Az a csúnya ájulás immun bug..... (m)

Indította poveredd, 2010-07-31, 19:56:31

2010-07-31, 19:56:31 Utolsó szerkesztés: 2010-10-21, 17:31:58 Szerző: [SMOD]THymea
Sziasztok.
Bocsi az új téma miatt de a csevegőbe sajnos elveszne a sok hsz között.
Nos azzal kezdeném, hogy játékon belül nagyon sokat látom azt hogy sokan "immun bug" -ra hivatkoznak.
Egyben ezen okból ban-nal is fenyegetőznek mert beájult és annak ellenére is ütik.
Sajnálatos módon a játékosok nagy része nincs tisztában azzal, hogy a játékban nincs 100% - os ájulás immunitás.
Van egy bónusz ami az ájulás esélyét csökkenti. Ez nem azt jelenti, hogy immunis lesz egy karakter az ájulás ellen csak bizonyos % ban van esély az ájulás kivédésére. De egyben az ájulás kivédését is csökkenti egy ájulás esélyes fegyver. Sajnálatos módon a magyar fordítás rosszul van megcsinálva azért van az írva, hogy immunis az ájulásra." Aki tud angolul annak tudnia kéne a magyar jelentését. " És ezt nem kitaláltam hanem valamennyit tudok "amerikásosul"(angol). És ha nem hiszitek a magyar metin2 wikin is levan ez irva amit szószerint be illesztek ide nektek.

Ájulás
Ájulás hatására a szörnyek vagy játékosok pár másodperciglebénulnak, nem tudnak mozogni, italokat inni, vagy felszereléstcserélni. Pajzsok esetében létezik egy bónusz, ami csökkenti az ájulásbekövetkezésének esélyét. Magyar fordításban hibásan "Immunis azájulásra" a bónusz neve.

Ezzel csak azt szeretném elérni, hogy a játékosok tisztában legyenek a dologgal. Mert olyan dologra hivatkoznak sokan ami nem létezik. Ezt én nem tartom megfelelő tájékozotságnak.

UI: Tisztelt GM- ek. Be linkelem ide a hivatalos metin2 magyar wiki oldalt. Ha jol vagyok informálódva nem tilos metin2-vel foglalkozo oldalt belinkelni. Föleg ha az nem egy másik server vagy feka oldal. De ha mégis tilos kérem a link törlését vagy felszólításra ki szerkeztem a hsz ből.

Magyar metin2 wiki..:  ..:: http://metin2wiki.info/index.php ::..  "Negatív hatások" ezen opció alatt érhető el az az infó amit bemásoltam.

- Remélem elegendő lesz az információ, hogy mindenki tisztában legyen a dologgal. Szívesen fogadom a becsmérlő hsz-eket is.
De szerintem ha mást nem is kéne értékelni legalább azt, hogy vettem a fáradságot és utána jártam e dolognak.
Mindenkinek további kellemes játékot sziasztok.

..:: Poveredd ::..