Legjobb Kasztokból! DDMT2.

Indította whyadam, 2010-09-21, 17:15:35

2010-09-21, 17:15:35 Utolsó szerkesztés: 2010-12-11, 15:51:53 Szerző: whyadam
Sziasztok!
Elhatároztam,hogy inditok egy témát amiben a ddmt2 őn a legerőssebb embereket soroljuk fel  minden kasztból.
Persze nehogy megeggyezzen :) A te véleményed ird.

Kezdem:
Sárkány Sámi ..: Nem sok van.Erisz.
GyógySámi: ThunderFőnix.
Bm Sura:kamiz,hardyy,Kocka
KardSura: Nagyonnagyon kevés van..Megkockáztatom mert nem ismerek mást..Moor a régi karim :)
TestiHarcos: Noszferat
Menta:Daweed2,TheGenesis
NinjaTőr: 4everFight,IHitYouSit .. .Nem tudtam dönteni mert 4ever két kaszt ellen nagyon erős,IHit tobb kaszt ellen de kicsit gyegebb.
Ijász:WarYou

Javitas$$ Menta warik kozul kifelejtettem genesist >< ..Pótolom!
Sry haver!!
WarYou-t Ijasz ninjához.

Szia ! Én nem fikázni jöttem meg ilyesmi csak én szerintem kamiz a legerősebb bm sura a szerveren :D

Volt nagy nevek: bm sura: Nasuada,TheKiller20,Hell??. íjjász:Arxer és WildHemp régi karija nevére nem emlékszem. Sámán:ProMage. Tőr:GuardAngel, Ex. A mostani anyuci telójáról szétsézett embereket nem tartom nagyra.
Gabriel

2010-09-21, 17:45:43 #3 Utolsó szerkesztés: 2010-10-16, 16:26:13 Szerző: xXHUNOKxMETINXx
Szia!
Hát,itt az én véleményem:
*Harcos-Testi:Eclips15 & kismeszi
Harcos-Menta:TheGenesis
Ninja-tőr:4everFight
Ninja-Ijjász:---Meee
Sura-BM:
FrenkEin & hardyy & kamiz
Sura-Kard:Passz!
Sámán-Sárkány:Siami
Sámán-Gyógy:kisskgeri & ProMage & Vincenzo
[2 ill. 3 embernél Pirossal kiemeltem,szerintem ki jobb]

By:ProStylee [Az eredetii...]

[HIGHLIGHT=#000000]Hiába emelted ki Pirossal oket ... ezek kozul ''egyesek'' nem fejlodesel es optolassal lettek Jok :)
En csak azokat tartom jonak aki nem bszik el 10-20.000 FT jatekra es erosek :)
Perszee ijen ember kevés van :)
1-2 példa :)
Legjob haverjaim : 4everFight , DirtyLove (torninja)
KillaBizzz Bm Sura :) es ide magam is nyugotan beirhatom XtremBm ... 0FT koltekezes:D  ninja csak 1 van aki ver :) Sura meg kevés :)
[/HIGHLIGHT]
Név:[color=yellow]XtremBm[/color]
Szint:[color=pink]101[/color]
Céh: [color=green]Mire?[/color]
Lo:[color=teal]Szamár[/color]
[color=green]

SárkánySámi: Passz
GyógySámi: Promage
BmSura: BmSuraSura
KardSura: Mizo
Testiharcos: FiGhTerrr (nagyon erős)
Mentaharcos: Menta89Boy
TőrNinja: Assasin88
Íjász: ninja022

Idézetet írta: Esztike Dátum 2010-09-21, 19:55:55
promage nem hiszem hogy a  legjobb csak azért mondjátok mert híres.
Még csak nem is dupla opt-és. bár kitudja lehet ő az de rajta kívül csak van olyan sámán ki erősebb.

