Lélekbarlang 1-2 Farm! ( m )

Indította Raziel, 2011-04-22, 12:23:09

2011-04-22, 12:23:09 Utolsó szerkesztés: 2011-08-17, 21:01:07 Szerző: [MOD]Niix
Sziasztok

Szeretném megkérdezni, mivel most nem lehet ( Level 20 )- után berakni a céhbe EXP-et,
hogy nem-e lehetne farmolni lélekben. SD2-ben farmoltam, de mivel nem lehet berakni
expet a céhbe, megugraná a szinteket. Szeretném megpróbálni a lélekben való
farmolást. Az alábbiakat szeretném megkérdezni tőletek :

- Milyen kaszttal érdemes bemenni ? ( Gondolom WP Sura )
- Mi ellen optoljak ? ( Gondolom ördög elleni erő ) ( Ezt is írja le valaki részletesen ) THX
- Milyen cuccokat vigyek be ? ( Gondolom KING )- de ha valaki leírná nagyon megköszönném
- Kell-e ló ? ( Biztos )
- Kell-e buff ? ( Ezt nem tudom )
- Melyik teremben ? ( Setau vagy a jegeknél ? ) avagy ( Lélek1 - Lélek2 )
- 99-esen esik-e yang lélek-2 ben ? (Nem tudom )

Meg amit tudtok a dologhoz, megköszönném ha megosztanátok velem.
Ennyit szeretnék, valaki írja le. Köszi !

WP sura,testi vagy menta..netalántán még sárkánysámánnal is..
Jelenleg a félember hat rájuk,de kezdj el már csinálni ördögös cuccokat azt javaslom..
igen,a king az biztos,nagy ák-s poi,meg mob elleni cuccok..
nemfeltétlen,egyedül a wp nek lehet szüksége rá..én 98 ig testivel,92 ig bm el ló használat nélkül fejlődtem,de ha mindenáron kalapálni akarsz,és nincs lovad,ott a mount.
háát..jóljön a buff minden téren nagyon,de lélek 1 végét,lélek 2 elejét birod testivel is buff nélkül(én legalábbis birom féltermekkel)
95 ig érdemes gólemeknél(ismerem a legjobb termeket,azért könnyü csak nekem..)azután pedig setauknál érdemes,mert a gólemek xp droppja lecsökken.
esik,esik,de csak limitált kiadásban,azaz 1 csopiból 3 köteg kb..

és nekem is lenne 1 kérdésem:S1 en be van téve a 65-75 ös fegyver drop?nagyon érdekelne..

2011-04-23, 14:04:13 #2 Utolsó szerkesztés: 2011-05-13, 08:57:13 Szerző: [MOD]Niix
A BM sura nem jó, elmondom miért, 1) 1 védő skillje van, míg a WPnek 2
                                   2) a WPnek ha a penge fent van, a szimpla ütések sebzési értékének a 12%át a HPdhoz adja
Lélek2be a WP a legalkalmasabb meg a menta, nagy deffel meg buffal.
Hát ami az ékszereket illeti, karos füles az 54es legyen, nyaki az 38as mert abban van int, a cipő az 55s, a pajzs 61es a sisak 41, és legyen sok ördög elleni, krit , int, mérgezés, ájulás esély, + a deffek: Kard deff, Nyíl deff, VIllám ellenállás,   6-7 optba meg ha belemenne az 5 int 10 szörny de jó külön külön is.

Kerüld a dupla postot! ~Niix

2011-04-24, 20:58:28 #3 Utolsó szerkesztés: 2014-07-07, 11:51:40 Szerző: xXDaweedXx
.

xXDaweedXx hszét kiegészítve ill. modósítva!

A félemberek helyett az ördög elleni mivel csak az hat és az is csak az égi katonákra!(lelkész lövész parancsnok stb..)
Tehát pajzsba fegyverbe karkötőbe fülbevalóba és sisakba igen csak lerövidíti a szörnyek megölésének idejét!
Viszont egy 75ös nagy ák-s fegyver még ha nagy is a minusz készség akkor is jobb lehet!
Mivel a készségkár a buffot és selfbuffokat nem befolyásolja!

