Gyors pénzszerzési ötletek azoknak akik 0ról kezdik ( m )

Indította empo444, 2011-04-24, 22:37:00

Cress, ez jó módszer VOLT régen :) sajnos már nem érnek ennyit a pajzsok, mert kivették a pajzs-bug-ot vegyestől. már ha 25milláért el tudsz adni egy +9 pajzsot az már jó :)
DDmt2-S1 / Chunjo / Céh: Metamorphsis
LvL 98Lovagias Sium (Gyógy shaman)
LvL 91Barátságos SiumDragoOn (Sárkány shaman)

2011-06-14, 22:32:49 #21 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 21:08:58 Szerző: [MOD]Bluebell
Nekem is megvan az e-hónapi bevételem:
http://noob.hu/2011/06/14/0614_221803.jpg
És ebből az egész oldal tele volt,12m/db.

Üdv! Igaz én SÉ vel csináltam ugyhogy tulszárnyalokat veszel sokat sokat és eladod öket kb 60miláért ez nagyon olcso érte ezért venni fogják most ha rendelsz kb 50 db ot szorozd meg 50X60milla nemkevés mi? Én is kaszáltam vele nagyon!Ha nemvagy SÉ-s akkor probálgasd a 20% yagn eldobást  optolni ,meg tp-t berakni cuccaidba ha harcos karit akarsz csata vagy tünde +9 ,nem muszáj kinget egy jo feka is elég hozzá ,ja meg sd2 ben farmolj és 71esen és ne lépj szintet,ugy jolfogod kapni a yangot!

Yang szerzési lehetőség meg fogod a szép telefonod el küldőd sms-be a ddmt2 üzenetet az xy számra és veszel opt cserélőt.:'D

ércekkel kereskedsz vagy halakkal vagy horgászati tárgyakkal (pl.bölcs császár szimbolum) , disz vértekkel , optcserélőkkel , vagy farmolsz^^

Am de aki most kezdi az nem 0 rol kezdi hanem -1000 röl mert nincs se 3keze,se szerencse medál semmi csak 1 alap kar kezdéskor meg mitom én még mi de mindjárt jönek az okosok hogy nem ojan sok az a pár FT de mivan akor ha külföldröl játszik az iletö? Vagy anyagi problémályi vannak vagy mitom én de jó lenne ha én nem akarok semmi rosszat mondani ATAG ra mert ö mindent meg adott karácsonyi sé stb stb... de azért jo lenne ha megint legaláb 50k sé legyen a kezdö sé legaláb anyi!!

Üdv:GammerPro   

Hát szerintem az még egész elfogadható,hogy átkozottaknál antik harangot és ősziszél legyezőket ütsz.
Felviszed +9-re teszel bele 12 INT,10 demi stb stb... És ellehet adni jópénzért.
Árat nem mondok,mert nem tudom pontosan,de sokat érnek

Sziaztok szerver2őre valami tipp sd2őn kívűl?
szervervadász
Ha tudsz egy jó root szervert pm!

Aki 0-ról kezdi, annak kicsit sokat kell tennie.
Először is fel kell menned 70-75-ig. (Ha jól tudom, ajánlott 72) Itt be kell lépni egy céhbe.
72-esen megvan0 4P-d.
Testin hagyd utoljára:  Kard dobás
Surán utoljára a kettőt: Varázs kioltás, félelem (Mert ugye nem pvp-zünk, hanem PvM[azaz player versus mob])
Sámán: Itt nem nagyon tudom...
Ninja: Itt az álcát vidd utoljára...

Cuccos...:
Mindenképpen próbáljunk meg szerezni egy feketevas vértet, és azt vigyük fel +6-ra. Ha lesz pénzünk, akkor vehetünk egy +9-est, és mehet vele az ölés.
Fegyvert tünde+9, vagy csata+9, de ez nehéz...
További cucokban +x% yangdropp és még néhány TP.
Ébenfa+9
61-es pajzs +9
és satöbbi..

Hol is dobnak sokat?
Vörös erdő eleje, a kis fák.. Mondhatni sok kis tuskó. :)
Vagy pók kazamata2

Hogy is menj fel 72-ig?
Map1---> Orkok--> orkoknál egyre beljebb-->(én elszoktam menni a templomba)---> pók kazamata(Legyen nálunk pk2 belépő) és innen mehetünk pk2-be...:)

Van az az érme(nem tudom mi a neve) item shopban lehet venni, az is ad +x% yang droppot..:)

Remélem segítettem.
END

Baromságot írsz Rycsinho...
Surának kell a félelem, mert az adja a sebzéscsökkentést (csökkenti a mobok sebzését, P-sen 37%-kal)
Most meg nem lehet farmolni, mert túl könnyen lépsz szintet...
Testi harcosnak pedig nincs olyan skillje, hogy kard dobás, inkább kard ütés, de az a mentál harcos skill.

