KÜLFÖLDI SF FORDÍTÁS?

Indította Radox, 2020-01-01, 20:38:55

Sziasztok, ma napság nagyon el terjedt lett az, hogy külföldi szerver fájlokat fordítanak le magyarra. Nos engem az érdekelne, hogy mi az amit le kell fordítani a kliens oldalon/szerver oldalon részletesen egészen pontosan. Avagy hogyan is működik ez az egész fordítás? gondoltam hátha a van valami program ami értelmesen fordít, vagy pedig a jó öreg gogle fordító? :D Valaki tudna tényleg nagyon részletes magyarázatot adni? Előre is köszönöm.
Véletlennek azt nevezzük, amikor a számításaink kudarcot vallanak.

Elég egyszerű, úgy fordítod a fájlokat, mint pl egy weboldalt.
Magyarul, erre nincs program.. Nyisd meg a forrásfájlokat/szöveges fájlokat és, ami nem magyar szöveg szépen manuálisan kézzel átírod.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

És mik azok a a fájlok kliens/szerver oldalon a questeken kívűl amit át kell írni?

Esetleg mellékesen van valami magyar farkast tartalmazó sf a huzsin kívül?

2020-01-02, 10:19:08 #4 Utolsó szerkesztés: 2020-01-02, 10:34:01 Szerző: POOWWA
Rengeteg Külföld sf van. ezek közül is több elég hiányos vagy buggos. vagy annyi swap van adva nekik hogy ki fagy a vps ezt mindig ellenörizd első inditáskor. ee /etc/rc.conf-itt meg tudod nézni van-e swapfile
1.Elsőnek én Kliens és szerver oldali item_names/proto és utána Mob protot.
2.Kliens oldali systemek./locale_game és Interface. ide tartozik még a Rengeteg Py-fájl is amibe elég sok mindent át kell irnod.
3.Game forrás szövegek LC_textek/biosz ha vegas féle/suppport system hasonlok.
4.Questek/Locale_string/Lua általában Más Quest Funkciókat is használnak érdmes kiegésziteni ha qc.után kérne valamit egy egy magyar quest.
5.Tesztelni és ha olyat látsz ami nincs kész.akkor Notepad++al tudsz keresni mappákba és minden fájlba a szóra/mondat ra de rengeteg munka van vele.
ha nem találsz 1-1 Szöveget akkor az a képre van irva ilyenkor photoshop.