Vírusírtók ,beszéljük meg! (m)

Indította LiLWaYnE, 2011-01-22, 16:01:31

tudtok mondani 1 olyan vírusirtót ameik jól véd és nem lassítja be a gépet?

2012-01-07, 06:35:12 #203 Utolsó szerkesztés: 2012-01-07, 06:45:24 Szerző: P3NG3R
Én jelenleg a legújabb ESET NOD32 antivirus-t(5) használom2017.-ig tartó license-szel.
Eddig is NOD párti voltam és maradok is ^^.

2012-01-07, 10:41:08 #204 Utolsó szerkesztés: 2012-01-12, 18:26:28 Szerző: feri.ferenc

Én eszt használóm nekem tökéletes

Idézetet írta: [MOD]TySoN Dátum 2011-12-16, 15:41:12
Idézetet írta: xXDarkkingXx Dátum 2011-12-16, 15:32:23
Sziasztok.
Nem azért, hogy lefigázam a vírusirtókat, de ezek nem a legjobbak. (kinek mi :D)
Nekem Advenced System Care van és a legmegbízhatóbb és a legkiválóbb.
Na azért is, mert van benne töredezés mentesítés meg van benne olyan ami Malwe
Ez azt csinálja, hogy:Malware és egyéb fenyegetések és mély keresések és eltávolítására képes :D
meg böngészö nyomait törli el.
amit nem használsz progarmot vagy nagyon rég használtál azt törli de te ki tudod pipálni amit ne töröljön.
Mély takarítást végez a gépen virusokat tisztit ki a programokból.
Windows sebezhetőségek keresése és javítására képes.
És még 4 dolgot csinál ez a triál verzió.
Nem naphoz köthetö ez a triál verzió hanem programokhoz.
A teljes verziója magyar mindenütt és több mindent képes.
Alul látszik egy fej ami motatja, hogy milyen a géped állapota, és mellete van, hogy mit kell tened, hogy jó legyen meg minden.
Szuper egy kis program :D
Ez nem vírusirtó csak víruskereső azok közül is a leggyengébb,ez a termék csak keresésre alkalmas,ha nem hiszed 94GB vírusom van,meghalna  a géped vele ,szerintem jobban jársz ha leváltod.
Ty-nak igaza van nekem már 2. jára pusztitota el a laptopot vagyis sejtem,hogy az a baja többet nem is rakom fel.
Inkább CC leaner+ valami vírusírtó.
UI:Nem tudtok valami jót ajánlani nekem?

Hali.
Nekem az  ~ ESET Smart Security 5.0.95.0- van fent jelenleg próbaverzióban.
Semmilyen lassulást nem tapasztaltam, ezzel ellentétben remekül végzi a munkáját, nagyon sok opcioját be lehet állítani,
tehát személyre szabható, átlátható...tehát nekem 10/10.
[color=teal]Retoksz a Kiraj![/color]

[color=teal][url=h

Idézetet írta: [SMOD]Brett Dátum 2011-11-14, 22:05:55
és ez végre működik normálisan?
nem pörgeti a procit 100%-on?
vagy még mindig nem tudták megoldani?

Normálisan működik.
Ráadásul egy évig ingyen használhatod a teljes verziót.

NEW! Simplified installation experience
NEW! Seamless integration with COMODO ESM 2.0 Business Edition
NEW! Enhanced protection mode: Defense+ is now stronger in 64 bit operating systems
NEW! New options for popup alerts and antivirus alerts
IMPROVED! Look and feel
IMPROVED! Resource consumption and performance
FIXED! Firewall does not work properly on Bluetooth PAN adapters
FIXED! Antivirus crashes on files that reside on bad sectors
FIXED! Various race conditions exploited by malware to evade Defense+
New in CIS 5.8.213334.2131
FIXED! CMC is not shown properly
FIXED! Startup folders are not configured for all users

Idézetet írta: JohnCena Dátum 2011-11-15, 14:13:15
Kerio személyi tűzfal a legjobb PC-re.
Vírusirtó fölösleges, csak fogja a gépet.

Comodo  .Nem fölösleges ,mivel általában célszerű megnézni mi a gépigénye és nem mindennel telepakolt gépre kell feltenni .Érdekes akárhányszor feltettem  a gépekre az adott antivirust,bemértem a gép paramétereit és  után na sose lehetett észrevenni.
[/quote]
Nem tudom nekem valahogy az avast nem lassitja annyira mint a comodo szerintem visszamegyek avast.
indok:Tűzfal mindent blockolna.
2. olyan lassu mint az eset nod32 lassan végzi el a víruskeresést avast mindörökké nekem a comodo nem ennyi: hanem a tűzfal 26 352 a vírusírtó 13880
Nem tudom mi a baja lehet van megoldás ha van akkor kérek pm-et és azt töltöttem amit TySoN linkelt de szerintem mig nem jön megoldás addig le törlöm.

