Gyors pénzszerzési ötletek azoknak akik 0ról kezdik ( m )

Indította empo444, 2011-04-24, 22:37:00

Legjobb módszer [Nem így csinálom]
Szerezz sok HUF.-t (Forint) Tölts annyi sé t ameddig a gatyád bírja vegyél sok opt cserét és hajrá :D
Am szerintem is Vörös végén a legjobb :)

Sziasztok!
Én több féleképpen is szereztem már yangot.
1. Elkezded a karit és 40 körül elmész Sohan-hegyre és ölsz kínzott embereket és azuok dobnak ism. gyógyszer+-t amit ó pénzért el lehet adni. Vagyis fejlesztős cuccokat adsz el.
2. Ha már van pénzed csinálsz egy WP surát és veszel neki kardot meg kinget. Elmész SD2-be és ott ölsz. Attól függ hogy mennyi időt jatszol naponta de ha egy nap 10 órát nyomod 2-3 milliárdod is lehet. :D

csinálsz 30-as karit , majd mész bányászni arra mindig lesz vevő emberke ;) persze nem mind1 milyent bányászol ki :D

Hát

Szerezz hacket
    NEM ><"

Na csinálsz egy 75 ös karit és bemész farmolni vörösbe

Vagy SÉ (Ha megengedheted magadnak)

Vagy ha Metin2.hu ra gondolsz szerezz egy fishbotot nem xD
Hanem ott álj neki horgászni. halak mostani árja 55k/db.

DDMt2: Bányászol... gyémánt: 55-60m/db Ébenfa 50-55m/db menynei könny 55-60m/db szóval meglehet belőle élni. Vagy pedig SD2.

Metin2HU: lvl18-19 menta, +6 18-as vért, lvl 15 fegyó, alap pajzs+6 alap sisak+6, M1 test és szépen esik a lómedál. (ez a kari még 100k-ba sincs, a lómedál pedig Aquilán 350k/db áron megy)

DDMt2:
Behúzol valakitől kinget (Igaz Tibi? xD) és farmolsz.

Ha teljesen a nulláról kezded újra, vagy el, és egyáltalán nem akarsz SÉ-zni akkor:
Az elején üss kis metinköveket, hogy essenek +2es kövek max.
És ha elég sokat adtál el, akkor már megvan egy kingre, és fms-re a pénz.
Utána ütsz fejlesztési cuccokat, most valamiért nagyon drága... (12m-be láttam pl. 2db yetibunda+t) (ez csak később érdemes, jobban keresett fejlesztésik miatt.)
Beoptolsz a cuccaidba 2k tp-t, és (cipő, nyakas, pajzs) 20% d. yang, és belelehet durrani SD2-be.
Ott esik 61es pajzs +0-án. Viszont, a tigris, sólyom és oroszlánél pajzsokhoz NEM kell gyöngy +7+8+9-es fejlesztésekre. (Szemben a sárkánypikkely pajzzsal, ahhoz kell!)
Ezekkel is tudsz pénzt szerezni. Olcsón feltudod tolni. (Főleg, ha magadnak ütötted, ütöd a fejlesztésiket)
Láttam 60-70 millákban ilyen pajzsokat, és viszik.  :)
(Én így csináltam. Kivéve annyi, hogy volt rakiban egy wari kingem.)

Én nekem a bányászat és a horgászat jött be amikor elkezdtem.

Bányászat: Több időt is igényel, de ha találsz értékesebb ércet, és azt vagy úgy kohótlanul eladod, vagy pedig ha szerencsés vagy akkor kohózott ércet kapsz. A mennyei könny 100-150 körül teng például.
Szóval találsz például egy mennyei könnyt. Szerencsés vagy jön belőle 100-150 érc.
És ha úgy gondolod szerencsét próbálsz, fogod beadod alkimisának, és ha jó zsííír.
1-2 ilyen érc és megvan is a kinged.

Halászat: Fogod a horgászbotot>Kukac>Varázsgömb, ha kapás van akkor ahogy eltűnik ikon 2-3mp.
Ha viszont nagyon értékes dolog jön mint: Hajfesték, Pecsét,Kéz,Köpenyeg( a halakhoz képest jobbak xD)
Szóval ezeket is eladhatod jó pénzért. Ja és: SÜLLŐT DOBD EL, NEM ÉR SEMMIT HA DÖGLÖTT.

