Új kliens hiba segítsetek plz ( m )

Indította proid, 2011-04-26, 17:43:29

2011-04-26, 17:43:29 Utolsó szerkesztés: 2011-04-29, 09:00:51 Szerző: [MOD]Niix
Letöltöttem a klienst telepítette és rámegyek a metin2.exe -re egy darabig tölt aztán kiírja a következőt:

Aztán létrehozott 2 külön filet, rámegyek a DDMT2.exe -re betölt, és a következő kép jön elő ha a játékra megyek:

Nem tudom, valamit rosszul csináltam volna, segítsetek legyetek szívesek...

Hello :D Jobb klick,futtatás rendszergazadként...Ha nem,akkor jobb klick a ddmt2 mappájába lévő patcherre,és állítsd  át Service Pack 3-ra XP-t persze,és 800x600-ra,hátha jó lessz úgy :D

EgoistDreamer

Üdv, hasonló problémám volt nekem is!
Ha a metin2client.bin fájlt nem találja akkor tudom a megoldást számodra.
Mikor megvan a kliens tömöritve akkor mikor kiakarja tömöríteni akkor a helyet változtasd meg. Ö automatikusan oda akarja kibontani ahol a tömöritett fájl van. De írd át hogy ide tegye: C:/Program Files/DDMT2 azaz a program files-ban legyen ahova kitömöríti. Ezek utána patch, és a játék simán müködni fog.
Ha megoldódott a problémád akkor is írj ide hogy tudjam, ha más a gond írd le melyik fájl a gond és talán tudok segíteni.
Tisztelettel,
Empo444

Sziasztok, nekem is TORRENT_PATCH_ERROR.
Annyi különbséggel, hogy :
Nem nyitható meg a kérés (URL /patch/metin2torrent.config.xml ErrorCode 2)
Nem nyitható meg a konfiguráció távolról.

Délelőtt még semmi baja nem volt... 
Nincs kedvem semmi értelmeset írni :$

Mazsolácska lehetséges hogy internet kapcsolat hiba. Ha nem akkor pedig telepitsd ujra a modszerem szerint. Ez 100% hatásos sokszor probáltam és sok embernek segítettem ezzel :)

Tisztelettel: Empo444

Hy,
Akinek nem megy a torrentes patcher az szedje le a sima patchert.
Utolsó előtti hozzászólás: [Kattints ide az oldal megtekintéséhez]

Damon ebbe közbe kell szólnom. Proid-nak nem a torrenttel van a gondja. Hanem a ddmt2 csak rendszergazdaként ismeri fel a metin2client.bin fájlt. Ez egyszerüen úgy oldhato meg ahogy leírtam de leírom még1x ha kell:

Mikor megvan a kliens tömöritve akkor mikor kiakarja tömöríteni akkor a helyet változtasd meg. Ö automatikusan oda akarja kibontani ahol a tömöritett fájl van. De írd át hogy ide tegye: C:/Program Files/DDMT2 azaz a program files-ban legyen ahova kitömöríti. Ezek utána patch, és a játék simán müködni fog.

Ennyi a nagy trükk, ami 100% hatásos mivel nem a torrenttel van a gond..

Illetve Mazsolácska problémája hasonló mint Proid-é ha nem internet kapcsolati hibája van. De azt kétlem szóval érdemes megpróbálni.

Tisztelettel,
Empo444

Természetesen nem a letöltés helyére telepítettem, hanem a C:/-re. Újratelepítettem, reseteltem, minden fájl stimmel, mégsem akarja elindítani.Régebben is volt hasonló problémám, akkor az auto patcherrel sikerült megoldanom, de most sajnos az sem indul...Végképp nincs ötletem :S

Esetleg érdemes megnézni még a netkeretrendszer 3.5 minimumot. Azaz hogy legyen mindenképp. Ha ez sem segít a Fórumról probáld letölteni a nem torrentes install-t. Hátha azzal megoldódik a problémád.

