Köszöni mindenki~Összevont ( m )

Indította Thomika, 2010-09-19, 21:36:55

és csak ló skillezni lehet rajta vagy ütni is lehet rendesen? + mennyire nehéz kiütni lélekben?

Sziasztok!

Segítségetek szeretném kérni. Mondták hogy töltsem le a klienst újra hogy lássam az állatokat mert eddig nem láttam. Letöltöttem felraktam a régi helyére de mostmár nem működik mert nem tölt be a patcher. Segítség nem tudok játszani :S
[color=limegreen]Lv98[/color][color=blue]Nemes[/color][color=yellow]youcanseeme[/color]

Köszönjük szépen^^ Most mondjátok hogy nem tesz semmit a Team.. Bezzed ilyenkor csend van érdekes:)

Idézetet írta: Cassy Dátum 2010-10-03, 21:04:02
Köszönjük szépen^^ Most mondjátok hogy nem tesz semmit a Team.. Bezzed ilyenkor csend van érdekes:)

:)

Azért a kevés 9 hsz alatt is van már negatív bejegyzés. Olvasd csak. :)

Gerifinuccsi: 1. ez nem a HU metin, ne hasonlítsd hozzá. 2. A játékosok nagy hányadának tetszik, élvezik h nem lovon ülnek, és pont lesz.arják, h ad-e bónokat vagy sem.
Remélem kielégültél, hogy bele tudtál kötni. :) Nem is a ddmt2 játékosai lennétek, ha valamibe nem kötnétek bele. (Tiszt. a kivételeknek.) Biztos kötőtűk voltatok előző életetekben, pff....

A pecsét és az állatok nem az én érdemeim, így módosítottam a topic címét :)

nembaj ettől függetlenül köszönjük neked is

Én Köszönöm az egész DDMT2-csapatnak mivel nagyon jó szervert hoztak össsze pár eset kivételével , de hát a jónak megvan az ára :)
És egyben 3hete tolom a 11es lóküldit mindig leolom a 100ijászt de most sincsen meg , de ennek ellenére tök jók lettek az állatok.
És aki ellenzi a TEAM munkáját akkor éretlen mivel nemtudhatjátok mien nagy felelőséggel jár : )!
És ennyi emberrel ekkora kicsi laggot azse mindenapos , mert olyan szerón voltam 5player volt fent és laggoltam mint a ****..
Szóval Köszönöm Én és a Fórumózok nevében amit tett idáig az egész TEAM , és további sok sikert!!
Üdv.
                   IceT

Idézetet írta: ATAG Dátum 2010-10-04, 00:54:28
A pecsét és az állatok nem az én érdemeim, így módosítottam a topic címét :)

Köszi :)

Szóval köszönjük aeverest ,Team a munkáitokat.

2010-10-04, 13:36:30 #28 Utolsó szerkesztés: 2010-10-04, 13:38:05 Szerző: BencEE
Köszönjük Team! Bár nem probálhatam, ki mert be szerettem volna lépni és, jelszó hibás    

Végre Kész az ITEM SHOP NAGYON KÖSZÖNJÜK ATAG!
Ide mindenki köszönje meg mert atag sokat dolgozott vele

Azért, mert ti nem értitek mi a szórakoztató benne.. hát inkább nem mondok semmit. Sajnállak titeket. Nekem annyira tetszett, hogy egésznap ezzel szórakoztam. Ha talán próbálnád élvezni is. De lehet ki se próbáltátok, és csak úgy nyafogtok miatta.

Aki nem tudja élvezni az élet (ez esteben a játék) apró örömeit, az nem érdemli meg a nagyot sem..
Nem szóltam :F

Jah és:
Kösziiiiiii <3

Kösz ATAG  !!!

Csak igy tovább!
Végre jo az ITTEM Shop! Erre a szero 1 sonka ... -.-"! xD

Köszönjük,és a Sé- nek is örülünk.

Sziasztok!
Köszi az új mountokat,nagyon állatok xD
És most minek kell belekötni abba h nem változik a statod?
Ez itt ígyvan és kész,itt legalább nincs szinthez kötve.../lehet magyaron sincs nem voltam elég régóta,de wikin 75 lv-től írja/
Ha meg lehetne róla ütni,az lenne a baj,mert akkor meg minek a ló??
Ha lehetne ütni róla sztem senki nem csinálná a lovas küldiket...
Ez így izgalmas :D

Csak saját vélemény.
Sziasztok

Angyalgyarto :D

Köszönöm  TEAm-nak a SÉ-t és az új Mountot is 

2010-10-04, 21:07:21 #35 Utolsó szerkesztés: 2010-10-04, 21:08:06 Szerző: Nemesis
Idézetet írta: S4JT Dátum 2010-10-04, 14:36:08
Idézetet írta: ricsike999 Dátum 2010-10-04, 14:28:29
Végre Kész az ITEM SHOP NAGYON KÖSZÖNJÜK ATAG!
Ide mindenki köszönje meg mert atag sokat dolgozott vele

Hoppá-hoppá...
Hány ilyen nyili-nyali topik ot akartok?
De ha téged ez tesz boldoggá akkor nekem jó...

Téged meg az tesz boldoggá, amikor k.anyáznak nekünk, meg egyéb módon csak szidnak bennünket? Ha már valamit megköszönnek, akkor az egyből nyalás?

Akkor tehetsz egy szívességet: kinyalhatod. :)

xDDDDDDDD/Nemesis

nem majdnem mindig hanem mindig am köszike TEAM a SÉ-t és az új mountokat
By:GH
Az élet ragyogó, akár egy drágakÅ', ám törékeny is, mint az ablaküveg, Ám ne feledjük, ami törékeny, az nincs feltétlen

2010-10-06, 16:17:55 #37 Utolsó szerkesztés: 2010-10-22, 08:39:40 Szerző: [SMOD]THymea

Sziasztok köszi ddmt2 Team hogy beraktátok ( igaz már nemjátszom de azért megköszönöm ) bárcsak a ..... eltünének és nem lenne semmi gond a szerverel ^^ és talán a régi jó játékosok is vissza jönének:D

További Jó játékot
üdv:magich

Tiszelt DDMT2 Team.
Ezuton is szeretnék mindent megköszöni amit a szerver és a játékosok miatt tesztek.
-Köszönöm,hogy segitettek a karakterem vissza kapásához amin rossz email van.
-Köszönöm a ddmt2 laggmentesitését!
-Köszönöm a karácsonyi ajándékot.
-köszönöm a megülhető állatokat.
-köszönöm a 4CH-t
-köszönöm a 2 szervert.
-köszönöm az új szerver gépet.
-köszönök mindent amit értem és értünk tesztek!

DDMT2 forever

Bár nem játszok DDMT2-őn,de anno még vittem pár karaktert.Úgyhogy énis csak annyit tudok mondani,hogy:
Köszönöm a sok fejleszést és a TEAM munkáját
LaMbOo te meg mindent csak nyalizásnak veszel.Szerintem ebbe nincs semmi nyalizás...