Alap Dev vidi forrás+ fordítás hozz a fix + egyéb kérdések

Indította Word, 2020-11-07, 15:03:54

2020-11-07, 15:03:54 Utolsó szerkesztés: 2020-11-07, 18:10:37 Szerző: Word
Sziasztok valaki be tudja linkelni az alap deves vidit+ hozzá való fordítás fixet? sajna amik itt a forumon vannak halott linkessek!

torentelve nincs meg neked? azzal gyorsan le tudnám szedni mivel most megan ál este 8 ig vagyis 4 órát várhatok rá

Idézetet írta: Word Dátum 2020-11-07, 16:25:32
torentelve nincs meg neked? azzal gyorsan le tudnám szedni mivel most megan ál este 8 ig vagyis 4 órát várhatok rá

válts ip-t és elmúlik a mega limit.

nem tudok ipet váltani már próbáltam újra indítani a routerem :(

Parancsolj.
Kattints ide!
,,A pokol üres, mert minden ördög a felszínen van."

-William Shakespeare

2020-11-07, 18:05:08 #6 Utolsó szerkesztés: 2020-11-07, 18:16:50 Szerző: Word
Idézetet írta: Rashida Dátum 2020-11-07, 17:46:42
Parancsolj.
Kattints ide!

Nagyon szépen Köszönöm

edit:

van ez a HOW TO GAME CORE DEBUG na most a probléma következő hogy isolator félle 9.2 BSD--re nem tudom telepíteni valaki esetleg tudna ez ügyben segíteni?

képen látható hiba üzenetet kapom vissza!

téma ami alapján próbáltam https://metin2hungary.net/index.php/topic,202453.msg1068517.html#msg1068517

Azt írja hogy a pkg telepítéshez szükséges fájlait nem találja a szerveren, ez azért van mert FreeBSD esetén a megszűnt támogatású rendszerek fájlait törlik a szerverről.
Ugye egy 7 éves rendszerről beszélünk aminek 4 éve megszűnt a támogatása.

Alapvetően nincs szükséged a pkg-ra, ha a /usr/ports (ha jól emlékszem) mappában odamész a gdb mappájához, és nyomsz egy make install clean-t, az ugyanazt csinálja mint a pkg install gdb parancs.
A gond az lesz hogy szinte biztos hogy a gdb sincs már fent a szervereken és ugyanúgy azt fogja írni hogy not found = nem található.

Fel lehet telepíteni manuálisan is ha megtalálod a megfelelő verziót a google-n valahol, de a te esetedben tuti jobban jársz ha isolator helyett a "deves" vdi-t használod mert arra anno feltelepítették.

deveset csak fordításra használom nem szervere ezért van kettő vidi

2020-11-07, 20:59:38 #9 Utolsó szerkesztés: 2020-11-07, 21:01:12 Szerző: TMP4
És ennek van valami oka? Személy szerint nem értem miért használsz otthonra (látom hogy 192.168) két elavult ugyanolyan rendszert, akkor már használj csak egyet.

azért használok kettő vidit mert az egyiken fordítok a másikon addig is  a szerver megy a képen pont a szerver vidi van amin látható a hiba amit szeretnék meg oldani! hogy tudjam debugolni a game.coret szerver  forrás vidit pont nem fogom használni szervere is + ba mert ha ép fordítok rajta valamit és szervert is közbe újra kel indítani mert változás van benne akkor meg nem tudom újra inditani ha közbe a deves vidi fordít!

pjúr konfjúzön, na oszt akk mért nem windows sf-en futó metinszeró +  vdi-n fordíthatók forrásfájlok?  ???
vagy így más se ért nagyon ahhoz, hogy hogy kell xampp-vel megosztani a magánhálózaton a windowsszerón futó metint?
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=112lol.png lol értem már mér lett ratyi a metinpunk2077