Khm-khm... ki mondta, hogy a legjobb vagyok? :) És igen.. nem vagyok duplás, hanem full INT-es. Van egy-két sámán aki elver. De engem az nem érdekel, ha vernek. :D Örüljenek aztán kész. :)

Hát én itt alapvető dolgokba kötnék bele :D
1. Nem az a legerősebb akinek 8 duplája van! Tegnap megvertem (nem is egyszer) olyan nindzsát akinek 5 dupla nindzsája van holott nekem csak 1 :) (nem írom ki a nevét mert igen is erős és nem akarom becsmérelni!)
2. Aki megemlítette Feri93at meg Eclipse-t... xDD Hát az menjen PvPzzen havi 1nél többször :) Ferikét 2 skillel vertem, Eclipse meg nem erős :)

Én csak nindzsákat tudok említeni hogy kik lehetnek nagyon erősek (SÉ-zőket is beleszámítva mert ők is játékosok)
Tőr nindzsa: GanxtaHUN, 4everFight
Íjász nindzsa: Sm0Ok3 (habár már WildHemp néven fut), és anno zöldalma (ő se volt gyenge:]), DeadlyForce (kár hogy abbahagyta, RIP Deadly xD)
Ja és egy kis plussz; Ha valaki nagyon erős íjász nindzsának érzi magát akk kb minden este 8-10 közt fent talál dd-n SzerintemIs néven, már nagyon várom, hogy legyőzzön egy íjász mert eddig még egynek SE sikerült :)

Hamár itt tartok wariból szerintem nagyon sok és erős van :)
Sárkány sámikkal nem nagyon PvPzek mert kevés van, főleg olyan aki ki is áll.
Villám sámik közül nem azt mondom hogy a legerősebbek de sztem kisgeri (vagy vmi ilyesmi), ProMage, Dawen erősek :)
BM surák közt nagyon sok erős van :D Pl WildHemp, anno OldSchool és hasonlók
Kard sura ... Nem is tudom mikor láttam utoljára kard surát :D (kihaló félbe van xD)

Na ennyi lenne :D

2010-09-22, 14:37:22 #8 Utolsó szerkesztés: 2011-01-26, 14:28:08 Szerző: tarajos
  Gógy Sámán:Vincenzo
Sárkány Sámán:Dragonfönix
Testi Harcos:kismeszi
Mentál Harcos:TheGenesis
Bm Sura:kamiz
Kard Sura:-
Tőr Nindzsa:4everFight
Íjász Nindzsa:Crew

Üdv:gyógysámi1

Hát sztem sok erős emberke van itt ddmt-n.Én nem írom h testi mente gyógy sárkány íjász ill. tör csak lírom kik a prok sztem.

HavoK(best frined valóságban is)Kamiz,hardyy,4EverFight,ANTONNELO,Energie,DragonFőnx,GYERÜNK,juh,TheGenesis,ProMage,Fa,Hodito meg van még kb úgy 100 név akit tudnék írni de mind nem jut eszembe sajnos.:S Majd ha jutnak eszembe minidg hozzám írom még.:D

Ui:Én se vok sé-s alap 200k sé ami volt az el is fogyott azt cső.És lásd 7dupla surára megvolt 5 nindzsára 4 sámira 3 warira.Ezekből már csaka sura van meg ill 2 sámi 1 nindzsa és 0 wari.XD Mindet eladtam.:D Jelenleg kb úgy 4 max 5 sura van aki eltud verni és 3 van akit még sose vertem el.:D
Ui2:Majd előszedem emlékezetemből a nagy neveket a régieket is.:D

Hy !

Híres Dripone & DAMAGED ?

Sziasztok!
Én is leírom a véleményem^^
Menta harcos:TheGenesis
Tőr Nindzsa:4everFight(és még sok tőr nindzsa...)
TestiHarcos:Hát nem sokat ismertem...
BM Sura:FrenkEin (tisztelet a tőr nindzsáknak és a BM suráknak...)
ProMage se olyan gyenge...

Hát nem tudom....
Az én szememben azok is nagy játékosok akik feltolták ilyen szorzókkal 90-ig...
De csak azért mert nem nagyon tudok/szeretek fejlődni...

