Aranyköpések kicsit másképp

Indította naomi1988, 2010-01-29, 10:43:53

Ma éjjel öltem sohanon erre oda jön egy gyerek....

***-Szia!
Én-Szia
***-Figyelj nem tré ha én itt kukázok??
Én-Engem nem zavar:)
***-Kösziiii

Hát most ez .....

ehh.. mondok egy jót
DT-be asztmonta nekem egy 50+os gyerek hogy idézem:
csaávó: -az igaz hogy DT végén van egy boss?
én:  -igen
csávó: -erős?
én: -ellégé
csávó: -leüthetem majd én?
én: - persze
csávó: oké köszi

2perc mulva metin köveknél haldoklott aztén lelépett.......... 

[MOVE][color=chartreuse]Lv98.[/color][color=Aqua]Lovagias[/color]  [color=gold]Link3r[/color][/MOVE]

Nah ez poén megyek a king vértbe a sd1 be ölök ödajön két sárga leüt mondom miér?aszondja adjak 2 millát mer van rólam hacker videójuk és admin van nekik msn en és ha nemadok 2 millát bannoltatnak -.-" istenem a szerelmem életbe mer hajtok h felmennyen 75 re mer mostkezdtem uj karit h betudjam rakni a partisant hacker vagyok?????? IQ tesztet kérek regihez!!!!

Az én kedvencem állok a városba meltem a pasim vagy a férjemXD s odajön szivezve leszel a csajom johvan ezt még birom:P

A másik:

Iletö:CSá huzol??
Én:CS nem
iletö:mié??
én:mert....
iletö:ako egy nagy b.. hac... ge.. vagy fel jelentelek gm-nek:)
én:oké ugyis uncsizokXD
Iletö:hol vagy ako huz.
én:erdöXD
iletö:oké megyek
....
Oda megy bagyunk 2-3 an agyon verjökXD

másik a sok pistike bele nyul a szörnyegbe ez má idegesitö:P

hali ez 1 nagyon jó beszégetés XD

****:csá adsz krumplit?
Én:mien krumplit?
****:adjá má krumplit bazzeg
Én: te beteg vayg ez nem a Hello KittiXD
****:adj krumplit vagy bannolak
Én:Sok sikert hozzá am ideegsíts mást ezzel
****:ááááá adjál má krumplit bazzeg
Én:Najó csá

Én is szeretem az ieneket amikor pl.:
-Rámir hogy leszel a masim persze köszönni elfelejt xD
-Meg cső húzol utána húzlak nagykarimal
- és van még fegyver trükjük is xD megcsinájam a fegyód van cuccom mai 100% ra megcsinája
-Beleüt 16 os szintű meg kiseb a nagynehezen öszeszedett csopiba mondom neki lécives menny el(kicsit keményebben:P)
-Nem
-Menny már el !
és a végén kuss low és szentem fogalma sincs a szó jelentéséről
meg nekem is rámirt 1 pár ember hogy eladó a lovad xD
persze a lóképet amiből 2 van eladó és utána esik le hogy nincs ló xD

HA LESZ MÉG ÍROK

Nekem ez a kedvencem amit hallani szoktam:
"Fél kézzel leruglak!"XDDDDDDD

Hy  nem rég volt vöröserdő elején.
Leütök egy pirosat crites ütéssel.
Erre ő:

Ő:ez meg mi volt ?
Én:ez crit
Ő:mi volt ez a csillogó ütés amitől meghaltam?
Én:Az a crit
Ő:hülye hekker low noob minek kel hekkelni
Én:ember ez crit
Ő:mész a forumra feljelentelek ATAG-nak csilogó ütésért

XDXXD nem tom szegény gyerek aszt hittem ért a metinhez mivel király vértje volt meg fullos ssb :D

A témához csak annyit, hogy azt bírom amikor olyan BM- et ölök meg pvp- ben már ha megölöm, aki azt hiszi magáról, hogy legyőzhetetlen amiért ö egy BM És akkor jön, hogy ien hacker ilyen cheater stb!

2010-02-10, 20:34:42 #49 Utolsó szerkesztés: 2012-11-10, 10:06:37 Szerző: [MOD]Niix
Ezt én is szeretem. Főleg amikor 72-esen haverom 80-as BM-je alig bírt megölni [de végül sikerült neki] aztán azon van kiakadva, hogy 14k TP-vel nem lehet kibírni. Az utolsó 10másodpercben is csak 1k TP-vel kaprgattam a tőrömmel.

