Warra Optok~Összevont ( m )

Indította trixEEE, 2011-05-22, 13:20:26

2011-05-22, 13:20:26 Utolsó szerkesztés: 2011-09-19, 19:12:15 Szerző: [MOD]Niix
Sziasztok!

Test harcos vagyok privát szerveren.
Warra szeretném be állítani a karimat
Azt nem tudom hogy hogyan optoljak
Nyilván valóan nyakasba, cipőbe, fülesbe a defek, hp + fülesbe a félember
Karosba tp, mágia def, félember sisakba félember mágia def..
Ez világos
De 6-7optba kaszt +támadó érték ?
Hogy nagyokat csapjak ?
Vagy erő + támadó érték ?
Segítséget kérnék ezekben miszerint milyen egy nagyon komoly ( war kari )

Hát az én meglátásom szerint, ha 5 optot jól tudod használni, én megcsinálnám azt pl.
Fegyómba, ami most egy triton
Harcos + Sura, visszatérés +6

1.

Ha harcos és sura ellen akarsz gyurni waron, akkor 115-115%ot jó ha kihozol magadbol, De ezt lehet sámi, sura keverékben is ahogy izlésed tartja.

2.

Lehet olyat csinálni, hogy ugyanúgy 2 kasztos a fegyvered.

55% sura
55% ninja
20% harcos
20% sámi 

3.
45% sura
45% ninja
30% harcos
30% sámi

4. Itt meg lehetne 3 kasztos fegyvert is késziteni, de emiatt elveszithetsz csomó varázs sebességet szal nem ajánlom :P

Egyértelmúen dupla annál nincs jobb mert deffet és erőt is ad kaszt ellen!

Támadó értéket + TP-t tegyél..! :)
Illetve sok kard,kétkezes,tőr defet.

Támadó érték nem éri meg!
Hiszen, +50 támadó érték??? minek?
3100-ból lesz 3150!
Mindenképpen törekedj a duplára! :D

sok crit , áth. , ájulás esély , kasztnak meg felelő stat pont , vegyes erő , meg sok TP , meg ha akad nagy zöld ital :) vagy amur ( +20 támadó seb.) ütésekel elég jól lehet darálni

2011-05-23, 08:19:39 #6 Utolsó szerkesztés: 2011-05-23, 13:44:38 Szerző: [SGM]Fine
kicsit más a véleményem erről :) minden 6-7 optba sura és ninja def, solyom pajzs és a többi cuccba meg kard, tőr, nyil, 2kezes, tp, átható nagy ÁKs poi 50+os minimum 3 kaszt kavics, természetesen előny a full tp mágia és demi. De ízlések és pofonok :)

szerk. nah igen, meg a piák és halak.... mong viz, sim, dok, keszeg, angolna, zöld pia és nem utolsó sorban a barackvirágbor :)
[color=black]nem vagyok mindig bunkó, néha alszom is![/color]

2011-06-16, 17:22:00 #7 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 20:48:20 Szerző: [MOD]Bluebell
nem kell semmi támadóérték csak d.kaszt meg csomó félember ;) :D

BlackFocus1:
a félembert kihagytad... abból is sok kell

Használd a "módosítás" gombot. ~ Dosu

Üdv! Hát mindenképpen majdnem ugyanoylan optok mint PVP-re kellenek hisz ott is PVP van csak több ember egymás ellen.A lényeges nagy def mer többen is üthetnek téged, nagy támadás,hogy hamar kinyird ne pocsékold az idöt,King de feka is joljön persze ha perfect feka...nyakas stb. ugymint  a PVP-s optnál ...JA meg sok TP! 18k az pont jo..De ideális minden kaszt ellen optolnod mert hiszen kitudja ellenfél céhében hány féle kaszt lesz.....

Warra: Kasztonként más más stat,illetve 500-500 tp 6-7 ben.
Warinak támadó,sámiknak int,suráknak is int,wp nek esetleg int+támadó 6-7 ben,ninjának esetleg támadó+dex 6-7 ben.
Alap optban 3 minimum def [pl nyíl,tőr,kard] ,ha nagyon jó akarsz waron lenni.

NEM DUPLA KELL !

