Írd le a legszebb élményeid a DDMT2-ben :) ( m )

Indította K9Zzx, 2011-01-12, 18:16:42

az elsó fekámnak nagyon örültem asszem+7 volt és mellé egy szép tünde+7 34es vért+9el nagyon örültem:D

2012-04-07, 23:27:01 #141 Utolsó szerkesztés: 2012-04-07, 23:30:07 Szerző: Geniuss
Ez egy elég vicces story:D
amikor német metinen kiütöttem az első FMS-em , annyira megörültem és kb mint aki her.oin hatása alatt van 10cmel a föld felett lebegtem és ugráltam a széken (xD voltam vagy 12éves) és belerúgtam az újrainditóba............................... de aztán haver felvette és meglett..:D

ja hogy dd-n..:D (este van már:D)
akkor amikor meg lett az első D waris vértem:D

nekem akkor amikor egy 7 optos solymot találtam map1 földön:D (Ch1 en rakis fele xD)
Hát ez se most volt....

2012-04-08, 11:46:05 #143 Utolsó szerkesztés: 2012-04-08, 11:53:20 Szerző: [PJ]DreeN
S2-n nekem volt először RIB :P minden wari azt kérte tőlem.. :D

na meg milyen jó élmény volt anno Szerver 2-es BO party-k ááá nemlehet leírni, hogy örültünk már a +4-+5 42 vértnek és a gleccser csákánynak :D mikor meglett első pikkelyesem (+4) azt hittem körbe futom a várost.

Hello-val fejlődtem vörösbe (fejlődtem.. xDD 53voltam és húzott 54-re) közbe kiesett neki egy arany lemi+2 azt nekem adta. :OOO egy gyerek 2 42 vért +9 és egy +9 fms-t akart érte adni (persze nem kapta meg xD).  8) (szerver első arany lemezvértje volt -.-") mikor SD1-be felszenvedtem magam 61-re és meglett a sárkányisten vért+4 te jó isten olyan pro voltam map1-en... 61 szinten elmondták mi is az a 3. kéz és exp gyűrű (igen.. a földről szedtem fel a pénzt xd) bemásztam SD2-be 1-2csopit elvittem az elején és úgy fejlődtem 65-re csata +7 (pro  8)) majd 70-s szinten feka +4, pvp-be csak a level80 SÉ húszárok vertek meg.. persze én feka+4-be ők kingbe..

Három gyerek felhúzta magát azon hogy nyomkodom az érzelmeknél a gúnyost(nem szóltam hozzájuk semmit végig), és mindent elmondtak az anyámról, és hogy mekkora senkiházi vagyok :D I (L) this game :D

A legjobb élmény? Hol is kezdjem mikor elértem a 99-es színtet
SZERETLEK HIKARY...<3 A LEGJOBB NŐVÉR VAGY A VILÁGON.:P NIKOL.:))))

DDMt2-n még mikor a szerver elindult, kb rá 1-2 hónappal nagyon sokat farmoltam, és volt egy feketevasvért +9-em ( asszem 2.-3. feka+9 ) és ott rajoskodtam mindenkinek map1 - map2-n :D Meg még az is jó élmény volt számomra mikor zen-bab + lélekkő 1misi / db és akkor milliárdokat kértem kölcsön.xD na és akkor 70-es voltam, csata+4 meg feka+9-ben ( pro <3 ) és kegyetlen rangom volt mert nem volt pénzem zen-babra.. és akkor állandóan voltam farmolni, és ütöttek.. na és az is élmény volt mikor futni kellett vagy 10 ember elől xD

2012-05-23, 21:03:20 #148 Utolsó szerkesztés: 2013-03-16, 09:10:10 Szerző: [MOD]Niix

A legjobb élményem az volt mikor egy gyerek elkezdett könyörögni hogy menjek vissza sárgába mert a legnagyobb rajongom oO"Am mikor meglett az első fms+9em, azt kölcsön adtam havernak, ő meg agresszív volt és kiütötték, na az is egy élmény volt.. :| :D
"Nálam az a hagyomány, hogy péntekre, fél tízre
Több alkohol van bennem, mind két üveg Bayleis-be..":DD
"Nem vagyok gengszter, büszke vagyok hogy anyám, és nem az utca nevelt fel."

Élmények?
Hm...

Amikor elindult a játék az utána következő 2-3 hónap volt csak élmény...
De akkor minden az volt..

Amikor megszereztem első +9-es tárgyamat...xD(tudniillik nekem nagyon érdekes volt GF-ről átjönni dd-re, és ott még nem volt +9 cuccom. :D

2012-05-23, 21:48:07 #151 Utolsó szerkesztés: 2012-05-24, 14:22:13 Szerző: Hirouichi
amikor megismertem FumioGaho-t

Nagyon király volt vele minden nap feldobta a kedvem csinálta a balhét dd-n :D Kemény volt és lásd 2 éve ugya ugy beszélünk minden :)

SZERETLEK TESO :)))) <333333333333
Olvasd El És Tanuld Meg .:) !!!!

http://metin2hungary.net/index.php/topic,25326.0.html

Legnagyobb élmény? talán az hogy sikerült 2 pvp versenyt is megnyernem :)

Hehe, ;)
Én mindent szép élménynek éltem meg, főleg azt amikor villám sámimmal 1 ellenfelem se volt :3

Mikor meglett az első 8 duplás szettem *-*
Ezenkívül az esküvőm.

Amikor top1 lett a half:o :P :DD (és már lassan 1 éve az is:D)

Amikor első optcserére D. sámi ment a sámán epicembe.  8)
Amire most szükségem van, azt nem lehet szavakba önteni... de pohárba igen! ;.D

2013-03-14, 19:06:10 #157 Utolsó szerkesztés: 2014-07-30, 20:49:37 Szerző: Couthbert
A szerver legeslegelején történt.
Nagy nehezen felmentem Lv63(!!!)-ra a ninjámmal.
A képességei M1 és M3 között voltak.(Már ettől is a legerősebbnek éreztem magam.xd)
Álldogálok Shinsoo map1-en, és akkor mellettem kirakta az egyik srác a ninja cuccait 1000 yang-ba.
Ninja fekavas+6, Sárkány kés+3, 61-es pajzs +6 (Ilyesmik voltak.)
Hogy feszítettem utána bennük..:D Ekkor még nagy szám volt egy Feka+6, meg egy 65-s fegyver.
Szép idÅ'k voltak...

Legszebb élmény mikor 15v2-ben darálunk tesóval, ez örökös best élmény.
[COLOR=red]http://www.youtube.com/watch?v=PtrLjjTdF9A (QuicklyFrost PvP Movie)

[COLOR=red]Katt a kép-re

Amikor 2 optrakóbol D.sura 60as sura sisak lett:D