Egy BM meg azon volt kiakadva, hogy 1 skill volt. [leshely+álca+hátbatámadás] 70-es lehetett, én 80-as ráadásul sura kővel...
Ezért elhordott mindennek. Amikor megmutattam neki a tőrt. Akkor meg "tőrhecker" voltam, mert ilyen niincs is.

Nekem van egy 82-es villám sámánom, 80-as legyije volt sura, harcos ninja kövekkel. A szintemhez +5 szintűeket verem, de a sámánból még a 70-es is megvert. xD Nem igazán zavar, hogy ha megölnek PvP-ben, jobb volt nálam, jobb volt a cucca, vagy én szúrtam el valamit. Ennyi benne a lényeg, nem kell felkapni a vizet. Bár az tényleg ijesztő volt, hogy 70-es villám sámán megvert. De csak gratulálni kell. Ennyi.

Nekem még főleg azokból van elegem akik naponta 20szor kérdezik meg ugyanazt. [pl.: mi dob siriust, csatakardot, poisont] Ezektől égnek áll a hajam. Nem az a baj, hogy kérdeznek, azt mindig kell, hanem az, hogy 5 percenként ugyanazt.

Ma történt..No comment...(Lány karakterrel voltam..)

***-Szia.
Én-Szia.
***-Te fiu vagy vagy lány vagy???
Én-Lány vagyok.
***-Akkor lehetek a csajod????

Nem válaszoltam be zártam pm-et.   

én épp boltozok pistike írt pm et
pistike: cs,bent avgy?
én:nem kint...       (xDDDDDDDDDDDD már fetrengtem)
pistike(10percel később): nem adod a vértet olcsóban 100k val?:O
én:kiléptem a pm ből mert nem bírtam kixDDD

2. nekiem ez régen történt

volt a surám kb 60 vanas (BM) rám jön 2 kék harcos leverem öket én vok low-.-" mondom akkor p*fáz ha én fekszek
erre behozom a nagykarim-.-" 77 es mondom hozad ba*meg behoza fullra potizik én elnyomtam 2 leverem jön 90 kék 2skill vok erre a 77 es mekkora low mondom akkor persze lowok ha itt egy 90 venes erre 90 venes 1 skill böl le ölte a kéket(77) és mondja itt csak én lowozhatok te lowxD!!!!!!!!!!

2. már 85 Bm Má nagy a pofám velexD oda mekk ki akar verést jön harcos én 3 skill hacker low ge*i hozom a nagykarit 91 es
-.-" na az meg 2 skill és erre naezt beszoptad te hackler mert ATAG az öcsém-.-"""""""""" erre én na te is beszoptad mert én vok JakijenxDDDD(nemtom hogy kell le irni erre ö az nem lehetsz mert akkor szolok a mamámnakxDDDDDDDDDDDDDDDDD ekkora lowot

Hát velem tegnap este történt, hogy nagy pofájú BM a végére be csicskult...
Sztori-->

Átjött egy piros és senki nem hagyta, gondoltam szolok, hogy ragadjanak le róla mert szánalom, hogy 1000-en alig ölik meg.. na mindegy, majd a BM mondta, hogyha annyira védem akkor engem is lefejez..mondom ok hajrá egy próba?
(apropó: sámimmal voltam) Na szóval a lehető összes immunt bekaptam tőle majd nagy nehezen 6-7 skilböl egy bm elvert...na elkezdi az átlagos beszólásokat ennyi vagy csicska low stb... mondom gyere újat
ő: Nem mert nincs időm
én: mi történt megijedtél, hogy most nem immun bug miatt vernél el?
ö: fog be a pofádat te segg
én:akkor félsz ugye?
Majd a végén belement a vissza vágóba majd pár skilböl oda vertem... Ő erre te hacker csicska milyen demage és hp hacket nyomtam be   Majd elmagyaráztam, hogy kicsikével jobbak a cuccaim mint neki-->ő erre:
-->Jaaaa hát bocs nem tudtam...am erős vagy tudod? Mennyi lv. vagy? nem jönnél céh-be

Ennyit ezekről is...

