Vírusírtók ,beszéljük meg! (m)

Indította LiLWaYnE, 2011-01-22, 16:01:31

Idézetet írta: LiLWaYnE Dátum 2011-01-23, 11:49:22
Idézetet írta: ikarus01 Dátum 2011-01-23, 10:33:27
Nekem Avast van meg Spyware Terminator  egybe szerintem nagyon jó Avast nagyon gyorsan észreveszi ha virus van Spyware meg a kémprogramokat!
ikarus nem rég olvastam spyware terminátor valóban milyen is.Használtam én is kisebb nagyobb eredményel de kifejezetten állítom sokan alá is támasztották nem talál meg mindent. Avastot meg azért használják mert ingyenesek közt nagyon jó ,kifejezetten nekem is tetszik csak nem bírom eldönteni Avast vs Nod32 the winner ....
Spyware Terminato helyet használj hitman 3.5 pro-t malwarebytes-t vagy superantispywaret

Vilmos ha te meg leszeded a smart security tudok adni 2016ig végleges verzióra licensz-t

Köszi a tippet de maradnék a Spyware-nél ezt szoktam meg szerintem elég jó ugyhogy maradok de köszi a tippet!

AVAST HOME EDITION for4

amugy láttam vki említette avirát mint jó virusfogó
Annyit mondok róla ,hogy jó eső fogo ,mivel esernyője van ,de vírusfogónak nem lehet nevezni ,mivel én kipróbáltam minden virusfogot ,ő volt a leggyengébb ,mivel beléptem az explorerbe ,és egyből kikapcsolt ,kiléptem ,vissza kapcsolt ,szal ...

Mi a véleményetek  Hitman Pro [free]vs Malwarebytes [Pro]melyik a jobb?

Lil Wayne,Tyga,Kid Ink,Eminem,2Chainz,Wiz Khalifa,Lil Jon,Snoop Dogg...

2011-01-23, 18:46:06 #24 Utolsó szerkesztés: 2011-01-23, 18:55:20 Szerző: balazs2000
én az avast meg a nod 32 nem ajánlom inkáb anti virus irtó az jó csak az a gondom ,hogy a IDTIÓT virusnak veszi és letörli XDde az avira is jó;)   http://www.kephost.com/images4/2011/1/23/i06o41wkyjvam2oeqt5y.jpg

2011-01-23, 19:18:55 #26 Utolsó szerkesztés: 2011-01-23, 19:21:29 Szerző: BallonMaster13
Valaki nem tudja, hogy miért kér felhasználónevet/jelszót a nod32 hivatalos oldalon?
MODERÁLTAM: Már megvan.

Én jelenleg Avira AntiVir Personalt használok.

És sztem eddig az a legjobb mivel olyan vírusokat is észlel amit nem kellene

2011-01-23, 20:13:27 #28 Utolsó szerkesztés: 2012-06-12, 08:10:57 Szerző: [TMOD]Aegist
Most hogy nézegettem olvasói véleményeket azt írják a Nod "lyukas kezü" beengedi simán a vírusokat az avira meg nem frissül érdekesek ezek a felfogások...

Ne idézgess feleslegesen!
~[TMOD]Aegist

Nekem az avast a bevált és jól is mükszik

Idézetet írta: Disco Dátum 2011-01-22, 16:16:36
ESET NOD32 ANTIVIRUS 4.Licenszes.

Nekem is ez van és tökéletes :)

Én IMÁDOM a macikat de ilyen nincs igy marad a panda>^.^<

Akinek bármilyen vírusírtóhoz  kell licensz pm:D

Az egyetlen baj az ESET NOD32-vel, hogy egyszer megtalálta a SAJÁT vírusát. Vagyis maga a vírusírtó is egy vírus, de ha jó tudom nem egy "durva" betolakodó, csak egy Maulworm, vagyis nem egy halálos vírus.
Akkor még nem tudtam, hogy mi kezdjek vele, ezért visszamentem az Avast!-ra mert szerintem az a legjobb :)

U.I. KASPERSKY-t még csak véletlenül SE használjatok, mert leblockolja az egész gépet :/

DS/Pollux

Kaspersky mindenre beriaszt...Nekem még a Black Longjut se akarta elindítani....

Nekem nem csak, hogy mindent beriasztott, de még különféle kódoka is meg kellett adnom, ahhoz, hogy egy programot elindítsak...
Letöltés- 003-as kódot adja meg:
Telepítés- 214-es kódot adja meg:
Indítás- 951-es kódot adja meg:

A legjobban azt bírtam, hogy tömegesen jöttek a risztások az internetről...
Ha egy weboldalon volt 5 reklám, én azért is kapok 6 riasztást.
Egyszer elgem lett ebből, és az "érzékenység"et levittem minimumra, amikor rámentem az "Ok"-ra ezt kaptam:
621-es kódot adja meg:

U.I. ha jól emlékszem ezután kellett nekem új monitor... ^^

Hát igen :d Megértem hogy miért...Annyira nem szeretem az ilyet Mondjuk...minek ilyen vírusírtó?:D ATAG szerintem Kaspersky-t használ :D

hitman 3.58-t leszeditek sok mindent fog találni (magyar)

Kösz nem kell semmien licensz mivel hiába 31napot irki a virus irtó 1éve már fentvan a gépen ..

De azér kösz

én mindig is az avastnál maradok (legujabb)