Írd le a legszebb élményeid a DDMT2-ben :) ( m )

Indította K9Zzx, 2011-01-12, 18:16:42

Háth a legjobb élményem... Az sok volt... De a legeslegjobb a profi lovam volt...
Annyira vártam már a profi lovamat... És sikerült *_* Ugy örültem... Nagyon...
Aztán már anno a P Skillek is nagy örömök voltak...
Mameg már a céh alapitás sem semmi... Egyszóval ezeknek nagyon öröltem...

http://www.youtube.com/watch?v=Om8s7DEB7c4....HIHI nekem ez volt a legszebb élményem Amikor a Párom végre lvl 99 lett....anyira nem volt jo amikor én az lettem,az övének jobban örültem :)))
server:DDMT2
Birodalom:Chunjo
Kaszt:harcos/Testi
Szint:99lv
LO:21
Skillek:P
Céh:Nincs nem is kell -.-
Pár:Áhhh kösz de nem kell DD-röl
Fontos Személyek:,Ziggi,Wolf556,Predatoron,Moris,SantaTereza ^^Kawa01.AnalfaBéka.Beles.Stinky
GAME OVERRR

Nekem talán az volt,amikor megvettem a 30. duplámat:).

1. felrgeltem :D és néztem milyen király szeró
2. megvettem az első +9es fekám :)
3.Az első dupla
4.elvertem a haverom 1év óta először dd-n xD

350 misibe megvettem a top2-es szíriusz utána eladtam 800-ba xDDD (akkor még nem tudtam, hogy az :D)
Haveromnak, szóval mindenki jól járt, már nem nagyon játszom xDD

Megismertem GesztiKulal-t:D
MEgismertem Zalan97-et
Megismertem SkyDM et:)
MateEpson alias NemesBm:D (névrokon^^)
Agresszor07 nek Fatal Error céhébe benne lehettem:)
Az urja alakult Fatal ba ismét benne vagyok^^
Mikor meglett a warlo
Mikor meglett a profi paci:D
xXYx et mikor megismertem:D
Elég sok jó ember van dd n:)
Sokan mondják h sok a pisti de akadnak jófejek és ezért jó ez a játék:)
Nekem kb ennyi:D

Amikor bejött a poiba:25Kk 5 demi 12 erő :S

Olyat azóta se tudtam csinálni...

Hát nekem a legszebb emlékem az volt, amikor meglett a Mobos Surás DWC-m

amikor ládából csatát nyitottam :))
amikor a 100-as metin DWC-t dobott :))
amikor +8-at találtam a földön ;)) xdd
amikor kijött a dupla ninja a rabimba ;PPP

Én Metin2-ről jöttem át ddmt-re és ott ugye minden érték, még a rossz is. Ha nem tudod felhasználni, akkor eladod. :) Nah amikor én átjöttem nem tudtam a szorzókat meg semmit és ott csodálkoztam hogy mennyit dob a vadkutya és szedegettem fel ezerrel a yangot meg a cuccokat :D mentem minden percbe eladni a cuccokat :D aztán később rájöttem hogy ez teljesen felesleges és ott hagytam :) Számomra ez a legszebb élmény :)

2011-03-30, 08:26:49 #92 Utolsó szerkesztés: 2011-03-30, 08:28:27 Szerző: SlimShadey
Legszebb elmenyek hat van 1 par:

1 Mikor megismertem a mostani parom:D

2 Mikor 99 lettem

3 Mikor vissza kaptam karimat a bannbol

4 8D wari

5 es h nagyon nagyon jofej baratokra tettem szert(Dragi(xXDragonsXx)PapirSura,MijagitoSan,es persze a szivem:D ) 

Nekem a hosszú hosszú hülyüléses órák meg az 5v1 PvP-k(én voltam egyedül vas lemiben meg szélesben:D)Nah meg az amikor a kis DMG BoneHeaDD-ot szidtuk és amikor az egyik gyerekből kiütöttük a waris karosát :D

2011-03-31, 06:50:00 #94 Utolsó szerkesztés: 2011-03-31, 16:50:54 Szerző: [MOD]Niix
Sziasztok.

Amikor felléptem mert nem volt FULL a CH xDDDD

Délután Editelem még. :)

Ehjj-ehjj ne offolj <3 ~Niix

Jah és amikor megismertem xxnikikexxXX-et akit nagyon szerettem csak se szó se beszéd hivásba láttam meg hogy pasit keres o.O szal igy szakitottunk sajna most szingli vok :(

TheFamous voltam.

1 éve, amikor meglett a War lovam az nap le se tudtam szállni DDMT-ről :D
Nagyon szerettem akkor a war pacim ^^. De a mai napokban már nem élmény a war ló :D

Sziasztok.

Nekem az 1. az, amikor behívtak a Lannister céhbe. (Megint fogok menni. Ájáj Lannister, jövöööök :3 :D)
2. Amikor megismertem a JÁTÉKBAN azt a lányt, aki most már a valóságban a barátnőm, és egyszerűen imádom őt <3 <3
(-Mire nem jó a metin, ugye? )
3. Megint meghívtak a Lannister céhbe xD (<- Újra alakult! )
4. őőőhm... Az majd akkor lesz, amikor meglesz a ninjám, és lesznek rá cuccaim. (Valakit érdekelnek wari cuccok csere ninjára?xD (Mínusz egy HSZ ) )
5. Fúú... mi is... jah, igen. Az, amikor meglett a farmkarim, és annyira nem bírtam kivárni, hogy farmoljak, hogy véletlen szintet léptem... :D
6. Megismertem Mentallxxx-t (tesóóóó *-*)
7. Megismertem Angyalgyarto-t (tesóóókáám *-*)
8.: Meglett az első 10waris 50 támadós cuccom.
9. Meglett a fegyveres pacim, aztán 3 napig szívtam, mert nem tudtam hívni xD Aztán miután tudtam, le sem szálltam róla xD PvP-zni se PvP-ztem! xD

Üdv: Apeh

Metinen ismerted meg a valódi barátnődet?Nah az szép a ddmt2 szépségei +1 pont :D Nekem lenne ekkora mázlim ecsém.Grt a párnak.Legyetek boldogok.

TheFamous voltam.

2011-04-09, 22:58:55 #99 Utolsó szerkesztés: 2012-09-11, 16:28:17 Szerző: mofere
...