Írd le a legszebb élményeid a DDMT2-ben :) ( m )

Indította K9Zzx, 2011-01-12, 18:16:42

Nekem az volt a legszebb élményem hogy, egy olyan társaságal játszhattam,akiknek sohasem fogom elfeljteni a nevüket. :)

Legszebb élmény??

nagyon rég még 90'-es években ott volt sok élmény xDDDDDD

legjobb:meglett a 12 erős rabim

meglett feka  plusz 0

És a legjobb ::

Egyik naprol a másikra elvittték a cucccokat xDDDDD

persze még a barátok :)

legjobb élmény az volt hogy le bannoltattunk anno McLaren-el egy SGMet..:)(Sanca vagy valami ilyesmi volt a kiskarijának neve és cuccolta..:D jogos bant kapott.:)

Sziasztok nekem az volt a legszeb élményem amikor az első kritemet nyomtam a surámal 5optal semmi 6-.7 el 30k-t kriteltem :DD 1 94es warira én 87 voltam
Név.:Sh4mE
Lv.:90
Ló:20
Kaszt:Menta-3P,2g skill..

Név:ShameNinja
Lv.83
Ló:0
Kaszt:TÅ'rninja 4g-skill xdd.

Név:Lewii
Lv.:83
Ló:0
Kaszt:WP-sura 4p skil

Amikor ellopták a full kinges accountomat, full optos karik.
De utána kb. 1 hónapra rá vissza tudtam lopni :P

Élmények száma.: RENGETEG

Nah sorolok párat..

Hát DT _ run...
Jó cééh :)

Hát voltam sivatagba gyerek meg ott írta abba hagyom a DDMT2-őt.. Aztán eldobálta a cuccait én meg főlvettem őkket...  :)

Rengeteg ilyen voltmár.. XD

2011-07-12, 12:37:20 #126 Utolsó szerkesztés: 2011-07-12, 12:51:03 Szerző: Pyksa
[Szerk.]

Benéztem a témát... :D

Voltak fain dolgok :P

Nekem a társaság miatt volt régen király ddmt2.

(a régi) N00bKillerS tagjai, Demolition tagok, B4b0, Vadóc, Sunny, ZeroCool, stb stb. :P

A reggelig tartó "gengezések", ökörködések.
Inkább vagyok álmodozó optimista, mint magabiztos pesszimista.

T3CH én 2010 decemberében is úgyéreztem ott fog véget érni a szerver 1...Hát még most milyen lenne mondjuk(nem szidás képp)
A legjobb élményeim közé tartozott,mikor DD S2-őn esett 1x nekem végre 1 oroszlánkard..
Na meg a sok jó DT előtti bandázás MadeMan(Gazsi) CrepingDeath és FunSleep társaságában

Na akkor már én is írok :D

Legjobb?hmm Talán azok voltak mikor egész DD egy embert oltott :o  az nagy volt :D
Akár , h mondjátok akkor is a legjobbak a viták szoktak lenni ^^
KicsiSzeder
Piros
Még húzzuk ^^
Ninja/egyenlÅ're tÅ'r.(fejlödés miatt)
M-s skillek. :D

Kedvensz élményem amior földön találtam mobos Poison+9et ^^ :D

2011-10-08, 20:46:44 #130 Utolsó szerkesztés: 2011-10-09, 00:03:25 Szerző: Emiko
Hali.

Legszebb élményem?
Hát lássuk csak.. :D

- Amikor megismerkedtem velük : Chido, HaRcOsKa123, Sic, Dassy, Monyoo14, Styleshaker, ThunderMagee, Chishou
Mit lehet tenni.. imádom őket ^^.

- Legelső P skillem: Sárkány ordítás, hihetetlen sikerélmény volt :'D (még legelején)

Persze van még,de azokat megtartom magamnak..

εмιкσ

Amikor csajoztam, a skacokkal <3 xF
Szivattuk egymást,hülyültünk...DDMT2-ön és metin2-ön :D..Csomó jó dolgot.
Zsir volt..Rég volt,szép volt,ennyi volt :(

Az első és második ImmortalTeam... Még marha rég volt, a kutya nem emléxik rá. Utána persze másolták le kismillióan, hogy menők legyenek, ahhoz már semmi közöm nem volt...
Sose gondoltam volna előtte, hogy ilyen erős céhet össze tudok hozni... Remek banda volt, persze azóta az ottaniakból már csak 3 emberrel tartom a kapcsolatot, ahhoz képest, hogy voltunk kb 2x70-en... Vagy ha a cserélődéseket nézzük még több is.
De már sokban nem izgat, akkor ez még nagy dolognak számított. Ma már sokkal több mindenre büszkébb lehetek :) De talán ez volt a legszebb emlékem dd-ből