-55% testi támadás kivédés
-60% nyíl ellenállás
-95% szörny ellni erő
-100% ördög elleni erő
-6-7 írt +40 int (bár a 400 támadó érték ölés szempontjából jobb)
Egy 50%ÁK körüli 75ös fegyver

tp krit mérgezés immun ájulás stb.. értelemszű!

Ilyen felszereléssel egy Sárkány sámán fullterem setuatu-t elbír és mivel 200+os varász speed mellet is lassú a skill ezért jobb egy nagy ák-s fegyver! (ismétlem ilyen bónuszokkal jobb a 75ös)

A fent felsorolt bónusz értékek a legjobbak!

2011-04-24, 22:34:19 #5 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 21:15:55 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok
Karakter: Kardsura(WP)
Szint: lvl86
Státuszpont:
Vit 90
Int 90
Erő 0
Ügy 90
(Vit - Int 1-2 arányt javaslok,de ha lélek2 be mész,akkor már meg van úgyis a 90-90..:D utána Ügyet javaslok,mert ad kitérést,+támadó értéket is növeli!.:)

Skillek:

1. Elvarázsolt Penge
2. Félelem
3. Elvarázsolt Vértezés
4. Sárkány Örvény
5. Ujjcsapás

Felszerelés:

Vér sisak:20%Ördög,15%Nyíl elkerülés,30%Tpreg

Ég könnye karkötő:2000Tp,10%Átható,20%Ördög,10%veszteség a Tpből eltünnek

Mennyei könny fülbevaló:20%Ördög,5%Méregdef

Gyöngy nyaklánc:2000Tp,20%Duplayang,10%Crit,30%Tpreg

Tigrispajzs:20%Ördög,20%Duplayang,15%Testi tám.kivédése,12int

Főnix cipő:2000Tp,10%Crit,8%Ájulás

King vért:2000Tp,50+Támadó,15%Testi tám.visszaverés,10%veszteség a Tpből eltünnek  (KÖVEZÉS:Védelem,Kitérés,Fortély)

Szentkard // Tritonkard:20%Ördög,12int,10%Crit,10%Átható  (KÖVEZÉS:Crit,Átható,Mob)

6 - 7 Bónusz:
-10%Szörny+5int
-5int,50Támadó

- Ha lehet ne vitatkozzatok a kövezéssel kapcsolatban.. Azért fortély,és nem TP kő,mivel lélek 2 be sok Ijjász van,a 15%nyil elkerülés sokkal többet ér,mindt 1k Tp. Persze úgy is lesz valaki,aki bele fog kötni.
- Ez a leírás Lóval/nélkül hez egyaránt jó!
- A bónuszok sorrendje,fontossági sorrendben van leírva (értelem szerűen első 3 opt a legfontosabb)

Hasznos dolgok!:
-Kínai tűzijáték(30%Ájulás)
-SamBoVíz(+70védelem)
-Zöld/Lila ital kicsi(+10%támadó/mozgási sebesség)
-Barackvirág bor(500Tp azonnal visszatöltődik)
-Szerencsemedál(50%Duplayang)

Remélem hasznos leírás volt,és fel tudtam hozni valami újdonságot amit eddig nem tudtatok!

Üdv:ANTONELLO™

Ügyesség fontosabb hidd már el.. és ha van kivédése? Ügy el lesz még több.. minél több annál jobb.
Erő meg mit ad? maxx 50-100 al ütsz többet ami elhanyagolható,mivel ezekkel a cuccokkal igyis ugyis 1 ütés lessz egy katona..
Tehát Ügy fontosabb!!

2011-05-12, 19:37:03 #6 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 21:16:41 Szerző: [MOD]Bluebell
Iitt 1 kis leírás:Ha jobban nézegetted volna a fórumot nem kellett volna új topicot nyitni!

