About-nak Pár kérdés! ( m )

Indította AGRESSOR, 2011-06-03, 19:48:57

2011-06-03, 19:48:57 Utolsó szerkesztés: 2011-07-14, 09:15:27 Szerző: [MOD]Dosu
Szia About!

Nem mertem máshol feltenni a kérdést, mert nem tudtam hov illene illetve hol veszed majd észre gyorsan!
Hisz ezt a témát  zárhatod  majd, és törölheted és kiírhatnád majd a " Bónuszok hatása / felszerelhetősége 1-7opt! " topikban!
Nem találtam a kérdéseimre a választ így most itt ezeket felteszem, és törölheted majd a témát , majd hozzá igazíthatod az említett topikba!

Kérdéseim:
A következő optok mobokra is hatnak?

Esély az ellenség MP-inek átvételére
Esély fizikai támadások visszaverésére ( a sámán buff is hat rá?)

A mozgási sebesség maximum 200 -ig számolja e felett nem ez igaz?(pl: 200 és 250 között már nem érezhető a mozgás?)

A másik kérdésem az hogy a mágia kőnek mi lett a sorsa ill. mi lesz a továbbiakban, be lesz e téve esetleg? stb ( vértbe  helyezhető kő  ui: magyar metinen van)

Köszönöm a türelmet, és megértést!

Megkérném kedves fórumozókat h ne off-olják tele a topikot kimondottan About felé irányul a topik mivel ez az első topikom nem tudom h ő zárt topikba tud e írni ezért hagytam nyitva köszönettel előre is a megértést!

Üdv:AGRESSOR!

Kérdéseim:
A következő optok mobokra is hatnak?
Esély az ellenség MP-inek átvételére
Elméletileg nem, de az mp átvétel mint ahogy valahol már leírtam elég vitatott a hatása (Vagy az hogy egyáltalán működik-e)!

Esély fizikai támadások visszaverésére ( a sámán buff is hat rá?)
Elméletileg nem ugyan
az a kettő! Buffként 78.8% lehet a max bónuszként 2*15%
De igen hat a szörnyekre sőt elvileg a metinekre is hat bár ezt nem tudom elképzelni!
(Kivétel íjász és boss skill) Elméletileg a buff visszaverés a Nagy sivatagi teknősbéka ellen a leghatásosabb!

A mozgási sebesség maximum 200 -ig számolja e felett nem ez igaz?(pl: 200 és 250 között már nem érezhető a mozgás?)
200 Fölött nem gyorsul a karakter!

A másik kérdésem az hogy a mágia kőnek mi lett a sorsa ill. mi lesz a továbbiakban, be lesz e téve esetleg? stb ( vértbe  helyezhető kő  ui: magyar metinen van)
Ezt nem tudom vissza lesz-e rakva, mivel csak MP-t ad 400 vagy 500 a +6os ha jól emlékszem!
Bár szerintem elég fölösleges kő volt, mivel egyik kasztnak sem vált előnyére (Bmnek sem)

Ha esetlegesen valamit elértettem szerkeszd a hsz-d!