Írd le a legszebb élményeid a DDMT2-ben :) ( m )

Indította K9Zzx, 2011-01-12, 18:16:42

Amikor egy agresszív minden cuccát kiütöttem
(full+9 volt, mint én)

ma történt az eset 1 ninja kiirta h menjünk oda hozzá és kidobálja a cuccait a neve DeaddAssassin volt 2 en odamentek nem hitték el oda áltam nyomtam a 0 át és 1x csak elkezdett dobálni minden cuccát  kaptam lélektelen tőr 9 3 kő 7 optal a 7 optja 10 wari 10 ninja volt      utána kaptam dragon knife 9 3 kő 7 opt ez pedig mobos volt szörny +10 átható +5 ésa kövek is mobosak     utána nagyszerencsére kaptam 1 dupla surás fa nyakláncot:D utána 5 optos 41 es sisak 9 és  ametiszt karkötő+9 est és a végére kaptam 1 fullos 48 as ninja vértet 7 optal 3 kővel:D   ennél jobb élményem nemis volt

Idézetet írta: Raziel Dátum 2011-03-08, 21:18:57
De, hogy ne legyen off. :D Mikor át jöttem sima metinről (metin2-hu) és elkezdtem fejlődni csak úgy álmodoztam, hogy még mi vár rám :D.
nekem is ez volt 54 nagyon örültem már úristen megtudom ölni a sivatagi banditát :D

[HIGHLIGHT=#ff0000]Amikor megvettem az első 10% waris Szíriusz kardom. :D [/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#ff0000]Zo[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]oB[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#00b050]ah[/HIGHLIGHT]

Na akkor én is belekezdek sok van 3-4 hónappal ezelőtt és gyerek map2-őn ölte szabadban a kisebbeket és odamentem sötétkő 16k mondom úr isten de nagyot kriteltem és erre kiesik egy égkönye karos +7 felveszem 10% waris 2% támadó seb.-ges mondom sodrófaa.
Ma megléptem a 90-es szintet is nagy álmom volt már rég óta.
Ja és ma vettem egy poi +9et 38% ÁK 250 misibe. (szeritem jó üzlet)
Ja meg amikor összegyüjtöttem az első milliárdomat 2 hétig em is költöttem úgy féltettem.
most 890 misim van a farmomnál és erre is büszke vagyok.

nekem az a legszebb élményem amikor megismertem a barátnőmet még nyáron 1 este^^

Off: Shady, tudom hogy az mikor beléptem a céhbe xDDD

On: Az, amikor első opt cserére dupla ninja jött a sisakomba... :3
Meg az, amikor bevettek a Lannister céhbe

mikor beléptem elsöre
,,Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel.˝
                                                                                     Albert Einstein
Vissza vonult.

Hát.. amikor ujra elkezdtem metinezni 3-hónap után.. és összegyültek a 65% wari surának 55%sura 65%ninja és 75%sámi ellenis cuccaim és egyik nap beléptem és kiraboltak...De rá 2 órával szitkozódok és látom ír valaki hogy vissza akarja adni az összes cuccomat... elmentem érte és tényleg vissza szolgáltatott mindent.::) azóta nagyon jól vagyok^^:)

hát amikor abba hagytam eldobáltam a 4 lélek rablóm (+9 7 opt minden kasz ellen full kő)
és amikor tegnap vissza jöttem full üresen és azonnal csináltam alap cuccokból farm cuccokat
és össze farmolgattam sip+9 full kő harcos feka+9 7 opt full kő +9es felszerelés xD

Én amikor hallottam a dd ről egyből abbahagytam a magyart..aztse tudtam mire jó a lélekkő mert akkor még magyaron nem volt.nézegettem hogy full +9 cuccokat lehet kapni boltba és sose felejtem el hogy mien jó érzés volt látni hogy van egy normál szeró.
Metin Guru videóim, búvülni fog.. Like+Iratkozz fel :)
https://www.youtube.com/channel/UCJqFAEHVRFhZpMyhn5vNEuQ/videos

Az volt mikor 67k-t nyomtam LESHELY-el.  (najó csak a 15-ös skill teszt karimra)
Itt a kép:http://kepkezelo.com/images/lqxtj430hxtvhu4s58kw.jpg

Legszebb élményem Anno a MajhCream céhvel volt...
30 fős céh event xĐ
Izelitő egy kis részből....
http://kephost.hu/share-EEE6_4D7E1FB9.html
http://kephost.hu/share-FE0A_4D7E1FB9.html
^^
U.I:A céh oszlott de , a csapat megmaradt.

350m-ért vettem egy wari elleni pajzs +9 8 int 10 demi immun wari elleni erő 2% ütési seb

Vettem egy gyerektől a boltba 7 optos cuccokat 1 yangért mert abba hagyta a metint xD

Nekem az volt a legszebb pillanatom mikor 62-es lett a warim még régebben :D És volt neki 60-as vért ha jól tudom meg 62-es kard sztem. :)

amikor elsőnek láttam a DDMT2 t a tesóm mondta siessek fel mert egy privát szerót talált és hogy +9es vértek vannak a boltba
szaladtam fel azt néztem hogy mien durva
meg az is hogy a sárgáknál az első 15be benne voltam nagyon jó volt

2011-03-17, 14:27:46 #79 Utolsó szerkesztés: 2014-07-07, 11:41:50 Szerző: xXDaweedXx
.