Gyors pénzszerzési ötletek azoknak akik 0ról kezdik ( m )

Indította empo444, 2011-04-24, 22:37:00

Igen vörösbe jobb.SD2be kigyóknál őszintén szólva max 72.De 71en ha jól tudom pár millával többet is kapsz.Ha gyors pénzszerzés kell akkor minden egyes yang számit gondolom.:D

Sziasztok.
Lenne egy kérdésem szerintetek hol jön jobban a pénz 75-ön vörös vége vagy 71-en nagy pókok (sd2)?
;)

Leírom az én pénzszerzési módszeremet, ami nagyban eltér a leírtaktól.

Összefarmolsz kb. 8-10 millió yangot. A játék alkalmas arra, hogy egészen kis vagyonból felépítsünk annyit, amire még gondolni sem tudunk. A 8-10 millióból veszünk valami olyat, amit drágábban is el tudunk adni (pl. Körülzáró Pamflet). Aztán drágább és drágább cuccokat eladunk még drágábbért. Ez egy picit rizikós, mert amennyit tudunk vele nyerni, annyit tudunk vele veszíteni is. Az egész pici nyereségbe is gondoljunk bele, majd vállaljuk be (pl. optcserét megveszed 120m-ért, eladod 125-130m-ért). Így egy hét alatt 3-4 milliárdot is "össze tőzsdézhetünk". Nem szabad feladni, mert egészen pici pénzből nagyon sokat tudunk csinálni, csak akarat kell hozzá. Ajánlom azt is, hogy az idő nagy részét ne farmolással töltsük, hanem inkább a piacon való körültekintéssel. Egyik másik birodalomban egy-egy cuccot el tudunk adni akár +70m nyereséggel is. Nekem eddig bevált, remélem nektek is fog! Hajrá!  ;)