203 féle levelpack v3 és v4-ben lévők)
Köszi

Nem tudom... de egyenlőre linket se tudok, mert törölték a fórumról a topic-ot ._.

Eddig a Freemetin mindent lejátszott 1 mount lehívásra allergiás egyedül, ha raksz bele 1 olyat, hogy 2-3 óránként magától nyom 1 resit akkor szinte minden probléma megoldódik

2011-07-15, 11:33:30 #4 Utolsó szerkesztés: 2012-01-06, 19:00:59 Szerző: [TMOD]Ereon
Tesztmód... Na azt hogy csinálom?:DDDD

GM kari /event_flag test 1 /event flag test 1 stb. próbáld végig... állandóan változik <.<

2011-07-15, 11:38:29 #6 Utolsó szerkesztés: 2011-07-15, 12:01:08 Szerző: DeathBat666
Idézetet írta: barcahmilan Dátum 2011-07-15, 11:35:47
Idézetet írta: DeathBat666 Dátum 2011-07-15, 11:27:39
Viszont nagyon szépen fel van építve és eléggé stabil is. 4 hónapja dolgozom vele és idáig különösebb gond nem volt vele, leszámítva a questeket meg még 1-2 dolgot...

Barcah, Kay-nek a v5-ös szerverfájljával szenvedtem jóideig, rálehelsz és összeomlik kb. Nekem egy überstabil szerverfájlra van szükségem.

a v5ös nem 2010es szerverfájl, és tényleg rossz!
Én úgy tudtam 2010-es... De akkor leszedem a v4-et is:)

Edit: kicseréltem a télapós questet, kitöröltem a mappát az objectből, make.py lefuttatva, ugyanúgy nem megy. Beraktam a szervert teszt módba, nem ír ki semmit ha rákattolok...

Mentsd le ami menthető és rakd újra hátha menni fog utána

Idézetet írta: Λʟonє Dátum 2011-07-15, 12:03:14
Mentsd le ami menthető és rakd újra hátha menni fog utána
Azt is próbáltam már. Alapból hibásan van benne... Ha nem rakom fel a quest frissítést, még akkor is hibás...

Miután megcsináltad amiket írtam, az object/71048 mappában volt valami? locale_list ben benne van az item_change_sex.quest?

A 71048 mappába bekerült a change_to_lotto.start és item_change_sex.start, a christmasos már nem. A locale_list-ben természetesen benne van.

Idézetet írta: DeathBat666 Dátum 2011-07-15, 13:40:34
A 71048 mappába bekerült a change_to_lotto.start és item_change_sex.start, a christmasos már nem. A locale_list-ben természetesen benne van.
change_to_lotto -t töröld ki. Lehet az zavart bele, nálam nincs is ott.

2011-07-15, 14:39:10 #12 Utolsó szerkesztés: 2012-01-06, 19:02:40 Szerző: [TMOD]Ereon
Idézetet írta: abence Dátum 2011-07-15, 14:17:22
Idézetet írta: DeathBat666 Dátum 2011-07-15, 13:40:34
change_to_lotto -t töröld ki. Lehet az zavart bele, nálam nincs is ott.

Isten vagy (L) Sikerült, műxik:'DDD
Egyébként ma tesztelem, fél órán keresztül ültem egy mounton meg néha ütöttem róla és nem omlott össze... Nem tudom, mi volt az múltkor, de remélem, hogy többször nem akar előfordulni. Viszont a mount pecsétek még mindig nem jók:S

Köszi de megtaláltam egy majdnem ugyanilyet epvp-n és műxik:D Örök hála ^^
Témát zárom de a moderátorokat megkérném hogy ne töröljék, hátha másnak is jól jönnének még ezek az infók Mosolyog