Lélekbarlang lvl 1-2-3 leírás! ( m )

Indította Shakaar, 2010-01-21, 19:35:18

2010-01-21, 19:35:18 Utolsó szerkesztés: 2010-11-18, 12:54:36 Szerző: [TMOD]Niix
Gondoltam, összerakok egy kis bemutatást a kezdők kedvéért, mert egyre többször látom a közösben a kérdést, hogy hol van, mi is ez, mit dobnak.

Lélekbarlang /Watery Cavern/:
2 bejárata van, az egyik map1-ről, a másik orkoknál, bal alsó sarokban. US kliensen nem látod a teleportot, de ottvan, hidd el:) Map1 felől belépve a lélek ÜRES.
2 működő szintje van, a US metin elméletileg tartalmaz egy 3ik szintet is, de az a szint a US-en is le van zárva, a ddmt2 esetében vagy szimplán nincs, vagy szintén zárt.

Ellenfelek: Az elején ugyanazokat a "jég" mobokat találod mint Sohan-hegyen (elvarázsolt jég-től a jéggólemig), természetesen jóval erősebb kivitelben. Beljebb haladva találkozni fogsz a Mercenary (zsoldos) csapattal, játékbeli nevükön a "ninjákkal". Fontos, bár alap, de örök kérdés: a ninják csupán a kínai kliensben (szerk: és a Joshi-féle javított magyar kliensben is) látszódnak! Ha annyit látsz hogy a semmi öl meg, az emiatt van. A háttértörténet bizonytalan, német metinből kiindulva valamiféle fekete jéggel, és az egyik játékbeni karakter által végrehajtott sötét szertartással hozható összefüggésbe a dolog. Ott küldik is kapcsolódnak a maphoz, talán itt sincs másképp, de nemhinném, hogy valaki is megcsinálja odáig a küldetéseket...úgytűnik ez örökké rejtély marad:)
A nagyobb jégmobok már jóval erősebbek mint a fák a vörös-erdőben, emellett 80 felett már mindenképp jobb exp-et is adnak. Kb ez az a szint ami után érdemes lemenni fejlődni, minimum 4 P skill, felszerelés: Védő skillek nélküli karaktereknek king vért mindenképp ajánlott, minimum valamelyik 65+9es fegyver, 61+9 pajzs, full TP bónusz. Mob, átható, krit kő, valamint "chance to block physical attack" (pajzs), "attack speed" (sisak), kritikus, és átható bónuszok (fegyver, nyaklánc, karkötő, cipő) jól jönnek minél nagyobb számban. A "ninják" ellen közelharcban rengeteget segít a "chance to faint target" (fegyver) bónusz, tapasztalat szerint nagyon szeretnek ájulni tőle. Ökölszabályként elmondható, hogy EXP-ért érdemes inkább a jégmobokat ölni, a ninják inkább csak counterattack strategy-t és 61es pajzsokat, na meg sok goldot dobnak (a jégmobok meg semmi érdemeset). Ennek ellenére lvl 95 felett a nagyobb szintjük miatt már kb ugyanolyan jó exp-et adnak mint a jégmobok. Gold dropp a jégmoboknál is király, amint elég nagy tömegben bírod ölni őket, többet szedhetsz akár mint vörösben. Tipp: lehetőleg kapásból ugord át az első termeket, és menj beljebb, mert a mágiás-távharcos, messziről lövöldöző elvarázsolt jég keményen fog szivatni még akkor is, ha 2-vel beljebb simán elbírnád a nagyobbakat. Trükk: a ninják, habár nagyot sebeznek, a TP-jük alacsony. Lvl 90en jól időzített területi skillel (+ mob elleni kavics) bármely kaszt meg tudja ölni egyszerre az összes támadót! Csak maradjon életben...

Lélek 2ik szint: igen, van. Jobb alsó sarokból nyílik a teleport, rögtön az első teremben hatalmas mennyiségű ninja fogad, kiegészítve lvl 89es sámáncsajokkal, akik ájulást okoznak, mérgeznek, és jóval nehezebb őket megölni mint az egyszerű ijászokat és kardharcosokat (lvl 89, 87). A metin egyes verzióiban ezek dobnak 70, 75ös fegyvereket, itt sajnos nem.
Továbbhaladva a mobok egyre nagyobb tömegekben támadnak (képesek megállítani teljes lvl 95+os játékoscsoportokat is), majd egyszercsak elfogynak, innentől már csak az eddigi mobok elit verzióival találkozunk (lvl 91-93), de folyamatos üres termek, illetve termenként max 1-2 mob a jellemző. A 2ik szint vége felé pedig megpillanthatjuk a játék legnagyobb, lvl 97es ellenfelét, 3as csoportokban.
Kalandvágyó játékosok megpróbálhatják, ajánlott minimum egy, full 8 fős csoport, P vezetés, erős és ügyes PvM karakterek alkotta gerinccel, a lehető legnagyobb lvl-en:)

