Köszöni mindenki~Összevont ( m )

Indította Thomika, 2010-09-19, 21:36:55

2011-01-27, 18:10:42 #40 Utolsó szerkesztés: 2011-01-28, 10:58:31 Szerző: [TMOD]Niix
 Én is köszönöm nektek a sok munkátokat
Köszönöm a laggmentesítést
Köszönöm hogy próbáltok biztonságosan védeni a szervert, és minket! ( Igen ez nem nyalizás..)
Sőt köszönöm a [MOD]-oknak hogy így rendben tudják tartani a fórumot.
Köszönöm mások nevében is a nagyobb ünnepi alkalmából kapott SárkányÉrmét ( SÉ-t)
És köszönök mindent amit értünk tettetek, és még amit fogtok tenni!

[D]ea[T]h[J]ac[K]i

Én is ugyanezt gondolom mint Jacki. Én is köszönöm a Karácsonyi SÉ-t,Köszönöm én is a laggmentegséget stb. Köszönöm hogy a fórum még ilyen jó állapotban van. (Remélem még sokáig ilyen lesz:)

köszi team hogy vissza kaptam a ki bannolt karimat+ a karácsonyi SÉ-t c(:

Én csak kettő dolgot köszönök meg.

1. A karácsonyi SÉ-t.
2. Ha baj van mindig segítenek.

Köszönöm szépen.

A többi szerintem alap dolog.

Nos,szerintem ezt a nyali/nem nyalit fejezük be.Először is:

Sok negativ illetve pozitiv oldala van a szervernek,van amit köszönhettek a teamnak,van amit nem.

Én személy szerint a laggmentesitést,az uj szervergépet,a 4ch-t,és a karácsonyi SÉ-t köszönöm.

Viszont mind mindenkinek/mindennek vannak negativumai hát ennek is:Nagyon levitték a szorzót amióta utoljára játszottam,nem tudom azóta javult-e a helyzet.

Egyszóval,a szervernek és a teamnak van negativ/pozitiv oldala.

A nyalizásról meg hagy idézzem THYmea-t

"Nem nyalizik,csak max kölcsönösen tiszteljük egymást"

Elgondolkodni!   
Bármi kérdés van,írj...

2011-01-27, 23:47:04 #45 Utolsó szerkesztés: 2011-01-27, 23:52:03 Szerző: Dorka
Én csak annyit mondanék ehhez a topikhoz, hogy

1. Ez is egy olyan topik, mint bármelyik más: nem kötelező beleolvasni, beleírni, stb... Éppen ezért e posztom után minden egyes offot törölni fogok, azt hiszem kb. a felét, ha nem többet.

2. Már nem tudom név szerint ki írta, hogy részben igaza van a topiknyitónak, részben nem, vagy valami ilyesmi...de hozzá céloznám ezt: azt amit ő pozitívnak hisz, azt lehet, hogy te negatívnak, és fordítva. Ez így van jól, hiszen emberek vagytok, különböző emberek, ergo a véleményetek is különböző. Ilyen pl. a szorzó is: valaki örül, hogy ennyi van, valaki pedig kevésbé, vagy egyáltalán nem. Szerintem alapvető emberi tulajdonság(nak kellene lennie), hogy elfogadom más véleményét, nem pedig rátukmálom a sajátom, vagy ha már meg akarom győzni az igazamról, vagy vélt igazamról, akkor alátámasztom olyan érvekkel, amin az ellenkező véleményen lévő ember talán elgondolkozik. Nem pedig hozzávágom, hogy "részben van igazad". Miért van részben igaza szerinted? ;) Közben megnéztem, szóval ezt leginkább GeriDisco hsz-ére reagáltam. Nyilván ez nem jelenti azt, hogy más nem gondolkozhat el ezen.

