Házi szerver

Indította aferii, 2020-11-01, 12:51:31

Sziasztok, még mielőtt  össze vissza linkelnétek, egy alap  szerverfile+kliens -t ha valaki tudna linkelni megköszönném.
Kereső, google a barátom, helyesírás és társai építő jellegű hozzá szólásokat megköszönném mellőzni.
Ezeken már túl estem 5 leírással próbálkoztam, vagy nem működő linkek, vagy hiányzó libek amihez linkelve a halott linkek stb..
VZ sf és kliens nagyon jó, és rajta gyakorolgattam. Csak annyi hiba van benne hogy szokták mondani egy új házat felépíteni egyszerűbb és olcsóbb mint egy régit felújítani.
Tehát ha van valaki aki tudna linkelni letöltési lehetőséget nagyon megköszönném, hogy lekössem magam.
További jó hétvégét és fórumozást :-)
Üdv,
Feri

Legyél kreatív, kifogások helyett megoldást keress.

Köszönöm, bár még 40k -t még nem használtam, de lesem a fórumot, hogy kell beüzemelni.
Vbox-ba.

Libeket hiányol....
V-boxba a vz 34k ra raktam lehet az a gond ?
Még nem csináltam :-/

2020-11-02, 14:54:31 #4 Utolsó szerkesztés: 2020-11-02, 15:05:04 Szerző: kovibeni777
Szia! Ez a vdi kompatibilis vele: https://metin2hungary.net/index.php/topic,183585.0.html

(Ha hiányol 1-2 libet rákeresel googleba és berakod lib mappába usr/lib vagy /lib/ de remélhetőleg nem fog)

Illetve a vz-es vdi régebbi freebsd verzióval rendelkezik ami nem kompatibilis a 40k szerverfájlokkal.

Köszönöm, nehezen de sikerült!

Ja és még 1x Köszönöm most már ezt is tanulhatom :-)