Patcheres kliens Help ( m )

Indította giyko, 2011-07-14, 21:29:14

2011-07-14, 21:29:14 Utolsó szerkesztés: 2011-07-18, 10:12:13 Szerző: [MOD]Dosu
Sziasztok nekem az lene a gondom h elinditom a szerver kliensét lefut a patcher és mikor rákatolok h játékinditása akor a windows media playert nyissa meg :( Mért van ez? :(

Gondolom elírták... Szedj le másikat.

De az benne a Gáz hogy Az asztali PC men megy a Kliens Elis inditja a szervert meg minden De a laptopon nem :S És a laptopon tok vele ink csak játszani mert az Asztli PC az csak muteréknak van msn stb xD

2011-07-15, 09:25:00 #3 Utolsó szerkesztés: 2012-01-06, 18:55:50 Szerző: [TMOD]Ereon
Szerintem a kliensen nyomass 1 vírus ellenőrzést, ha nem talál semmit patch.cgf-et nyisd meg szöveg szerkesztővel és

START_APP: [ide azt írd amivel el kéne indulnia a kliensnek pl metin2client.bin]

Akkor azt a gond mivel azt a parancsot adja le, hogy start xy.bin és bin-t lejátszik ez a vacak úgy, hogy fogd írd át exe-re és a patcherben is a BIN-t EXE-re írd át

Írd át, hogy mit töltsön le

URL_SERVER: [ide írd, hogy honnan és mit] 

Alapértelmezettnek a WMP vel nyitja meg a laptopod, nekemisvolt amikor a hexeditor nyílt fel indulás helyett
Megkeresed a patch.cfg-t, megnyitod,
ottvan hogy START_APP:
ideaztírod hogy metin2client.exe
filezillával vagy total commanderrel megnyitod a kliens mappáját(baloldalon lehet beírni az elérést filezillában)
ott megkeresed a metin2client.bin-t,jobb mouse,átnevezés eztírod:
metin2client.exe (kicseréled a .bin-t .exere)
aztán indítod a patchert,és futni fog

Köszi szépen mindent Választ meg kaptam Témát Zárom :)