Köszönd GhostInTheShell-nek(már sajnos nem metin2-zik)

Azért írtam ezt a kis jegyzetet hogy ha a Lélek Barlangba akarnánk pénzt/tárgyat farmolni akkor tudjuk hogy milyen Bónusz illetve tárgy jöhet jól nekünk.
Figyelem!!!Ez a leírás n00b szerverre készült!Elnézést a sok * miatt csak nem akartam olyan sokat írni,a végén minden megtalálható.
Ajánlott karakter típus a farmoláshoz:
MentálHarcos Full VIT+ERŐ maradék pontok ÜGYre téve
WeaponSura  Full INT+VIT maradék pontok az ÜGYre téve
Ló:minimum 11es, ajánlott 21.-Céhvezérló...csak azért mert jól nézki()
Farmos karinknak ajánlott bónuszok a következőek:
Karkötő:(Kristály Karkötő, lvl 46)
átható esély
ördög elleni erő
tp károk eltűnése
tp bónusz
dupla esély a cucc dobásra
+ crit-átható esély vagy tp bónusz vagy mob elleni erő
Nyaklánc bónusz:(Ametiszt Nyaklánc,lvl 50)
ájulás esély
crit vagy átható esély
tp bónusz
tp reg
dupla esély a cucc dobásra
Sisak bónusz:(Vár Sisak/Szellemmaszk Sisak,lvl 41)
tp reg
ördög elleni erő
támadási sebesség
nyíl elkerülési esély
Fülbevaló:(Mennyei-Könny Fülbevaló,lvl 54/ÉbenFa Fülvevaló,lvl 33....Sura/Harcos)
ördög elleni erő
dupla esély cucc dobásra
mozgási sebesség
Felszerelés:(lvl 66+9-es Vért kasztnak megfelelően)*
tp bónusz
esély a támadás vissza verésre
támadó érték
tp károk eltűnése
Pajzs:**
immun ájulás ellen
ördög elleni erő
esély a támadások blokkolására
vit vagy erő vagy ügy bónusz
Cipő:(Főnix Cipő,lvl 55)
crit esély
ájulás esély
tp bónusz
nyíl elkerülés esély
Fegyver:***
ördög elleni erő
crit vagy átható esély
ájulás esély
erő vagy vit(talán ügy bónusz)
Egyéb más itemek:
Bátorság köpeny(Bravery Cape) -  Csak akkor ha sura vagy és be van kapcsolva a félelem skill.
Harnadik kéz
Szerencse medál
Tolvaj kesztyű
Átütő-Kritikus csapás
Sárkányisten támadás
Sárkányisten védekezés
Sárkányisten élet
Nagy Lila-Zöld ital
Harmatok:
Sárga,Fehér,Kék,Piros,Rózsaszín

Idézetet írta: keczan Dátum 2011-04-25, 06:06:01

Szeretnék kérdezni...:D Nah akkor vágjunk bele. 1óra allat ha elkészitünk egy ilyen top1 farmot menyi Yang jöhet?:D  

Egyenlőre enyit szeretem volna.
Szorzóktól függ......

Ahogy én észre vettem jelenleg sehol nem lehet annyi pénzt gyűjteni mint annó 70-es karival sd2-ben
se vörösben se a lélekben nem jön annyi pénz csak a töredéke sero1-en.

2011-05-30, 08:38:59 #8 Utolsó szerkesztés: 2011-06-19, 12:32:25 Szerző: [TMOD]Dosu
Sziasztok!

Kedves About  az 55% testi támadást kivédés  mikben szedem össze 55% ra akárhol kerestem, de nem találtam annyit!?
A 15% nyíl elkerülése is véd a mobok nyilaitól?
A kitérés köve csak kizárólag a karakterek ellen hat?
Az ügy(kitérés) is véd a moboktól?
Az 50 támadó érték csak ütéseknél számolódik, vagy a harcos,ninja karaktereknél a készséget is növeli azaz a skilnél hozzá adódik mint a testi harcosnál az aura?(mind 6-7optra értem  meg az 5 optra is ha a 2 között van különbség kérlek fogalmazd meg a különbséget!)

Hát köszönöm a türelmet,további szép napokat mindenkinek!

Üdv: AGRESSOR!

