Hack? Bug? ( m )

Indította SuperPower, 2011-07-06, 20:19:05

2011-07-06, 20:19:05 Utolsó szerkesztés: 2011-07-14, 09:32:07 Szerző: [MOD]Dosu
Hello mindenkinek!...

Most war után map 1en egy srác nyitott egy oltári boltot +9es ékszer 2milla megvettem oké, erre kidob egy kis ablakot :
csak kérdőjel és Igen Nem, ráemntem a Nem re és kidobott és valami számomra ismeretlen hiba üzeneet jött ki...
Ez most mi? Mert ha megint kirabolnak, elvesztem a cuccaimat, le*pom magam mert már 26 duplát elvesztettem...

Üdv WaterSri...

Szerk: Most feljutottam és nem 2millám veszett el, hanem MINDEN pénzem, ez mi? b+?-.-:@
szerk2: ZeuszBolt a neve
[color=LawnGreen] Ya, ya, ya, YAMAHAA:D[/color]
[color=RED]Takesz[/color][color=white]MaX[/color]

változtass pw-t minnél hamarabb,hogy ne legyen okod félni :)

Hát persze.
Sokan azt gondolják:jajj egy hülye kirakta olcsón megveszed és hát a hackerek mindenre képesek.
Megnézik az adataid,felmennek a felhasználódra kipakolnak és még ha mázlija van többet kaszál mint amennyit ért volna a nyaki,vagy egyéb dolog.
Majd ezt folytatja tovább és tovább.

Általában ez akkor van, ha meg akarod venni a cuccot, rányomsz jobb egér gombbal és pont akkor veszi meg valaki más, te elfogadod, azaz "megveszed", na ekkor jön a hibaüzenet, és bezáródik a kliens. Ha jól tudom, még magyaron is csinálja, de nem tudom biztosra, amikor játszottam ott találkoztam ilyennel.
Hack? Felejtős :)
Bug? Yes ;)

Sziasztok.

.Awesome. és P3NG3Rmegadta a választ.

SuperPower szerinted, aki ilyen szintű hacket tudna csinálni és használni azt pont DDMT2 szerverén hasznosítaná?

A témát zárom!