Azt hiszem ezen behaltok.....KB. 2 perce történt:D(mind ez közösbe)

*****-Szia, lutrezzo nekem?HA nem bkeplok egy dzsíemnek!!!!!!(minden így leírva...)
Én-Szia, mit értessz az alatt, hogy lutrézzol?:)
*****-Hát mit értenék!????Azt akarod, hogy bnnolanak?
Én-Nem, nem akarom, de miért is szólnál egy "dzsíemnek"?
*****-Na jól vanna nem ismerek dzsíemet, de ha nem lutrézzol akkor is beköplek egy dzsíemnek
Én- Azt hiszem ezt haggyuk, Szia....

Én szerintem ez No Comment.....
Ezek után eljöttem, egy kb 30-as "bíem" sura volt:)

Velem történt valameik nap sima metinben

oda jön egy 52-es piros csajomal voltam elkezd bele ütni a metinben először semitse csináltunk 48-as vk rajta csajom meg 40-es.Elkezdi ütni a metin után a scajomat erre má énis oda mentem jön még1 44-es piros  nembirtak leverni mert menta vok sok tp-vel és jól fejlesztem a karim jön egy 61-es is csajom oszt elemnt hozot pár embert hogy nyugi legyen de a 44-es 52-es meg a 61-es se tudot leverni és erre elkezdtek hackerezni éncsak nevetem rajtuk meg lowoztam őket hogy enmbirnak leverni 5perc után oda jön egy 71-es akkor má röktön nyugi let jöt még 71-es má elkezdik hivom ezt meg azt nektek végetek de akiket akakrtak hivni mindet ismertem jóba voltam velük de oszt nemhivta elmentek. most nem azé de há mijen lowok azok akik 3-an nemvernek le és 61-es meg 52-es is ott volt ütöt és még én vok hacker mert jól fejlesztem a karim

Fura mód ma a melleimre volt rákattanva mindenki.

1.

Egy viszonylag normálisnak induló kérdezz felelek után ( lány vagy? hány éves vagy? ) ezt kérdezte az illető :

xy: Mekkora a melled?
én: Ez elég intim kérdés.
xy: Nembaj.Válaszolj.
én: Nehari, de erre nem válaszolok.
xy: Ok.

Aztán már nem is volt olyan kíváncsi...

2.

Úgy kb 5 percig villogott egy pm, mire válaszolni tudtam.Mikor megnyitottam ez következett:

xy: Szia
én: Szia.
xy: Jó a melled
én: Köszi

xy nincs bejelentkezve

Nem tudom, talán tavaszodik?

Hali!!

Nekem is volt ilyenem

Ma történt: Épp ölögettem szabadba^^ és megöltem egy gyereket felkelt..

XY:gyere ki te kö**ög
Én:Okés aura
XY:Lesz*rom az aurád gyere ki te p*cs
megvártam az aurám..kihivtam duelre "kicsi vért és kard" volt rajta
XY: olyan sz*r vagy hogy is is levernek xD
Én: Ok
elkezdödött a duel semmi : Mehet vagy go semmi... 4 ütés volt utána dueleztem vele megin a normál ruhájában ott 1 skill volt^^

másiik ami tegnap történt
Megöltem egy sárgát és elkezdi
XY: te kö**ög low vagy
Én: Ne magadrólj beszélj;)
XY: gyere duelbe szarrá verem a pofád
Én: Okés
elkezdödött a duel 1skill és 2 ütés volt utána...
XY: te egy paraszt vagy!!
Én : Miért is?
XY: mert crites vagy!!
Én : XD És ne legyen?
XY: ne mer' a crit lowság!!!!
Én : XDDD mióta?
erre már nem válaszolt csak elment^^

2010-02-12, 22:05:15 #58 Utolsó szerkesztés: 2012-11-10, 12:34:28 Szerző: [MOD]Niix
Nekem a sámánom dekoltázsát dicsérték. Csak néha az emberek olyan pofátlanok. Már bocs a kifejezésért.