6-7 optba erőt midnen féle képpen és szerintem kaszt elleni erőket pakolj még be
és sok krit 1-5 optba!! fegyoba meg tetszöleges kasztelleni követ de visszatérés és halálos csapást minden féle képpen rakj bele
Szerver:DDMT2(S3)
Név:Hektor
Szint:9x

Szerver: Metin2HU (Aurgia)
Név: Madox
Szint: 87
Rang: Lovagias
Ló: 21

csinálj egy testit jó kk s fegyverrel....
felkelsz nyomsz egy forgót ha van egy 25-30k akkor már esélyük sincs
Csak akkor keress PÜ-ben,ha assembly programozó vagy.

játszok 1 privát szerveren.

kérdés:
mit tegyek 6-7 optba ha céhwarron erős akarok lenni?  (wari vagyok)

+25%kaszt elleni erő

+20%kasztdeff

+50 erő

+25% készségkár

+25% átlagkár

+20%krit

+20%áthatolás

25%védekezés

+25 mágia deff

+25% támadóérték

ezek közül melyik 2-t tegyem 6-7 optba??
Szerver:Bmumt2
Név:RicsiikeR
Szint:182
Kaszt:törninja
Top3-as ninja:D

Most ez komoly? :) Szerintem semmi értelme ennek. Ezt a céh vezérnek kell megtervezni, beosztani ki milyen kaszt ellen öltözik, és azokra kell menni, és akkor nem lehet gond, egymást kell megmenteni az ellenféltől..

Csak ehhez sokan kell lenni.. minél több ember, annál jobbak az esélyek.. :)

Sámánok háttérből buffolnak, íjászok is hátulról lőnek, többiek meg benn a sűrűben. .:)

Amúgy ha már megkérdezted, csináld azt, hogy vagy két kaszt ellen teszel defet, vagy pedig elleni erőt, és akkor azok ellen már lesz esélyed..:)

Én defet+kézség kár-t ajánlom :D

2011-09-01, 14:05:48 #15 Utolsó szerkesztés: 2011-09-03, 16:00:46 Szerző: [MOD]Niix
Énis értelmetlennek látom a topicot, de ez attól függ, hogy miképp nézzük! Ha egy normális inteligens céh vezető van aki  tud józan fejjel gondolkodni és a céhében Sok ember van minimum waron 20-25 ember akkor: Aki Wari, Sura, Ninja, Sámán, ellen jó akkor annak célszerű abba öltöznie ha meg úgy van, hogy minden kasztra 3-4 ember megy akkor nagyon gyorsan leverik őket waron, de akinek olyan minden elleni az ahova tud csatlakozik! :) Szerintem ez király taktika, de ez az ÉN véleményem!:)

Üdv, Seby!
Desertke: Nem! Nem volt off! A témához kapcsolódót írtál szóval, nem off! De amit most írtál szerintem, igen! :) Szóval a módosításba írd amit most írtál! :) :D
Bragon: "Amúgy ha már megkérdezted, csináld azt, hogy vagy két kaszt ellen teszel defet, vagy pedig elleni erőt, és akkor azok ellen már lesz esélyed.."
Ő is egy taktikát írt le, de elég hülyeséget kérdeztél te is!:)

Ne hagyj ki ennyi helyet!~Niix
[color=LawnGreen] Ya, ya, ya, YAMAHAA:D[/color]
[color=RED]Takesz[/color][color=white]MaX[/color]

elleni erőt rakj,nézz ki egy kasztot
full elleni erőt és készség kárt,waron
úgy sincs idő átöltözni.
csinálj egy áthatós felszerelés(6-7optba átható)
és ha valki még is deffes menj odéb vedd át csapd le
és várd a lowozást:D
Csak akkor keress PÜ-ben,ha assembly programozó vagy.

Szia
én 6-7-be dupla kasztokat ajánlom (10wari -10 ninja)
én ezeket optoltam be magamnak s2-őn de inkább 5 optnak kell nagyon jónak lennie nem 6-7-nek...
5 optba kátszd be a 3 deffet + tp-t cipőbe nyakiba fülibe vértbe... kard, tőr, 2kezes és 1500 vagy 2000 tp-t mellé
ez a nehezebb de ha ez sikerül akkor jó "war" karakter leszel
üdv

Ha kemény akarsz lenni 25készség kár 25átlag kár ez minden kaszt ellen jó viszont gyorsan megölnek, a másik megoldás, csinálsz 2 felszerelést egyik pl. wari+ninja deffből áll szóval, Wari védelem +készség kár másik cucc ninja védelem+készség kár valahogy így a másik meg sura és sámi védelem+készség kár

Heyho :D

Énszerintem rakj 2kasztra defet (azaz, tőr és kard), meg mágia defet. Csináld meg 6-7optba a full támadó erőt, és 5 defet.
Így remélhetőleg minden kaszt ellen hatékony leszel! :)

Remélem segíthettem! :D

<Sasory>