BOSS NINCS (végigjártam őt keresve). A map1-ről nyíló lélekbarlangban a US metinen van, és map1-ről belépve a mercenary mobok is 6 szinttel gyengébbek, ismétlem, a US-en. Orkokról nyílóban nincs. Egyébként a játékban elterjedt tévhittel ellentétben nem, nem kéksárkányról van szó, hanem a leviathan leader-ről, lvl 92es nagyninja. Német metinen pedig lélek végén a nagy jégboszorkány (lvl 89) vár. Egyes mítoszok szerint a bizonyos kéksárkány az állítólagos 3ik szinten jönne elő, egy hatalmas kristály megsemmisítése után.

Jó hentelést:)

én is lerakok valamit az asztalra akkor :)

2 szint térképet hiányolom  a97 es ellenfélről sem írtál semmit hogy mi az (csak gondolom h a zöldsárkány)

amit leírnák  abarlangba meni felesleges hiszen az exp-olyan kevés h az elkéesztö még a második szinten is 1 edül 1 csoport nokedlit ad az erdőhőz képest a gold az lehet h kicsit több de viszont az erdőben bármikor esnek a cucok és azért azok már kárpotolnak a dolgokért

ha valaki úgy gondolja érdemes oda meni stb.. akor hajrá  arrol nem is beszélek h ellenfél sem nagyon van 1 jól építet kardsuranak ott bent  2 szinten 1 köpeny és 1 tornádó és tiszta a szoba  1 ninjaval már más a helyzet ijal lehet 1-1 csopit leszedni a törös meg elöbb meghal minthogy leszedjen 1 et

ezek hasonlo felszerelések és szintek
lehet valakinek más a véleménye bár mindig csak mosolygok rajta h ha valakit arra látok meni én max cucokert jarok fejlesztesi itemekert oda

hát én mint kardsura 83son :D benéztem, 128intel azt hiszem, 51%os visszaveréssel, 37% sebzés csökkenéssel (támadónak csökken) 1000-1100as deffel 2ninja csoportnál már fogyott az élet erőssen :/

visszatérve a lélekbarlanghoz. most elmondom a 3. terem igazságát:
egy haverommal bejutottunk. a történet:
természetesen kínai klienssel beléptünk, bementünk a 2. barlang végére ahol lenne a kapu a 3.-ba, de nem engedett. viszont ha a falba nyomtuk a kamera nézetét, láttuk a termet. elővettük a régi hack barátunkat, és azonbelül a WALL HACK-et. És láss csodát:    bejutottunk! Majd olyan 2 mp-vel klsőbb meghaltunk. Ekkor jött a jókis /in parancs (ugyains GM-ként mentünk be), majd láthatatlanul egy /purge all, majd /in. de előbb elmondom mit láttunk a teremben.
Egy kisseb terem volt, tele a legelitebb mobokkal, középen egy nagy lebegő kékszínű kristály, alatta egy ugyanolyan négyszög alakú kis állóperem, mint a többi teremben, csak kicsit nagyobb. A purge all, majd /in után kezdtünk próbálgatni, hogyan is lehetne előhívni a boss. Hát sokat nem kellett próbálkozni:
A SÁRKÁNY AKKOR JÖTT ELŐ, MIKOR RÁÁLLTUNK A KRISTÁLY ALATTI PEREMRE! Szép kis sárkány, gondolom mindenki ismeri :) De a legviccesebb, hogy amikor ráálltunk még1szer, még1 sárkány előjött. De mindezek ellenére visszajöttek a 97-es elit szörnyek. Itt már fel is adtuk a reményt h elbírunk velük, esetleg /weak all-al, de ez nem fair sztem.
kérdem én: Milyen játékosoknak van kitalálva ez a map? Ide élő ember be nem jut élve! Bármekkora deffel is, de szinte képtelenség bejutni /in nélkül.
Azért szétnézni nem volt rossz. Úgyhogy wallhack-et elő!

Hali

Engem eredetileg a lélekbarlangról szóló rész érdekelt. nagyon szép leírás köszönöm szépen. Én aki törzsgyökeres UK harcos vagyok nem sok információt tudtam eddig a metin ezen részéről így ennek a leírásnak nagy hasznát vettem.

Aztán végigolvasgattam az utána következő csevegéseteket. Arra a véleményre jutottam hogy vagy mindkettőtök álszent vagy mindketten nagyra tartjátok magatokat legesélyesebb az hogy mindkettő

Végeredényként arra hívnám fel a figyelmeteket hogy ti csak azért "veszekedtek" mert ebben érzitek jól magatokat.. örömet okoz a veszekedés.

