Farm KING vért nélkül? Lehetséges? (m)

Indította BencEE, 2010-11-24, 06:54:37

2010-11-24, 06:54:37 Utolsó szerkesztés: 2010-11-24, 09:38:05 Szerző: [SMOD]THymea
Üdv,

Ebbe a topikba azt szeretném kérdezni hogy lehet farmolni pl.: sd2 -ben úgy hogy köpizek? Mert viszik az életem sec perc alatt meghalok. KING vértem meg nincs, lehetséges a köpizés sd2 -ben pl.?

Szia !

Talán egy sárkány sámán P-s buffjával lehetséges, vagy aktuális szinteden lévő vért +9, esély a támadás kivédére, stb.

Szörny elleni kővvel, és harcos vagyok jelenleg 60.

Ezért jobb farmos a wp sura, nincs gond a védelemmel. Nem darál úgy, mint egy testi, de hát kinek mi a fontosabb...

Fullos szörny elleni felszereléssel lehet köpizni, én  lélekbe rontok be sámánommal a ninják közé megy le az életem de a szörny elleni felszerelés nagyon sokat dob a lattba.
Menta harcost ajánlom ha nincs kinged, de mint Atag  mondta a wp sura is kiváló, az elv.penge meg a félelem sokat segít ott is, nem hipergyors de jó farm :) Lélekbe is az ajánlott wari helyett ha valaki azt nem "szereti".

Nekem ninja a fő karim és ezért ninja farmot csináltam és a nagykari cuccaival 130as dexel +9es sziámival 70es vértben is bírt egy termet és gyorsan is öl, persze ez full 6-7 optos cuccba, de szörny elleni csak 10% a cipőben... =)
Nekem a testi nemnagyon vált be sd2ben se a menta... A testivel az a gond hogy a mámor miatt pillanatok alatt leszedik, a menta meg bírja de azzal mire megölsz egy termet leszáll az este... =D
Szerintem ha költessz rá egy kicsit akkor wp sura. :D

Sziasztok!

Én is ezen gondolkodom.
Hogy milyen kasztot válasszak farmoláshoz.

Várnék pár tippet.:-testi harcos
-menta harcos
-tőr ninja
-ijjász ninja
-buffer sámán
-sárkány sámán
-wp sura
-bm sura

És kérlek indokold választásodat!
Köszi mindenkinek!!

Ha választani kell? Biztosan WP surára szavazok!

Hogy miért? Több oka is van!

1. Sötét védelem viszonylag sokat ad.
2. Félelem még tovább csökkenti /Pontosan 37%-kal, de ez DEX növelésével javul/ az elszenvedett sérüléseket!
3. Az elvarázsolt penge egy ritka jó készség! TP-t is ad, mivel a sebzésed x%-át visszaadja, és nagyon jól ad támadó értéket!
4. A WP sura bárhol megállja a helyét, beleértve a PvP-t is! Egy normálisan fejlesztett WP sura nagyobb nehézség nélkül megveri a kétféle harcost, a közeli nindzsát és akár a BM surát is!

Saját tapasztalatok, bár PvP-re a gyógyító sámi volt, és lesz is a legjobb!

Nem kell ide fullos mob-os szett.
Én régebben ezekkel a cuccokal farmoltam:
Cuccok:
-54-es nyakas+9 [5 opt]
-54-es karos+9 [5 opt]
-33-as füles+9 [5 opt]
-41-es sisak+9 [5 opt]
-71-es feka vas +9 [5 opt]
-61-es pajzs +9 [5 opt]
És mentális harcos-t csinálj,nekem 983 volt a védelmem king vért nélkül.(Erős test-el persze)
Mondom hogy fejleszd,hogy ne vigyenek az életedből.
Stat pontok:
2:1 arányban tedd a VIT-ERŐ-re.
Ha mind a kettő 90 pont,akkor mehet a ÜGY-re [DEX]
71-75lv-ig egész szépen jön a yang sd2-ben.
Skillek:
-Erős test
-Áthatolás
-Dübörgés
-Heves csapás
-Kard ütés
Optok:
Arra törekedj hogy Nyil def/Nyil elkerülés legyen a cuccaidba a kígyó/skorpió íjász-ok ellen.
És minden cuccodban legyen +2000/1500 tp minimum.
A többi ízlés kérdése.Igen és vegyél IS-ben (ItemShop) Lucky Medal-t (Szerencse Medál) hogy több yangot tudj szerezni.
És lépj be egy céh-be és oda add le az exp-et ilyen 75%-nál,én mindig így csinálom,nehogy fejlődjek.
Hát remélem tudtam segíteni,ha mégsem jó valami akkor lökj egy PÜ-t.
Brut.

UI:Nem copyztam.

Szia persze hogy lehetséges :) én is King nélkül farmolok
ehet ajánlok neked metna harcos (de a Tesi sem Utolsó)
de a farmolás nem csak a vértöl számít :)
kellenek hozzá jó optok is és jó cucok lehetöleg+9 ékszerek Mob elleni erő kb 70% is elég
a vértbe 200hp:)
remélem segítettem
Üdv:DjÁdyka001

Hali!
King nélkül is van egy pár atom farm kari:)
Nekem WP-m NW3-on így zúzott sd2be:):
- Csatakard+9
- Gúnyolódó sisak+9 / Vár sisak+9
- Varázs lemezvért+9
- Tűzmadár cipő+9
- Oroszlánél pajzs+9 itt a kaszt az tök mindegy
- Ég könnye karkötő+9
- Ég könnye fülbevaló+9
- Ég könnye nyaklánc+9

Igen én 54es fülest adtam neki az INT miatt:)
Félelem, meg Vértezés is csökkenti a sebzést, a Penge meg támadó értéket ad:)
Támadó sebesség miatt ne aggódj, szerezz nagy zöld potit és gond megoldva:)

Láttam már nem egy farmost aki lélekrabival és fekába nyomta.

feka +9 61-es pajzs +9 21k tp meg jó kövek és fúl mobos cuccok

21K TP nem feltétlen kell, nekem 15K van és simán birom lélek 2őt. WP sura persze.

Ha nagyon nem bírsz king nélkül farmolni, akkor vigyél fel egy testharcost és csinálj buffert (54es sárkánysámán /P sárkány segítsége/ /P áldás/ /P visszaverni/) és máris nincsen gond:D (A sámi full intes legyen:P)

Köszönöm, a sok jó ötletet, és köszönöm hogy vissza hozták a témán Sikerült mentán megcsinálni már SD2 -ben farmolok. Jelenlegi rekord: 5perc alatt 21milla. Zárom a témát, mert a választ megkaptam.