2011-04-27, 15:36:53 #9 Utolsó szerkesztés: 2011-04-29, 08:59:43 Szerző: [MOD]Niix
Létszives valaki mondja emg miért enmjó a magyar és az angol kliens?Páran aztmindták hogy a letöltéseknél van 2db kliens töltsem le azokat de nekem nem engedi letölteni.És ha valami gond van én ami sét beleköltöttem az szeretném visszakapni,de ha csak hiba akkor nem mondtam semmit. :)

2011-04-27, 15:39:17 #10 Utolsó szerkesztés: 2011-04-27, 15:40:51 Szerző: [GA]About
Kizárólag ezzel a kliensel tudsz csatlakozni a ddmt2-re!
http://ddmt2.net/down.html

Ha a torrent neked nem frissít, akkor töltsd le ezt és ezzel indítsd!
http://metin2hungary.net/index.php?action=tpmod;dl=item35

2011-04-27, 15:49:07 #11 Utolsó szerkesztés: 2011-06-14, 06:43:39 Szerző: [TMOD]Dosu
Na tehát amikor torrenttel próbálom indítani, akkor:

Amikor AutoPatcherrel próbálom:

Na és itt vannak a fájlok, akinek működik, az legyen szíves nézze már át a sajátja alapján, hogy mindek oké-e:

A nettel semmi gond nincsen, minden más tökéletesen működik.

Nos sikerült megtalálnom a hiba okát.
Akinek hasonló gondja van, az nézze meg az internet explorer beállításait, nem-e kapcsolat nélküli módban van.Mivel én nem azt használok(hanem operát), így erre gondoltam volna utoljára.A lényeg, hogy ez volt a baj, visszaállítottam, hogy kapcsolódjon az explorerrel is netre

Kérlek használd a "módosítás" gombot. ~ Dosu

Valaki segitene nekem is??????

Most szettem le a ddmt2 t és nem megy..:s
Azt irja 'bin' fájl al van valami...
Segitsetek légyszives Mc-s inditó- kéne és akkor talán menne

http://www.speedtest.net/result/1102563995.png

Szerver: ddmt2
Karakter:shámán
Név:Hadwigis
Céh:-
Skill:All p.-s skill
Ló: 20as

MC-s indítóval nem fog menni (ha olvasnál kicsit előrrébb). Ha a mostnai klienst szedted le akkor az előző kommentekben 90% h megtalálod h hogyan kell megoldani :)) Nekem az volt régen a gond, hogy mikor át állt az uj kliensre és új webcime lett ( board.ddmt2.net ill. ddmt2.net) akkor a pathcer még a ddmt2.net-re volt állitva.

2011-04-29, 13:51:04 #14 Utolsó szerkesztés: 2011-04-29, 13:57:08 Szerző: DrakOne
most már csak annyi a baja hogy  metin2client.bin fájlt nem találja !!! Segitene valaki. Vissza is olvastam de nem tudom hogy kell:S

http://www.speedtest.net/result/1102563995.png

Szerver: ddmt2
Karakter:shámán
Név:Hadwigis
Céh:-
Skill:All p.-s skill
Ló: 20as

Ugyanez nekem is:S

Idézetet írta: proid Dátum 2011-04-26, 17:43:29
Letöltöttem a klienst telepítette és rámegyek a metin2.exe -re egy darabig tölt aztán kiírja a következőt:

Aztán létrehozott 2 külön filet, rámegyek a DDMT2.exe -re betölt, és a következő kép jön elő ha a játékra megyek:

C:\Program Files\Metin2_HU mappába telepítsük, amennyiben a C meghajtón van az operációs rendszerünk.
Vagy simán C:\ , D:\ és egyéb meghajtók.

Győződjünk meg róla, hogy a Felhasználói Fiók, amit használunk Rendszergazda/Adminisztrátor jogosultsággal rendelkezik és nem sima korlátozott jogokkal rendelkező Fiók!

1. Lépés

ddmt2.net <- Leszeded a Legújabbat.

2. Lépés

NET Framewokr 3.5 Leszeded

3. Lépés

DDMT2-vel indítod el a játékot nem a metin2.bin el. :)

KÉRDÉS MEGVÁLASZOLVA !
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

Egyszerűbb annál. Lényeg, hogy ne legyen ékezetes betű mappa nevében.

Idézetet írta: grabs Dátum 2011-05-24, 13:22:57
Ugyanez nekem is:S

Idézetet írta: proid Dátum 2011-04-26, 17:43:29

Itt gondolom a neved a felhasználói fiók, amiben ékezet van! Szüntesd meg az ékezetet, vagy helyezd át másik mappába (pld: "C:\Metin2\DDMT2_HU\" és máris menni fog!).

Penger Megoldása a legegyszerűbb;) De mondjuk valamikor Win7-nél szükséges Rendszergazdaként futtatni, de DDMT2-nél most nem, legalábbis nekem nem kellett.. :)

Nekem is sikerült megoldani.. :) Felmehettem a full üres karimra.. x)