Remélem segítettem!

Olvasgattam visszább. És olyanoakt láttam, h kiállni potikkal boltba fejlődős helyeken. Ezt igaz sima metinre értetted?
Ha ide szerintem butaság. Lehet, h nem kell csinálni semmit de 1 nap 67 millió semmi.

Legjobb szerintem: 71 karival levi gyűrűvel sd2 ben olyan időpontban amikor nagyon kevesen vannak és a 3. 4. 5. termet egymás után tologatni. Így folyamatosan töltődik a terem fel nem kell megállni. 1 óra alatt 600 misi sima ügy...  De az sem rossz dolog, h fejlesztős cuccokat ütsz jó sokat és eladod őket...
[color=lime]Lv98[/color] [color=aqua]Lovagias[/color] [color=yellow]Szabika888[/color]

Én verzíóm :) ...
Kezd el a játékot xD
alapcuccba elmész fejlődni...
szerzel 1 óra elatt map2 őn 3 gömböt+30m et kábé eladod gömböket 150 ér aból veszel kinget 10 emből 200 köpit avval elmész akingedbe ölni ... fejlődsz szerzel 60m et veszel FMS-t vagy ütsz.. írány farmolni 2k tp -és cuccokba  sd2 e :D
élek virulok !13.02.13
"Holnap ROHANÁS A VIRÁG BOLTBA!!!"

2012-05-12, 19:30:58 #69 Utolsó szerkesztés: 2014-08-02, 23:50:39 Szerző: adosremus
-
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

Én megyek sd2 be full duplayanggal meg szerencse medál aztán 2 medél elhasználása után is 'csak' 400m et épphogy elérem. mit csinálok rosszul? mások azt irják h 40-600met szereznek simán

ne ragadj le 1 teremben hanem futkoss a termek közt mint pók a falon...:D :P

+ sokat dob ha mindig új az aakkkount ..
élek virulok !13.02.13
"Holnap ROHANÁS A VIRÁG BOLTBA!!!"

Sziasztok
Leirnám én hogy kezdeném újra:
Külföldiek vagy akik nem szeretnének sé-vel játszani-
WP surát kezdj! Ennek egyszerre vagy védekezése és ütése egyaránt (mint testi wari erős testel).
Fejlődj fel 30-as szintig és üss FMS-et. Ezt majd magadnak vidd fel +9-re. Hirdesd ki, hogy Céh-t keresel exp leadás céljából. Bár s1 s2-tőn benn vannak az antiexp gyűrűk de s3-mon nincs meg hát elején senki nem rendelkezik 200m-el! Ha ez megvan sd2 első 3 termében némileg birni fogod de fontos, hogy ne lépj szintet 71-ről! minél hamarabb szerezz be egy anti exp gyűrűt és miután ez megvan a céhre nem lesz szükséged!
Ezután kingre farmolj. Kezdőkingek már elég olcsón vannak! Már láttam surakinget 150m-ért is. Miután ez megvan már csak egy 61 pajzsra van szükséged! Fontos, hogy ájulás elleni legyen benne. Fontos, hogy ahogy a 0 kezdesz karakter készités után szerez fejlődés közben fejlesztőket! Igy a 61 pajzsot ha ütsz sd2-ben könnyű dolgod lesz! És innen már boldogulsz!

Akik sé-vel tudnak játszani-
Azoknak ugyan az ami fent olvasható csak a kinget megvásárolhassák. Javaslok még egy kinget megvenni eladás céljából igy hamar összejön a 200m exp gyűrűre!

Üdv: Siruma

Most,amiért nagyon mérges tudok lenni...a sé miatt.Nem azért,hogy kaptunk sőt azért hogy most leviszik mindennek az árát és aztán sírnak,hogy miért csak 5millát kaptunk.Jelzem akinek volt 10felhasználója helyből 50 milla sé-vel indult ami 10k forint de ezt most eladjak 250-350be majd felmegy az ára..Ha esetleg megtartaná és akkor adná el.
Nekem ez a javaslatom.

Inkább vörösbe farmoljj :)
2013...vs Danger00 0-5 cs.