2011-05-30, 12:32:06 #9 Utolsó szerkesztés: 2011-05-30, 12:34:40 Szerző: [GA]About
Idézetet írta: AGRESSOR Dátum 2011-05-30, 08:38:59
Sziasztok!

Kedves About  az 55% testi támadást kivédés  mikben szedem össze 55% ra akárhol kerestem, de nem találtam annyit!?
A 15% nyíl elkerülése is véd a mobok nyilaitól?
A kitérés köve csak kizárólag a karakterek ellen hat?
Az ügy(kitérés) is véd a moboktól?
Az 50 támadó érték csak ütéseknél számolódik, vagy a harcos,ninja karaktereknél a készséget is növeli azaz a skilnél hozzá adódik mint a testi harcosnál az aura?(mnid 6-7optra értem  meg az 5 optra is ha a 2 között van különbség kérlek fogalmazd meg a különbséget!)

Hát köszönöm a türelmet,további szép napokat mindenkinek!

Üdv: AGRESSOR!

Igaz elírtam az 55%ot ,vértben a kő 15%, pajzsban 15%bónusz, és a főnix cipő 10% Ez csak 40% (Jelenleg ennyi a maximum)
A nyíl elkerülés minden íjász típusú szörny ellen is véd
Ugyanúgy hat minden fizikai támadásnál, ez vonatkozik az összes szörnyre amelyek nem íjászok (ami ütés)
Igen véd az ügyesség is! (Ez tömegben jön ki)

A támadóérték a skillek erejét is megnöveli, mind nindzsa mind harcos karakternél! (Hiszen a támadási érték megnövekedett)

Idézetet írta: Manox Dátum 2011-05-30, 08:40:49
Az 50 támadó,nem emeli a skillek,sebzését.Egyedül az Erő növeli meg ''Nem kicsivel''
A többi meg csak minimálisan:)

Más a látszat, és más a tényleges érték, 400támadó érték többet emel mint a 40erő!

Látszat érték:
Alap eset 99es szint 130erővel +9es sziriuszal (vértben +50támadóérték)
1746-1816 a sebzésed (Az aura értéke 658) (Forgó 5429-5709)

Alap+40 erővel 1876-1946 (Az aura értéke 708) (Forgó 5999- 6279)

Alap+400támadóérték 2146-2216 (Az aura értéke 658) (Forgó 5429-5709)

Tényleges érték a forgó kard sebzése:
(Ez egy tényleges sebzés, teljesen mindegy mennyi az ellenfél védelme, vagy a te erőd a % állandó)
Alap sebzés 3000-3080
Alap +40erő sebzés 3400-3500 Ez a alap érték kb + 16%
Alap +400támadó ért. sebzés 3600-3700 Ez az alap érték kb +20%

Egyszerűsítésért ha az 50támadó 50et emel, akkor a +5erő csak 40et!

2011-06-19, 12:21:48 #10 Utolsó szerkesztés: 2011-06-19, 13:05:39 Szerző: xXDaweedXx
Csak,hogy Aboutot megerősítsem : 6-7 optnál : +5 erő 24 támadóértéket ad!Míg 50 támadó érték  50et :P Magyarul 2db  olayn dolog aminek a 6-7 optjában +5 erő van még az se tesz ki 1 db 1 db +50 támadóértékes cuccot!No,meg vegyük figyelembe a pvp-ket.
Példa : levendula198 : full 5 % wari 50 támadó volt.Fekában nyomta!Miki1997-el pvpzett (Miki1997 8 dupla!Fekás volt akkor !) És 10ből 8:2-re verte mikit!
BarnaCukor : 1 Dupla harcos és 7 db 5 % wari 5 erő!Kinges volt BarnaCukor!És Miki ellen esélye sem volt!

Mi a tanulság ?!Hogy a  50 Támadóérték mind pvp mind PvM szempontjából jobb!

De egy kérdés abouttól: Lélek2-3 ba WP farmnak Akkor 10%mob 5int vagy 50 támadót javasolsz?Én az 5 int melett szavazok.Mivel nem csak a Elv.Pengét növeli állati nagy mértékben ,hanem a  Elvarázsolt vértezést is !Szóval ez a Kérdés About-hoz : melyiket ajánlod ?:P:P 

Kerüld a felesleges idézeteket. ~ Dosu

Értelemszerűen az 5int mivel az az összes képességet erősíti!