Idézetet írta: JohnCena Dátum 2011-07-09, 11:43:23
Baromságot írsz Rycsinho...
Surának kell a félelem, mert az adja a sebzéscsökkentést (csökkenti a mobok sebzését, P-sen 37%-kal)
Most meg nem lehet farmolni, mert túl könnyen lépsz szintet...
Testi harcosnak pedig nincs olyan skillje, hogy kard dobás, inkább kard ütés, de az a mentál harcos skill.

Szia. :)
Nem tudom, mert testi voltam, mentál harcost nem.
Olyan régen játszottam, hogy a skilleket is elfelejtettem..:)
+Zenét is hallgatok, így mindent írok, és sokszor rossz megfogalmazással..

Suránál azért nem vittem ÉN a félelmet, mert ugy a mobok nem jönnek rám...
Köpeny meg viszont drága( gondoltam azokra is, akik nem SÉ-znek) így elég körbe-körbe menni. :)
END

2011-07-10, 00:12:06 #31 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 21:09:15 Szerző: [MOD]Bluebell
Én nekem van1 nagyon egyszerű
még vesződni sem kell vele csak 1 minimális ideig
össze szedsz vhogy 60met vagy50-55öt, veszel 1optcserét eladod pirosaknál 75be
azt addig ismétled amíg nem lesz pénzed még1re akkor már2vel csinálod, aztán eljutsz tízig és darabonként 20milla haszon
nem is hangzik rosszul ugye?
akkor csinálod 1 ideg, ha 55ért veszed 75be adod akkor tíz darabnál már 200milla a haszonod és ezt naponta többször csinálod,
nekem bevált!
pár nap alatt 1mrd egész jó kis kereset

S2-re valamennyi taktikát tudok én is mondani. Nyert ügyed van ha tavaly nyáron kezdted mert akkor normális volt a fejlesztő dropp... mindig esett gyógyszer + démoni ékkő stb.... Most meg: démoni emléktárgy +-t 30/40-be viszik darabját póklábnak kb 20-ba gyógyszer +-t 60-BA ha okosan játszottál kb mindenből lehetett neked 200 darab :) enyyi dúsgazdagvagy mert s2-n nemmhinném hogy ujra efl lesz emelve a tárgy drop.. pedig felkéne...
S2=Game Over
S1=IntErr       /pvpSuraman
         90        / 90

Húzd fel a karid 30-asra (map1-map2) addig szedd a yangot hogy összegyüljön 80k amiből csákányt veszel map2n ..majd keress nakajima felé(map2n) 25-35ös metinköveket..üsd szét őket majd kapsz pár +0,+1,+2es követ.Aztán menj érceket keresni(Hwang templom eleje,Sohan hegy közepe vagy pirik fele szokott a legtöbb ér lenni,szerintem)A mennyei könny ,gyémánt és az ébenfa érc ér a legtöbbet ezeket érdemes koholni...
Mennyei könny koholva=40m ,de ha nincs kedved köveket szerezni és koholni eladhatod 10m/100db
Gyémánt koholva = 30m (nem kell kő a kohozásához jobban megéri koholva eladni)
Ébenfa=25m

Én így kerestem pénzt ..valamikor napi 2milliárd is összegyűlt sok sikert.:D

Hát karen ezzel csak az a gond hogy 10-20 misiért hozzád vágják már a kohózott érceket :)
Nekem van 1 másik ötletem amivel össze gyülik 1-2 milla de azt én inkább nem mondanám el :)

Sziasztok biztos h már sokszor el hangzot ez a kérdés és a válasz is rá de meg mondanátok Lécci hogy ez a visszaállitáss amit úgye fegyverkereskedőnél lehet venni h az úgye farmoláshoz van de hogyan kell használni válaszotokat előr is köszönöm=)

Idézetet írta: FairyTail Dátum 2011-07-25, 21:54:00
Sziasztok biztos h már sokszor el hangzot ez a kérdés és a válasz is rá de meg mondanátok Lécci hogy ez a visszaállitáss amit úgye fegyverkereskedőnél lehet venni h az úgye farmoláshoz van de hogyan kell használni válaszotokat előr is köszönöm=)
Be kell lépni 1 céhbe, addig farmolsz amíg 20as nem lesz aztán rákattintasz a visszaállításra

2011-07-25, 22:13:15 #39 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 21:09:32 Szerző: [MOD]Bluebell
Okés köszi szépen az gyors választ. Csak mert most akarok csinálni egy farm karit=)