AV:Comodo Internet Security PRO

1708 malware minta Vs Comodo

Maradék:86

Detektálás: 95%

Bameg !...
Használjatok már Avastot :DD

Idézetet írta: pppatresz Dátum 2012-01-09, 17:27:31
Bameg !...
Használjatok már Avastot :DD

Nyugalom,Avast esetében ha az adott pillanatban nem blokkolja a vírust,biztos nem fog jelezni,igaz fájlrendszervédelemnek ugrania kéne,csak is manuális keresés után fedezhető fel a fertőzés.

2012-01-10, 00:31:40 #211 Utolsó szerkesztés: 2012-06-12, 08:51:12 Szerző: [TMOD]Aegist
Hidd el..
Az avast jelez! Mindíg !
Csak annyi kell tenni hogy a víruskeresési aktívítást a legmagasabbra teszed !
És már is írja kifele a vírusokat.
Utánna már csak annyit kell tenni h karanténba helyezed és kész :)
Ne idézgess feleslegesen!
~[TMOD]Aegist

Jajj Avast így Avast úgy aki bízik az Avast-ban vagy az Eset-ben annak küldök olyan vírust ami azonnal haza b*ssza a géped és az ESET + AVAST fel se fogja ismerni...

Csak egy szó és töltöm is fel... (ha féltitek a gépeteket akkor belenyúlok, hogy ne tegye tönkre csak kedveskedjen) 

Én felraktam a COMODO-t.
Nekem tetszik :D
“Ha életedben a sikert A-nak vesszük, akkor A=x+y+z. x a munka, y a játék, z pedig az, hogy befogod a szád.” ~ Albert Einstein

Idézetet írta: Λʟonє Dátum 2012-01-10, 12:05:41
Jajj Avast így Avast úgy aki bízik az Avast-ban vagy az Eset-ben annak küldök olyan vírust ami azonnal haza b*ssza a géped és az ESET + AVAST fel se fogja ismerni...

Csak egy szó és töltöm is fel... (ha féltitek a gépeteket akkor belenyúlok, hogy ne tegye tönkre csak kedveskedjen) 

Köszi...:/
Amugy Hiába küldessz vírust :)
Hiszen Avast! Pro AntiVirus-om van....
Tehát Berámelyik vírust felismeri ohhh sorry :D

Idézetet írta: Λʟonє Dátum 2012-01-10, 12:05:41

Milyen az aránylag jó vírusírtó amig te is ajánlasz?:D

Nekem az United Forever ami tetszik =)

Én F-secure-t mondom, de szinte minden exe védőre vinnyog... microsoft security emellett sok minden elmegy... Norton security ez a kedvencem, csak van egy gond vele... marha nehéz tőle megszabadulni

Idézetet írta: [MOD]TySoN Dátum 2012-01-09, 15:33:51
AV:Comodo Internet Security PRO

1708 malware minta Vs Comodo

Maradék:86

Detektálás: 95%
Szia! nekem evel a programmal csak 1bajom van felraktam az internet security-t és jött a ,windows biztonsági riasztásba h. nincs vírusvédelmem.
Erre felraktam a firewall-t(tűzfalat)és az leszedte az internet security-t a laptopról  és megint kiirta h. nincsen vírus védelmem
felraktam az antivirust és az a firewalt(tűzfalat szedte le a gépről)
Na ez mi? Valami ötlet?
Valami tűzfalat tudtok ajánlani?
Mert ami alapból van minden gépen az a windowsos az szerintem nem jó.
Előre is köszönöm

avast, egyértelműen

avg: esz a er.. pocsék szerintem, de ízlések és pofonok
nod32: klassz, jó vírusírtó..
avast: szerintem úgy jó, ahogy van, great!!

a szavazatok állásából is látszik, hogy az avast elég sok mindenkinél bevált.. : )

2012-01-10, 23:45:44 #219 Utolsó szerkesztés: 2012-01-13, 16:41:32 Szerző: Wiz_Khalifa
Szerintem is avast! Nekem is az van és egy vírus se nincs a gépen! (állítólag)

Eddig bajom nem volt vele, a gépet se lassította be! :)

Annyit mondok az AVIRAT semmi kép senki ne rakja fel! Elég sokáig az volt fent 2évig és elég sok vírusom volt és egyet se jelzett meg ha a netről is töltöttem akkor se! (szóval pocsék!) ^^