OPT ( m )

Indította Raziel, 2011-05-27, 15:45:43

2011-05-27, 15:45:43 Utolsó szerkesztés: 2011-07-14, 09:13:20 Szerző: [MOD]Dosu
Sziasztok. Valaki elmagyarázná tudományosan azt, hogy mit jelentenek a következő optok :

Veszteségek 15% az TP-ből eltűnnek
Veszteségek 15% az MP-ből eltűnnek

15% esély nyilak elkerülésére  ----- Ez a íjász Ninja kaszt ellen is jó ?

Szél ellenállás - ?

Előre is köszi. Azért kérdezem mert sose használtam őket.

Lowozás, fölös topikozást ... Enged ki magadban kint az udvaron.

Válasz után zárom.

Veszteségek 15% az TP-ből eltűnnek
Veszteségek 15% az MP-ből eltűnnek

Annak az ütéskárnak egy részét, amit okozol egy ellenfélben, hozzá adja a sajátodhoz! (TP és MP is)
Mindazonáltal a pontos számítás, még mindig nem világos.(sem a működése)

15% esély nyilak elkerülésére: 1nyíl betalálási esélyét 15%al csökkenti! Matematikailag 100ból 15ször kitérsz
(Ez skillre nem vonatkozik)

Szél ellenállás: Nincs hatása!

2011-07-15, 09:00:04 #2 Utolsó szerkesztés: 2011-08-06, 11:06:07 Szerző: [MOD]Niix
Hali.
Nekem optokkal lenne pár kérdésem,van egy pár opt ameiket nem tudom mire jó.

1.Szél ellenállás.
2.Villám ellenállás.
3.Áthatolási erő.
4.Ezotéria elleni erő.

Ja meg lenne még 1 kérdésem hogy meik fontosabb a kaszt elleni erő vagy a védelem?
Válaszokat előre is kösz

1. a Lelassulást enyhíti, mint a méreg ellen állás a mérget

2.Lélekben a lelkészek ellen véd (elvileg a villám sámi ellen)

3. Pl. +100-at ütsz rá és 2000 védelme van akkor bejön az áthatolás 2100-et ütsz skilllre nem hat

4. A 'deszkák' ellen azok a kis gömbőcök ellen meg az arahamok ellen

Szia. az áthatolás. tegyük fel hogy ninja vagy egy tőrrel van benne áthatolás kő... ütc valakit akinek pl 60% tőrdefe van és ninjapajzsa... így 1-eket ütsz rá. ha bejön az áthatolás 1k-kat fog levenni :) lehet gúy is venni hogy az áthatolás olyan mintha teljesen üres karira ütnél... kezdetben szerintem jobb a sima def :S mert olcsobban adják aztán később elleni erő... ez az én véleményem
S2=Game Over
S1=IntErr       /pvpSuraman
         90        / 90

Áthatót a tőr deff megfékezi csak a rendes stat mondjuk amit a menta érősteste add

Amit mondjuk a WP félelme add deff arra nem hat az átható

Szél ellenállás:Nincs hatása.

Villám ellenállás:Sehol sincs hatása.
[color=yellow]Princceeuj[/color]

Hülyeség, hogy nincs hatása  GF-en ezek a hatásaik

2011-07-15, 15:18:21 #8 Utolsó szerkesztés: 2011-07-15, 15:21:43 Szerző: juatad
Átható találat: a skilled 2000-t sebez az ellenfélnek általánosan. (a vértezés meg a test is hatással van a defre!) Ha bejön neked az átható találat és van neki 1000 védelme akkor az olyan, mintha hozzáadná a skill erejéhez és 3k-t fog vinni! BM, WP, MENTA ellen ajánlom én, ha nagyon erre akarsz építeni (tehát minél nagyobb az ellenfél védelme annyival nagyobbat fogsz rá sebezni).
Tehát a 2k skill áthatóval 3k-t fog neki vinni! A védelmet amit átütne (tehát mintha hozzáadná a skill sebzéséhez) az ÜGY-nél láthatjátok.

Szél ellenállás: Már másoltam be 1 linket róla, hogy a hatása NEM ismert!

Villám ellenállás: Villám sámán ellen védene, de a wiki szerint nem működik!

Ezotéria elleni erő: Hwang templomban lévő szörnyekre, és az Ork völgyben lévő ˇˇdeszkákraˇˇ és az arahanokra van hatással!

/Wiki információ/

GHOST

Átható -> a skillre nem hat ;)

Szél az a wikipédia van raja bőven hülyeség a németet nézd és már más is a vélemény

Villám nem működik igaz, de GF-en a lelkészek ellen véd

2011-07-15, 20:38:51 #10 Utolsó szerkesztés: 2011-08-06, 11:03:45 Szerző: [MOD]Niix
Én azt olvastam ellenük sem. 
[color=yellow]Princceeuj[/color]

A villám ellenállás ha jól tudom ITT is müködik,legalábbis ha jók a tapasztalataim efelől.
A szél ellenállás tudtommal csak gf en(vagy ott se ?) müködik.
Ezotéria meg itt csak a 61 es sötét vezető ellen jó használatra.

Hmm.. nagyon érdekes nekem a GF-en mindenbe volt áthatóm amibe lehetett sőt a DD-n is és a skillre akár, hogy próbáltam nem hatott...

A szél pedig működött itt is ott is csak annyira jelentéktelen bónusz, hogy senkinek sem tűnt fel eddig

Villám meg poén, hogy a villám sámán skilljére hasson... belehet állítani, de a GF-en se hat...

És a wikipédián zseniális fordítás van made by Guglis keverik a fazont a szezonnal...