Biztos vagyok benne hogy ha egy oldalon állnátok egy másik szituációban akkor nagyon jó barátok lennétek mivel mindketten ugyanolyan minőségben űzitek a veszekedés művészetét és nem ragadtok le a low low low szinten.

Gondolkozzatok el ezen és legközelebb veszekedjetek szándékosan nagy közös röhögések közepette xD

Sok sikert

Ez a félelem dolog egyébként necces, elméletben a nála kisebb agresszív mobok nem támadják, holott:

92es kardsurát P félelemmel ugyanúgy támadják a 87es ninják is, mint azelőtt. Ami mondjuk nem baj, mert lévén hogy ők távolból is sebeznek, a sárkányörvény ugyanúgy visszasebez rájuk:) Így lehet őket 15-20asával kifektetni lvl 90en, és farmolni yangduplás cucc nélkül 70 milla goldot, no meg rengeteg exp-et fél óra alatt:)

Pokca: ddmt2.net/rank

2010-01-24, 11:34:53 #7 Utolsó szerkesztés: 2010-01-24, 11:36:51 Szerző: siberia
ééés igen! sikerült összeraknom egy karaktert, ami egy teremmel elbír, (semmien stat átírás nincs, sima 90-ek, sima sirius+9)
addig szórakoztam otthon GM-ként a kis mobilszerómon, míg sikerült. hozzávalók:
egy kardsura, (erősen ajánlom h GM-ként kezdj bele), lvl 99, full P       statja:
full VIT
full INT
ERŐ-re a maradékot
full ÜGY
királyi, sirius+9, 61pajzs, meg a max ékszerek,
mindenbe 6 bónuszt, de addíg hogy:
vért 2000 hp, karkötő 2000 hp, nyakas 2000 hp,  cip 2000hp, fülesbe pár % testi támadás viszaverés. ezek a legfontosabbak.
a fegyóba +6os kövek, ezek: viszatésér kő+6, halálos csapás+6, áttörés+6,
vértbe védelem+6, kitérés+6 (én mozgási+6ot tettem 3.nak, de lehet életerő+6ot is, ízlés kérdése.)
ajánlok egy szélcipőt is
+ a legfontosabbak:
200 db sárkányisten védekezés, sárkányisten élet, sárkányisten támadás, kiritkus harc, áthatoló harc, min 200 nagy lila poti, és 200 nagy zöld poti (a támadó sebesség nagyon fontos elenük, pláne lóról)
éééséssss:
sárkányisten áldása.... nemis potizni fogunk ;) naaagyon sokat tegyél el magadnak.
persze bátorság köpeny is kell, max 200 db, öszehivni a termet!

bemész lélekbarlang 2-be, ott beálsz középre (végig /in paranccsal), majd félelem, vértezés, elv penge fel, lóra fel, /in, és mehet a móka.
a sárkányisten áldásáról le se szedd az ujjad, nyomogasd. Sok szerencsét!

U.I.:ez a leírás azt bizonyítja, hogy lehetséges 1edül végigmenni rajta, akár nem GMként.... (csak hát kib.szott drága mulatság, eleve egy ilyen kari). a 3. terembe még nemnéztem be vele, de majd mesélek!

1 kérdés ha pl egy lvl 88 as surával megyek (P-s félelem) a ninják között(lvl 87 akor nem támadnak meg?)

Megtámadnak :S:S

Mi Lapesz-al megpróbáltunk elmenni lv 2ig :S Hát lehet rossz út volt mert buktam vagy 10%ot :S:S tele volt minden ninjákkal a 2es szintre kardsura vagy menta ajánlott :D

mentán kész de nem tok annyi potit vinni hogy éleg legyen meg nincs annyi hp reg em hogy birjam
a kard surám most készül még csak 85 ös
van kis hija
csak akkor próbálom be ha majd meg lessz a pacim (11 min)
de várom hosszászólásokat sztem olvasni bátrak történeteit

Hellósztok

A lélekbarlangban tegnap egy szobában fejlődtem, tök jó kis szoba fullon volt mindig mobokkal, a menták álma az ilyen :)

Ma mentem megint ugyan oda, de alig volt mob, max 2-3 csopi :S

Ez mitől lehet? (és biztos hogy ugyan az a szoba volt)

hát szerintem lehet azért mert valaki átment a szobán és elvitte a mobokat, volt nekem is egy ilyen "kedvenc" termem, ahol sokan szoktak lenni,és ott is előfordult,h valaki átfutott és mentek utána a mobok, és nem mindegyik jött vissza. Szerintem még nem öli meg őket vki, addig nem rak újakat helyettük abba a terembe. Volt olyan eset is szerintem már sok emberrel,h megtámadott egy csoportot, és azok elfutottak. Ezek lehetnek azok a csoportok akik úgymond "nem a helyükön vannak". Véleményem szerint ez történhetett. Restart után jó lesz a terem vagy ha vki leölni azokat a csoportokat, akiknek abban kéne lenniük
Szerintem...