3. Ezt a pontot Eclips15-nek ajánlom figyelmébe (szintén más is elagyalhat rajta). Igen, a technikai részekért ők ketten a felelősek, ezt jól írtad. Tehát, ha ATAG nem hozta volna létre, akkor nem lenne semmi. És ha Joshi nem segítene bele, akkor TALÁN nem tartanánk még itt sem technikai ügyekben.
DE! Az, hogy némi rend legyen a fórumon és a játékban, az nem az ők dolguk, és ők ebbe a részbe nem is szólnak bele. Igenis legalább ugyanakkora tisztelet jár a teamnek (GM-ek és fórummoderátoroknak egyaránt). Belegondoltál abba, hogy mi lenne a játékban és itt a fórumon, ha ők nem lennének? Persze nem, hiszen te (ti), mint kívülálló, mint játékos csak azt látod, hogy van 4 ch, van új gép, van fórum. De az eszedbe sem jut, hogy a MOD-ok mit tesznek itt, a GM-ek a játékban, egyesek itt vagy ott "éjt nappallá" téve. Igen, mindenki tisztában van vele, hogy kevés a GM a játékban (éppen ezért olykor valaki nem kap választ, vagy csak későn, sok-sok hacker csak x idő után bukik le, és még sorolhatnám), de csak azért nem veszünk fel embereket, hogy a létszám nőjön, hanem akit felveszünk, az igenis olyan, hogy....én csak úgy nevezem őket, hogy profik, és persze jelenleg csak s1-ről beszélek, én az ottani team munkáját ismerem. És mivel ATAG-ék ezzel nem foglalkoznak, idejük sem lenne rá, és ha nem lenne a team, lehet pont emiatt zárt volna be az egész. Még így is alig lehet benneteket kordában tartani, akkor mi lenne, ha nem lenne team?
Tehát 1 szó, mint száz...igenis ők is megérdemlik a tiszteletet, ill. megérdemelnék, csak ezek vagytok ti: semmibe nézitek őket. ;) Ez a baj...

4. Le kellene már szokni arról, hogy ha valaki egyetért a teammel, vagy netán köszönetet nyilvánít, azt egyből azzal fogadjátok, reagáljátok, hogy "na nyalizik". Ha a haveroddal egyetértetek, akkor azt is nyalizásnak hívjátok? Ja persze, olyankor már nem. :) Megsúgom: kiment már a divatból, hogy ezt vágjátok hozzá a másikhoz, sőt...továbbmegyek...sosem volt divat. ;)

2011-01-28, 09:14:02 #46 Utolsó szerkesztés: 2011-03-18, 14:22:19 Szerző: [MOD]Niix
Tudom jól hogy mit tesznek a GM-ek és  a MOD-ok, de elfogadták a munkájukat? Evvel jár? Akkor kötelesek csinálni gondolom én...

Tudom jól mennyit tesz a team többi tagja is a szerverért, de én olyanokra nem tudok büszke lenni mint Abyss vagy About...

Tudom hogy nagy szerepe van a GM-eknek is meg a MOD-oknak is. Aki tényleg keményen rendbe tartja a fórumot az [SMOD]THymea

Rá lehet azt mondani hogy a legjobb fórummoderátor, nagyon sok szabad idejét a fórumon tölt és teszi a dolgát. Evvel nem azt mondtam hogy a többi moderátor nem tesz semmit, csak az én szemembe THymea a legjobb moderátor és az látszik abból is hogy [SMOD]. Néha úgy érzem hogy a moderátorok több dolgot tesznek a fórumért (mivel ez a dolguk hogy rendbe tartják a forumot). Gondoljátok át, hogy mikor alakítanak valamit a szerveren kik foglalkoznak velünk annyit??? Kik mondanak el minden információt legtöbbször? Kik törölgetik a felesleges topicot? Én nem tudom hogy bírják a MOD-ok ezt a sok munkát Tegnap is annyi felesleges topic volt és azt mindet törölniük kellett... Hát elég munka az egy napra

Igen, a Team többi tagja is megérdemli azt a bizonyos köszönetet De én azt veszem figyelembe hogy Joshinak és ATAG-nak mennyi munkája, ideje van ebben a szerverben. Mikor még a magyarok azt sem tudták hogy létezik Privat server ATAG-ék már akkor készülődtek. És azért az nem kis dolog hogy ők készítették el az első Magyar Privat Servert....

Mikor még Team se volt ki szenvedett a szerverrel? Az el az készítésével? Az árakkal? A Bugok javításával és különféle dolgokkal?

Hát ATAG és Joshi na látod Dorka ezért tudok rájuk büszke lenni
Eclips15,Pueblo.

2011-01-28, 12:46:34 #47 Utolsó szerkesztés: 2011-01-28, 12:52:43 Szerző: ricsike52
Hát ba.. ha te is egy ilyet csinálnál ,és az idődet pazarolnád ezekre a dolgokra,legalább az a tisztelet kijár nekik, hogy megdicsérjük a munkájukat.És nem csak a goréknak jár ki a tisztelet ..