2011-10-15, 18:45:02 #133 Utolsó szerkesztés: 2011-10-15, 18:46:40 Szerző: SoldierGhost
Mikor még, lassú volt 2.szerveren a fejlődés, és egész este black orc partyztunk (vagy 6-7 személy-el) Kb 5óra alatt volt meg a 42-48:) (akkor még örültünk az ilyeneknek :))

Van még:P

Enyém volt, s2 3. pikkelyese, 1. arany lemezvért enyém volt :D, és mikor, 65is meglett, csata +6 később +7 (akkor ez nagyon menőnek számított ^^)feka+5 <3

Baráti listámon olyanok vannak akik már bő 1évnél is több ideje nem aktívak :/

Pedig mikor kb 45-55 körüliek voltunk, megöltük egész piros map2-t :D (mi voltunk 4-en ők kb 15-20 xD)

Mikor, Hello,Isten, segített a war lóban <3 (lv 35 voltam, ők mind2 80:))

Mikor egy skill-re több mint 60millát költötem el és csak G4 lett a testem :)

Van még sok, de megtartom magamnak :)

Ez történt: 2010 06-09 hó (azóta nem aktív ennyik régi bartát sem :(

Minden 2. Szerveren történt :) 

Nekem amikor UP-oltam 95-re.
Amikor meglett a 10% félember +12 erő-s D.waris csatám.
És még amikor 3 optcseréböl 2 cuccba is belement a 2 d.sámii...:)

Volt sok még de már Nem nagyon szoktam játszani csak ha szabadidőm van, ami nem sok :S
Mínuszba !! :D

"Az ember képes hinni a lehetetlenben,

Sziasztok!

Mikor DeadWolf céhébe voltam(Benne volt még Nghot9[vagy hogy ítják], Wolf556) és nagyon jókat waroztunk :)
Mikor belement 1 optcserélből fekámba 1 sura 5 erő, mikor szintén 1 optcseréből 10 sámi 5 erő 41es sisak.

Egyelőre ennyi:
~Raaawr

Nehéz a sok szép régi emlék közül válogatni!
De valahol ezt is el kell kezdeni ,mint oly sok mindent ,akárhol vagy akár mikor.

1.Mikor s1-en felvittem a sámi fekát+9-re ,lehet ,hogy nektek nem nagy dolog ,de nekem akkor az volt.Elképesztő büszke voltam magamra érte és még mindig örömmel telt el vissza gondolni rá.

2.Mikor s2-őn nekem lett 4.-nek +9-es a 42-es wari vért .Ez azért is tölt el gyönyörű emlékkel ,mivel nem vettem hozzá semmilyen fejlesztési tárgyat ,mindért én dolgoztam meg a vértért is.

3.Szintén s2-höz kapcsolódik.A hatalmas órákig tartó horgászások a céh társakkal.Ilyenkor mindig beszélgettünk egymással ,hülyültünk ,szinte az összes céhtag ott volt ,senki sem hiányozhatott ,remek össze tartó csapat lettünk ,warra nem nagyon mentünk ,de nem is az volt a lényeg ,hanem a csapatmunka és a jó hangulat.Mindenki ismert mindenkit ,mindenkivel jól eltudtam beszélgetni.

4.A kedvenc fegyver ,avagy a guisarme.
Nem tudom miért ,ez a kedvencem ,talán mert ,amikor először beléptem a metin2 csodálatos és sokszínű világába ,akkor ez esett először.Olyankor még nem tudtam ,milyen is ez a játék és megpróbáltam felvenni sámi karakterrel .Talán az volt az a pillanat ,amikor "beleszerettem".Emlékszem dd-n egészen 67-es szintig ott volt a raktáramban ,mint valami kabala.Metinen nekem ez a fegyver valami "kegytárgy" szerű szerepet tölt be.Máig nem tudom meg mondani miért.Emlékszem még Metin2DE-n ezzel a fegyverrel értem el a 44-es szintet is .Sokaknak ez a fegyver csak 1 a sok közül ,de nekem valami egészen más!

Ennyi lett volna a korán sem rövid történetem!
Köszönöm mindenkinek ,aki ezt elolvasta és további jó fórumozást kívánok mindenkinek!
Üdvözlettel nekro711

Nekem is volt sok :)
Kiemelek 2-őt
Az egyik mikor meglett az epicem..
Akkor jött be a játékba :)
És amikor meglett a 21es lovam :)

Hűűű.

Amikor megszereztem az első +7-es wari fekámat.

De örültem neki.

Alap metinen láttam 1-2x +3-4est de nem csillogott.
De örültem neki meg +9 tündém volt.
Elvoltam ájúlva magamtól xD
[color=red]Replacement
KAPUFORNIA'112

Még 2010be mikor kezdtem az első Rabim :P
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került