**- asd
én- neked is szép jó estét
**- mennyit fizettél a műtétért?
én- milyen műtétért?
**- hát az implantátumért vagy milyért,. hordassz cicifixett?:O
én- nézd ott egy sonka a fán! [gondoltam elszórakozok vele egy kicsit]
**- hakkör bannoltatlak mert hadusszc és sonkát lopsz!
én- kérsz almaszószt? [az volt a másik karim neve, azt is látta már]
**- de ő foglalt jaaaa ésh bann bann bann
én- honnan veszed, hogy foglalt? :O
**- meee megkértem a kezét és asszongya van pasija
én- mi az a bann?
**- ebbe most nem mennék bele cica
én- cica? hol? cicc, cicc!
**- te látam amikor haverod cicceget neked [természetesen ez igaz]
én- te kémkedsz utánam?
**- nem dehogyis a géem mondta [egy szó amit végre helyesen leírt]
én- melyik "géem"?
**- a hogyishívják dorka sztem
én- szted vagy tudod?
**- na mind1 túl bonylult ez a duma nekem
**- csa dilisbula
én- neked is szép jó estét, csak aztán megne fogja a lábad a zombi
**- hahaha megjött az eszed?
én- hallottál már lépéseket a fejedben?
**- nem!
én- na akkor még nem jött meg az eszed!
**- ez az én dumám
én- ki mondja?
**-  a dorkaa tod a géem
én- na értelmes beszélgetés volt. kösz, hogy ilyen jót lehetett nevetni rajtad. Szia!
**- cs

A surával a többségnek az a baja, hogy csúnya. Már akinek. Szerintem az a baja a sok pasinak, hogy a sura lánynak vastag a dereka, ha meg ráadásul BM is a sura lány, a pasik nem hiszem, hogy szeretik ha a csajuk erősebb náluk. De szerintem a sura az egyik legszebb karakter. Ha jobban megnézzük, látszik, hogy gyönyörű arca van, és legalább van egy karakter aminek formás alakja van. Amikor sámán voltam, mindig arra gondoltam, milyen jó lenne egy sámánpasi mellém, hogy ketten öljünk, mert a kettő együtt nagyon erős. De aztán rá kellett jönnöm, hogy a sámánok nagyon komolyak. De ez nem is volt meglepő a sámánhoz sok tudás kell és türelem. A harcos csajokkal egyett kell értenem. A ninja lányok. Hmm...Nagyon változó. Abból a kasztból vannak a legtöbben, legalább is szerintem. Vannak akik kedvesek, viccesek, mogorvák, félénkek. Sok féle lányból lehet válogatni. Én is például olyan vagyok, hogy nem szólok közbe semmibe, visszahúzódónak hisznek, de amiko megjönnek a haverok, csak a mi dumánkból, és piszkálódásunkból áll a chet.

A temához visszatérve:

**- cscs
én- szia
**- jó a segedd kő kóla? [ezen behaltam ]
én- cukormentes?
**- light ja
én- kösz nem
**- de van cukros is
én- nem iszok felpörget
**- hiperactive vagy?
én- persze hogy nem
**- ok cscs
én- szia

Nem tudom mit akart a gyerek, de jót röhögtem rajta.

1 perce történt, kis ninja lány alap felszerelésben rám ír:

**- szia
én- szia
**- °hanyas vagy
én- az titok
**- 90
**- én is megmondom
én- az nem változtat semmin
**- én 50-es
**- hány éves vagy
én- már bocs de mi közöd neked hozzá?
**- aha tényleg na csá
én- szia

A válaszokat fél percenként írta...

Ma történt velem,azért én jót nevettem a gyereken. Gondolom már sokakkal történt ilyen,de akkor is:
Ö:cs(alapból nem is válaszolok)
Ö:cseréled a Poisont?
Én:Nem
Elkezdi mutogatni,h miket ad érte
Én:köszi nem
Ő: és így(Sirius,meg egy-két 65ös fegyó)
Én: Így se
Ő:pedig a Sirius jobb
Én: Akkor használd egészséggel, én meg használom ezt a sz.rt
Na erre köpni nyelni nem tudott és elment. Bár lehet csak jó fej akart lenni,h nekem jobb legyen, de inkább csak madárnak nézett. Vagy lehet én vagyok bizalmatlan, mikor mindenki olyan jó fej, h segítsen hogy nekem jobb legyen
Kis idő után visszajött, és kérdezni,neked már dobtak ma vérted v tündét, mondtam,h nem mert még csak 80as ez a kari, erre azt mondja, h jaaaa, akkor meghalsz és megtámadott(másik birodalomból volt).