[How-to]Regisztráció&Csatlakozás Hamachi szerverekre!(Kezdőknek!)

Indította Guardian, 2010-08-28, 15:16:56

2010-08-28, 15:16:56 Utolsó szerkesztés: 2010-08-29, 12:36:24 Szerző: Kroenen
Szükséges letöltések:

Launcher, mc.txt, mc.dll és mc.exe: http://data.hu/get/2892363/Launcher_es_tarsai.rar.html

1. lépés:

Itt, a fórumon biztos találsz sok hamachi-s privát szerver bemutatást.
Ott általában leírják a szerverek hamachi hálójait is.
Elsősorban erre lesz szükségünk, ha játszani akarunk az adott szerveren.

1./a: Csatlakozás a Hamachi hálóra:

-Megnyitod a Hamachit.
-Találsz felül egy olyan menüpontot, hogy "Hálózat".
-A lehozott "fülek" közül kiválasztod a "Csatlakozás meglévő hálózathoz" menüpontot.
-A "Hálózati azonosító"-hoz beírod a háló nevét(pl. ABMt2), a "Jelszó"-hoz pedig értelemszerűen a hálózat jelszavát(Ha van.).

Esetleg kiírhat olyat, hogy "A hálózat nem létezik.". Ilyen esetben a szerver vagy megszűnt, vagy valami hasonló.
Ha olyat látsz, hogy "A hálózat jelenleg tele van.", akkor próbáld meg a szerver többi hamachi hálójára csatlakozni(ha van).

2. lépés:

Ha felcsatlakoztál a hamachi hálóra, akkor keresd meg a hálón a szerver tulaját(a hamachin [SA] titulus látható a neve előtt, és a neve után a szerver neve, esetleg a regoldal.)
Ha megtaláltad, és ONLINE, akkor a Bemutatásban található Regoldal-on regisztrálsz.
Ha ez megvan, a kliensedben megtalálod a fent említett fájlokat(ha nincs, ott a letöltési link), és az mc.txt-ben, átírod az IP-t a regoldal címére!
Ezután lehet indítani a Launcherrel a játékot.
Ha elsőre kihoz egy kis ablakot japán "írással", akkor OK, és ha behozza a klienst, zárd be!(NE a Launcher-t!)
Ha másodjára kattintasz a kék gombra, behozza a játékot, és tudsz csatlakozni a szerverre.

Nagyából ennyi lenne!

Ha valaki esetleg mégsem értené, akkor nyugodtan küldhet PM-et nekem!

by. Kroenen

2010-08-29, 16:26:51 #1 Utolsó szerkesztés: 2010-08-29, 16:30:25 Szerző: Kroenen
Sziasztok!

Mivel hallottam, hogy érdekel titeket, mi is a Hamachi, ezért

összeállítottam nektek egy kis leírást róla! Letöltést is mellékelek persze. :)

Nos, akkor kezdjük is:

A Hamachi egy központi vezérlésű Virtuális magánhálózati(VPN) kliens,

amely képes több számítógép között "kapcsolatot teremteni" azáltal, hogy a "vezető" létrehoz egy "hálót",

amelyhez bárki tud csatlakozni.

Vannak olyan hamachi hálók, ahová úgymond "engedélyt kell kérni" az adott háló tulajdonosától, ettől függően
lehet csatlakozni a hálóhoz!

A program eredetileg angol nyelvű, de létezik magyar fordítása is!

A program Freeware, azaz ingyenes, de létezik Premium(Fizetős) szolgáltatás is a Hamachihoz.

Hogy hogyan lehet csatlakozni egy-egy hamachi hálóhoz?
leírást találsz az előző hozzászólásomban!

Remélem érthetően írtam le! :)

Jajj, majd elfelejtettem a letöltést: http://ipon.hu/utils/Hamachi

Itt letölthetitek a Hamachit! :)

by. Kroenen