Akkor egyet értünk!Köszi!Csak sokan megzavartak....

Egylértelműen WP sura. =)

Nekem most 89es, de úgy hallottam lvl80on a legjobb.

Itemek:
Fegyver:Méregkard+9 30%+ átlag, 20%ördög elleni, 8-12 Int
Vért:King Vért:2k TP, 15%nyíl ellenállás, 50támadóérték
Sisak:Vár Sisak+9: 15%nyíl elkerülés, 20% tp reg, 20%ördög elleni
Füles:Fehérarany füles+9: 20%ördög elleni 15% nyíl ellenállás
Karos:Ég-Könnye karos+9:2k tp 20%ördög elleni (10%átható)
Nyakas:Mennyei könny nyaklánc+9: 2k tp, 15% nyíl ellenállás (10%krit)
Cipő:Bőr csizma(lv29)+9: 2k tp, 15% nyíl elkerülés, 10%krit

Nekem kb ilyen cuccok vannak rajta és 1 termet simán bír lélek2ben.
Skillezést már előttem leíták.
Remélem segítettem. =)

Hali! Az lenne a kérdésem, hogy lélek2-ben hanyas szinten a legjobb farmolni?
Köszi előre is a válaszokat. :)

Szerintem olyan 86 tól felfelé már lehet menni. Persze jó sok TP reggel meg egyéb fontos bóusszal.

Van most egy 80as karim ami már írja lélek2-t de nemtudom, hogy a pénz hanyas szinten a legjobb. :D

Idézetet írta: Lamberer Dátum 2011-07-27, 16:41:02
Van most egy 80as karim ami már írja lélek2-t de nemtudom, hogy a pénz hanyas szinten a legjobb. :D
lélek2ben hogy jön  a yang?
1 terem mennyit ad?

szerintem egy kard surával jkó cuccokal persze trriton kardal 90-95 ös szinten elég jó:) 5 p skill az elv vértezés elvpenge félelem örvény ujj csapás:) persze nem ebbe a sorendbe. STAT pedig 90 int 90 vit 90 erős és maradék ügy kb ami 20:)
persze king az jó lenne:) és az öses cucba 2k tp 20%dupla jang:) meg persze érme:) és exp gyürüt ha nem veszel fel az úgy sokkal job nem kell anyit szorakozni az exp leadással:P remélem segítettem:)

Idézetet írta: buko19941023 Dátum 2011-07-27, 17:36:06
szerintem egy kard surával jkó cuccokal persze trriton kardal 90-95 ös szinten elég jó:) 5 p skill az elv vértezés elvpenge félelem örvény ujj csapás:) persze nem ebbe a sorendbe. STAT pedig 90 int 90 vit 90 erős és maradék ügy kb ami 20:)
persze king az jó lenne:) és az öses cucba 2k tp 20%dupla jang:) meg persze érme:) és exp gyürüt ha nem veszel fel az úgy sokkal job nem kell anyit szorakozni az exp leadással:P remélem segítettem:)

+Sok Nyíl elllenálás,mágia,és 90 ügy ,a maradék erőre.

hát én erőnél maradok mert a wpvel ha ütsz ad vissza tp-t is:) és erővel nagyobat ütsz és erő az erősíti a skilt a ügy meg csak a varázs kioltást erősíti aminek nicns haszna fejlődés közben:) de a mágia és nyildef az jó:) persze nem halottak eleni erő is kell mert az jó lélek 2 ben:)

Az én véleményem erről,hogy 1 nagy ák-s méreg(30-35) körüli ördög ellenivel(10-20) És sok mob és ördög ellenivel na meg 4x 15 nyil és villám deffel már szépen lehet aratni !
Buko te meg nem tudom hogy honnan szedted a baromságot a nemhalott elleniről,de tévedsz nemkicsit,hanem nagyon nagyot.