2011-01-28, 12:52:11 #48 Utolsó szerkesztés: 2011-04-15, 08:42:34 Szerző: [MOD]Niix
Fejezzétek már be ezt a NYALIZÁS-t, annyira tré, hogy ennek hívjátok, komolyan. De majd kitalálok valamit, hogy leszokjatok erről. :)
Továbbra is törölni fogom a "van már ilyen topik" posztokat, valamint azt is, amiben nyalizás van írva. :)

Mi nem dícséretet várunk, félreértés ne essék, hanem tiszteletet. Ehhez nem várunk topiknyitást sem, de ha már nyílt, akkor beleírok én is.

Eclips :))) végülis épp te magad írtad le a posztodban, hogy még tisztelsz néhány embert, úgyhogy nem is fogok hozzáfűzni már semmit. De azt azért megkérdezném tőled/tőletek, hogy hogyan vártok tiszteletet a teamtől, ha ti magatok semmibe nézitek őket? Akkor ők miért vegyenek emberszámba benneteket? Ja, persze, lehet mondani, hogy ő vállalta el, csak ez gagyi válasz rá. :)

Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. ;)

Köszünjük a csodálatos eventet minden Team tagnak aki részt vett benne.! Végre valami jókis event csak a pistik megint sírtak.De majd kinövik mint a bárány himlőt:).

Üdv: Marky. Szebb Jövőt!
Vesszen Trianon!
Adjon a jó Isten Szebb JövÅ't!

köszönjük :D:D
UI.: 75harang, és méreg kard +2 mennyit ér?xd

Jah , köszönjük
kaptam:
2db oroszlánkard
2db warifeka
1db viharmadárharang

mégegyszer köszi

Nekem laza 1,3milliárd jött össze!:)

Marky. Szebb Jövőt!
Vesszen Trianon!
Adjon a jó Isten Szebb JövÅ't!

szeretem az eventeket,
föleg, amikor szabadban ütik egymást a mob/metin-ekért

köszönöm a droppolt tárgyakat

Én nem az Event-et köszönöm (nem voltam ott és nem is szeretem).
hanem a magyarásítás ami tök jó lett.

Én meg köszönöm a tojás eventet, meg a holdfényt, a sét és mindent amit a DDMT2 csapata ütött össze nekünk ebédre xD

Sziasztok,

Igen nagyon jó volt a Húsvéti nyuszi tojás Event még 1*köszi.
Remek ötlet volt a Levi gyűrűje, igazán megkönnyítette a farmolást.

Viszont ami sajnos  a játékosokat illeti arra csak annyit tudok mondani,hogy a játék kultúrájuk nulla..

Farmos karakterrel akar pvp-zni event közbe.
Aki mondjuk már hosszabb ideje farmol(sd2) oda jön se szó se beszéd beleüt a mobokba, és lenyomja azt a szöveget húzzál innen én termem.

Kicsit szánalmasnak tartom,hogy egyes emberek nem tudnak felnőni és normálisan játszani.

De még 1* köszi jó volt a mostani nyuszika:D
[color=purple]Párom:Titok:D

[COLOR=#00b050]Lv99[/COLOR][COLOR=#00b0f0]Lovagias[/COLOR][COLOR=#ffff00] Sámán[/COLOR]         

köszönjük a tojáseventet, kaptam 20 tojás ebből meg 2 optcsere amiből: 1db d wari-t forgatott:D

2012-04-17, 16:34:13 #58 Utolsó szerkesztés: 2012-04-22, 11:16:20 Szerző: adosremus
Szerintem is jó volt a Tojás event :P MurciFarmja-val farmoltam 253 Tojást :P
De tényleg elég iq nuku emberek vannak fent. Csinálom a Mentámat 90re (Evora) erre odajön valami 90es semleges Sura és elkezdi, hogy: húzzak el  :D
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

Köszönöm és persze mindannyian köszönjük szépen a vasárnapit eventeket.
Személy szerint nekem mindig megvan az átlag 5-6 ékszerdoboz, és az 1-2 Azrael láda.
Nagyon feldobja a hangulatot vasárnap délutánoként ez a kis fél órácskás event :-)

Mégegyszer köszönjük!