Bug (A)

Indította proreus, 2011-05-26, 17:37:55

2011-05-26, 17:37:55 Utolsó szerkesztés: 2011-06-02, 22:01:41 Szerző: [TMOD]Eluveitie
Sziasztok!!

Azt szeretném kérdezni hogy lehet a bugokat kijavitani van yang bug beragadnak ezeket h tom javitani?
Kliens készítÅ't keresek!!!!!!!!!P.Ãœ.!!!

2011-05-26, 18:31:49 #1 Utolsó szerkesztés: 2011-05-26, 18:34:30 Szerző: majaharcos
Yang-bug:

1.nyisd meg navicatot
2.csatlakoztasd a szerveredet navicattal
3.fönt a menük között >tools(azthiszem)>>Console:
és ezt ird be a console-ba:

UPDATE player .item_proto SET shop_buy_price=100;

Igy bármit eladhatsz 100 yangot ad érte db-on ként.

A beragadás ellen meg több ram vbox ill. vpcbe és jo nekem legalábbis segitett.

2011-05-26, 20:01:20 #3 Utolsó szerkesztés: 2011-06-02, 20:33:45 Szerző: [TMOD]Eluveitie
de yang bug-ba az a gond ölik a mobot és nem ad yangot kiirja h megkapja de nemadja meg

vannak fegyver bugok is napkard bug szent kard bug:/ 36-n már tudják hasznánli:( beragadnak a hegyekbe a yang nemmegy nekik ez a gond :/valki ebben tudna segiteni irjon

Aki segit GM jog a szerveremre

Yang bug,lehet túl sok yangjuk van,így le0-zódik automatikusan.
Csinálsz egy külön npc scriptet,vagy egy gm írja folyamatosan hogy /set playerneve gold -99999999
A napkard meg egyéb az item_proto-ban kell átírni limitvalue0-nál a megfelelő szintre.

és a beragadások?

player táblázat x y és index illetve ezeknek az exit-es verziójuj (exit_y exit_x és exit_map_index vagy mi) azokat átírod egy olyanra,ami nincs beragadva.

2011-05-27, 14:59:14 #7 Utolsó szerkesztés: 2011-06-02, 20:35:27 Szerző: [TMOD]Eluveitie
okés köszi skacokTémát még nemzárom hátha kell még a help

nah tom hova ragadnak be még 1 új mappra de ott nincs semmi teleport kapu NPC-se oda ugy ragadnak be pl.orkosba átmennek és ott a kapun átakarnak menni map1-re akkor erre az uj mappra érkeznek nah most ide h tudnék rakni teleport kaput vagy teleportost ami ott is marad:)h kitudjanak jönni, meg persze azt a mappot mi fel akarjuk használni akkor npc-be ezt a mappot h tudjuk belerakni h odalehessen teleportálni:)??Lényegben:1.Hogyan tudok odarakni teleport kaput,Teleportost ami ott marad                2.Hogy lehet NPC-be belerakni az új mappot ugy h odalehet teleportálni(sztem tudjátok mire gondolok)pl. orkos mappot belerakták a Teleportosbavalmi iesmire gondolok

vagy pedig hogyan lehet megoldani azt h mert teleport kapuk bugosak h lehetne azt megoldani h ne dobjon arra az uj mappra hanem oda ahova kéne..??