2010-09-25, 13:58:36 #12 Utolsó szerkesztés: 2010-09-26, 18:00:08 Szerző: [SMOD]THymea
Hát....Sámán Téren nem vagyok tul informált de Talán ProMage ill. ReGu ők voltaka lgerősebb sámik akikkel pvpztem eddig
Testi wari:Nos itt már vita van kb 4 jelöltem van Noszferat [Noszi,Grimm]:Hát Noszira mindig is felnéztem de én nem tudom hogy miért nem lehet ő a top1 wari pedig igaz minden ellen az összes duplája megvan de rám csak testi warimra 16 alapot huzott.Nem baj Noszi Mindig te leszel a  példaképem.Eddig sem az erőd miatt néztem fel rád Noszi!
Eclips15 [Eci,Csabi]:Nos Kb 3 hónapja ha megláttam azt a nevet chatbe hogy Eclips15 akkor top1 wari juttott az eszembe De azt furcsáltam hogy 14k az alapja rám összesen,Pedig a játék legerősebb cuccai az ő leltárát képviselik:57% os poison,21%KK POi,55%os fms stb....Kb Noszival egy erejü vagy kicsit kisebbet sebez
a nagy és  hires darkdragon aki "top1 wari" állitolag:Hát én nem is tudom van nem hiszem hogy ő a top1 mivel csak 16,5k alapot huzott rám!És nekem is van elég sok warti ellen 5 dupla én 11.3at vittem De én méga  top50be sem sorolom magam,
Akit én az elsőnek tartok Tegnap láttam Lumen:Alap 26.2k huzott rám mig én össz 9et!!!És a ninjája is elég izom Sweeti.

Đripone?Hát nem hiszem hogy olyan nagyon erős lenne,Mivel a  neve elég jól hangzik 2-3 hónapja azt hitte mindenki ha meglátta hogy ott egy legenda!ÉS én mit mondok erről egy nagy frászt!Még a farm karimra is csak 15 k alapja van!Az én surámmal Amit 5-6 hónapja kaptam üresen 4 hó alatt ugy megtuningoltam hogy 24k alapot huztam dripre sötét kővel legalább is a 24k ugy volt hogy no sötét védelem és no mágia def sötét védelemmel és mágia deffel 16,3 alapot vittem rá ,amikor ő kemény 4.9es alappal meghalt,Igen ő egy tul sé-zett karakter!De én Jófejnek tartom!

Ja igen és az hogy ha több 10-20ezer forintokért rendel sé-t attól még lehet nagyon nagy ember!HA megteheti attol még nem kell leszólni!

És hogy tudjátok amikor megkaptama a üres surát akkor ő segitett  hogy erős surát csináljak!Még 3 7 optos ékszert is adott!Nos ő a sé miatt erős de ha megengedheti magának akkor kik vagyunk mi  hogy elitéljük ezért?A tanitvány tulszárnyalta a mestert,de ez azért volt mert drip  minden eredményét a sé-nek köszönhette!De én felnézek rá mindenkééppen!

És nem tartom magam Topos surának!Sztem még a top100ban sem vagyok bent!

Az a surám amiről beszéltem:SuraKing01 ugy kaptam

2010-09-28, 17:57:04 #13 Utolsó szerkesztés: 2010-09-28, 18:04:23 Szerző: matyi6
1-2 nevet leirok  nektek a régebbi és az újabb emberekből!:).

Gyógysámán:Promage,Vincenzo
Sárkánysámán:Erisz
Testi harcos:kismeszi,noszferat,Immortal,
Mentál harcos:Gyilkos(Tomi),TheGenesis,Fa,
Bm sura:kamiz,energie,FrenkEin,DéDa,Thekiller20,
kardsura:OldSchool.(L):),Macc,Félvérangyal.
Tőr nindzsa:4everfight,Ganxtahun,Ihit,
Ijász ninja:Crew,davXfame,Prodigy,

Kaiser neked meg csak annyit, hogy messze nem eclipsé a legjobb cuccok.Ezzel nem azt mondom hogy nem jók a cuccai, de vannak jobbak nála;)

