Aranyköpések kicsit másképp

Indította naomi1988, 2010-01-29, 10:43:53

előszőr 20 duplát olvastam a könnyektől, de utána megnéztem még egyszer a számokat

Kb. 10 perce történt velem az eset:
(FWMT2-ön játszok)

Pistike: Szia leszel csajom?
Én: Szia bocsi de nem
Pistike: Odaadod fegyódat?
Én: Nem..
Pistike: Akkor kérek lk-t. (Lélekkövet)
Én:  (adok neki 50et csakmert jófej vagyok, csórinak béna cuccai voltak és amúgy is sok van)
Pisike: (elmegy megköszöni)

kb. 2 percel késöbb

Pistike: Kaptam egy Ninja king vértet odaadom 3 tökért.
Én: Nincs tököm és amúgy is 1 yangért lehet venni...
Pistike: Hazudsz, az elöbb adtál 50et!!!

Szegény még elég új lehet ha ennyire össze keveri a kettöt ._.

Igen , jól látod , én nyelvtan voltam 5ösből  *_*
Ha egy gyerek lop, az mánia.
Ha egy felnÅ'tt lop, az kleptománia
Ha egy ország lop, az Románia

Sziasztok, még talán nem tettem soha semmit ide ki, de most eljött az idő. Egyre kevesebbet tudok lenni dd-én, de ha van egy kis időm és kedvem felmegyek egyet megnézni, mi, hogy meddig. Van egy játékos "VeRdigoN szerintem sokan ismeritek, mert igazából kib*szott nagy szája van a semmire. Ja és ő mindent tud rólam, hogy anyám, apám mit csinál stb én mit csinálok, de közben a nevemet sem tudja megmondani. Na lényegtelen nem erről akartam most írni. Hanem teljesen másról. Gondolom tudjátok akinek van warosa és rákasztolnak annak a legjobb módja, ha van nálunk egy kard az esetemben egy rúna kard ketten rám jöttek abból 2 kasztólt. Gondoltam akkor váltok kardra, de úgy látszik (csíra vagyok) vagyok, mert igaz ninja tud használni kardot, de mi az, hogy én kardban ölök Az agyam eldobom, ja és nem ez az első eset, hogy megszólnak csicskának kiáltanak ki vagy hasonló, mert én kardban merek ölni az agyam elszáll már komolyan. http://kepfeltoltes.hu/view/150410/0410_200547_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
MEGSZÅ°NT FELHASZNÁLÃ"!

Sziasztok!
Mivel pár fórumozóban felmerült a kérdés mit lehet és mit nem, engedjétek meg, hogy bemásoljam a szabályzat erre vonatkozó részét:
"-Az illető nevét, akivel a beszélgetés történt ki KELL takarni (ez csak a súgásra vonatkozik, a chatbe írott szövegnél nem muszáj)! Lehetőleg normálisan takarjátok ki, mivel ha félig meddig van, akkor a nevét simán lehet látni.
-Ezen kívül csak játékbeli beszélgetések kerülhetnek ide, és nem skype, msn, facebook, stb.

Remélem tudtam segíteni.
További kellemes fórumozást mindenkinek!  ;)
Niix
Wolfy San & Niix Chan
♥ DarkNess~Aegist ♥

2018-11-03, 21:41:19 #645 Utolsó szerkesztés: 2018-11-03, 21:57:54 Szerző: UnKn0Wn
Az lGMlvagyok add meg az id pw, vagy a húzzuk a tárgyat a kovács fölé majd cseréljük ki a pozícióját és katt az eldobásra úgy látszik az évek alatt továbbfejlődött. Ami a gáz hogy szerintem ennek jobban be lehet dőlni, főleg ha nem 1.000 rögről van szó hanem csak 25-ről például, és nem azonnal írt volna a másik karijával.

(Ha kicsi katt rá, vagy jobb klikk megnyitás új lapon)

Ma történt, ha esetleg a team szeretne valamit csinálni vele, akkor írjon PÜ-t és leírom a neveket.