ma egy napra(inkább 3órára) átváltottam bm-em kardra a barlang 2szintjéhez. kell tükrözés minden P kivéve a kioltás. A terem szélén kezded és haladsz befelé. nagyon jól jött a gold 1óra alatt majdnem 100millát ütöttem(1óra volt a skilleket P-zni :@). Érdemes rászánni 1hetet a farmolásra ott. Aki próbálkozik vigyen sok potit és én mindenkit arra bíztatok PvM karival lvl 90fölött nézzen be:) max csak kalandoztál ;)

A lélekbarlangba azért megyünk mert a legjobb hely 90 felett a fejlődésre.
Az erdő már kb semmi xp-t nem ad és yangot se sűrűn itt pedig 3 nap alatt több mint 400 millát szedtem össze ráadásul a mobok se olyan nagyon erősek
Az erdőbe még az mp-t is szívják a fák szóval ez is hátrány, kb annyi előnye van hogy 65-66 cuccokat dobálnak a fák.
Jah és még annyi hogy az 54es vért gondolom csak azért volt neki mert jól néz ki :D
Nekem is van vértgyűjteményem, mindből van egy (fekából 3) és majdnem mind +9es :D

2010-02-16, 08:44:32 #15 Utolsó szerkesztés: 2010-11-18, 12:56:39 Szerző: [TMOD]Niix
Ismétlem: BOSS (A DDMT2-n) NINCS. Sajna itt pont így jött ki, és azthiszem, a szerver jelenlegi állapota miatt ATAG-nak nemigazán van ideje berakni egyet nekünk:) Pedig jó poén lenne egy überbrutál bossmob, akit csak csapattal lehetne leölni, és legyőzése esetén dobna mondjuk öt 75ös fegyót meg tíz +6os követ:)

Kieg: magyar metinen is megnyílt már a lélek, ugyanazzal a bossal mint a németben (nagy jégboszorkány lvl 89). Ez egy elég kemény boss, pláne, hogy a halálához közel feltesz magára egy meglepi védővarázslatot is ami kb felezi a sebzést amit okozol rajt:) Magyaron egy 78as, bossölésben elég rutinos és jól felszerelt kari megpróbálta, nemtudom meddig jutott:)
Németen már megölték egy 5 fős csapattal, mondjuk esett is belőle három 66+4es vért, egy csomó +4es kő, rakat gold, mindenféle italok, gyökerek, rózsák, ilyenek...szal ez a mob legalább dob is valamit:)

Persze itemshop-os cucc(ok) nélkül ez már nem megy, és csodálnám ha a magyar metinen több esne belőle mint egy fortély köve meg 2 gango-gyökér:DD

Nos 1-2 szerveren el jutottam az 1ső szint végéhez....ez nem is ennyire vészes:)
Majd sikerült átt jutnom a 2.emeletre , ami már igen kemény.
A szobákban csak nindzsák/varázslók vannak ^^
Engem az érdeklne , hogy esetleg le-e tudná írni valaki , vagy 1 képet tudna-e mellékelni , hogy kell eljutni a 2. emelet végére?
Ugyanis azt a bizonyos boos-t nem találtam 1ik szerveren sem (az 1ső emeleten).
Előre is thx^^

ma este kimentem mind a 2 helyszinre és lemértem az adatokat
93 as karakterel exp ringel

vörös erdő közepe és vége közt ha egyedül vagy és 1 bátorság köpeny  4-6 milio exp 93 as karakterel exp ringel 1 feketevas eset
átmentem barlangba oda ahol már a ninjak vanak 1 szoba 400-500 ezer exp  goldban többet ad mint erdő d emivel ot eset cuc igy egyforma

aztan visszafele a jeges és ninjsa termet is kiprobáltam ez már csak 200k exp volt

döntse el mindenki amga mi a jobb de az erő sztem sokkal te gyorsabb fejlödés terén mint a barlang
aki nem hiszi el ijen este tájba probálon ki mind a 2 helyen 1-1 köpenyt

Hali
A 97-es boss a jégsérkény és láttam is már (ddmt2-ön map1-en)csak jöttek belöle a ninják de kinai kliensen és van asszem 88-as boss is a nevét nem nagyon tudom de azért leirom:Leviathan Group Leader és lélekbarlangban nem pvp szerókon esnek 75-ös fegyók csak ugy mondom.(Eddig csak US-en láttam lélekbe farmolt 75-ös fegyót)

Kiegészítem a legvégét!
ddmt2-n is van kéksárkány.
(ma volt)
aki megöli asárkányt annak ledob 1 kristály-t ami a lvl 99-es metnek hivják sokan.
mob nem jön ki belőle csak szét kell ütni.
nemtom mit dob