2010-09-29, 13:25:05 #14 Utolsó szerkesztés: 2010-09-29, 16:48:32 Szerző: Cassy
Akkor én se maradok ki:P
Harcosok: Szerintem DarkNaar, Eclips15, TheGenesis(tessóóó(L)) kismesszi.
Íjász ninja: Crew (L)
Tőr ninja: 4everFight, Ganxta.
Surák: Annyira őket sem tudom, hardyy, kamiz.
Gyógysámán: Egyértelműen ProMage, ReQu, Vincenzo.
Sárkány sámán: Erisz
De az se mindegy mi ellen jók. Mert én pld ninja ellen vagyok 115%-al, és 1 dulás cuccal, vagy 3-4 ninja ver a szerón. Viszont sámikból mivel csak 76%-om van ellenük elég sokan elvernek. Hasonlóan a harcosok, és a surák is.
Szóval az a legjobb, akinek a legtöbb full duplája van, vagy sámi esetében intje.

Először is Sziasztok és köszönöm mindenkinek aki megemlített :)
hát Nekem az a véleményem :

TestiHarcos:DarkNaar
MentaHarcos:Fa ,TheGenesis
TőrNinja:4everFight(Thantiiii)
ÍjászNinja:Smooke3 Prodi megtalán Jómagam
SárkánySámi: Erisz *.*
Gyógysámi:ProMage Vincenzo Cassy (L)
BmSura:Kamiz FrenkEin Energie ROLI111
KardSura: Hát passz.. xD

és ahogy haver mondaná---> Egy ötperces csata olyan legendákat szül, amelyek évezredekig élnek
By:Crew  (L) Cassy (L) 

Hmm kihagytátok sárkánysámik közül a leg-erősebbet Dragonfőnixet :)
Vincenzo

2010-09-30, 17:14:49 #17 Utolsó szerkesztés: 2010-10-25, 12:09:38 Szerző: [TMOD]Niix
Sziasztok!
Szerintem
wari:(én más szemmel látom mert sura vagyok)de sura elleni erős az peti94 kismeszi és szerelmem azok akik jók
sura:(sura ellen)Egyértelműen: ROLi111 kamiz hardyy Commandos és én :P
ninja:(sura ellen)talán Ihit meg hali is erős de legerősebb 4ever csaja nevét elfelejtettem xD ja meg van egy kék s-betűs de az sem rémlikxd
sámi:(sura ellen) kissgeri-t mondták,h erős de nem pvp-ztem még vele szal enm tudom...más meg újításom óta nem vert el sámik közül szóval ennyi.
Én meg még csak sura és sámán ellen vagyok,bár defem minden ellen megvan...:) és támadás is akad mellette :D

Üdv:Sakak

Pvp-k
hardyy-val 1-1
Suramonster 3_0(ide)
ROLI1110-2(oda)/krites csupor xD (L) (620hpja maradt a sittesnek(L))
Energie1-1
És FrenkEin...hát őt kirabolta a legjobb barátja szal már nem ő a legjobb és valószínüleg mostanában nem is lesz
kamiz-vele csak hülyültünk,de pvp még nem csattant el,de szeretném
Commandos-csak a krit dönt 2-2
Hát ennyi
+Sakak+Abyzou+Tuyau+

WAR KACSAVAL: http://www.youtube.com/watch?v=6YV9SjE1TWc

SárkánySámi:Dassy
GyógySámi:ProMage
TőrNinja[HIGHLIGHT=#ffffff]:4everFight
[/HIGHLIGHT]TávNinja:Crew
TestiHarcos:Noszferat
MentálHarcos:TheGenesis
BmSura:kamiz
KardSura:félvérangyal

Hát én is megtaláltam már magam, köszönöm neki. Én úgy gondolom, hogy:

Wari (Testi) : Szandra99
Wari (Menta): Feri93
Ninja (Tőr) : 4everfight, szerintemIs
Ninja (Ijjász) : Zöldalma *.*
Sura: (BM) : Kamiz, Lácika09
Sura (WP) : Ebből tényleg hiányosság van.
Sámán (Villám) : ProMage, Vincenzo
Sámán (Sárkány) : Dragonfőnix.

De ez csak, a saját véleményem :))