Nem működő quest(ek)

Indította keksz022, 2019-11-17, 09:02:20

Sziasztok.

Olyan kérdésem lenne hogy van 3 quest.. ami nem működik hiba nincs benne...

PL egy rúd quest ami jobb klikkel be váltja a rudat... (eddig működött)
Toltam egy make.sh-t és hopsz nem működik :O  előtte pedig működött...

Mi a teendő ilyenkor? Valaki tud valami tippet adni?
töröltem [BA]Thymea

2019-11-17, 10:31:56 #1 Utolsó szerkesztés: 2019-11-17, 21:51:12 Szerző: AntiPositive
Ha még csak teszt szerver akkor próbáld meg üríteni a player/quest táblát.
Ez minden questel kapcsolatos player adatot töröl, pl mindenki megkapja újra a level1 questet, ezért mondtam hogy csak ha teszt szerver. Ha nem teszt, akkor nem szabad üríteni az egészet.

Persze ha maga a quest fájl lett módosítva csak nem lett make azóta és ott van a hiba, akkor ez nem fogja megoldani. Ez olyan dolgokat old meg mint pl anno DDMT2-n beragadtak a biológus questek.

Qc zd le a három questet
Meg nyomj egy reload q t

Igen. + Ha akarod, hogy újra índítás után is működjenek, akkor kell nekik 777-es jogot adni, bekell írnod a localelist-be. +  sh make.sh
Ha segítettem vagy akármi érted, akkor a +-t elfogadom.

2019-11-17, 16:11:38 #4 Utolsó szerkesztés: 2019-11-17, 16:19:15 Szerző: AntiPositive
Ha csak qc-t fog használni magában akkor 1 hét múlva azért fog témát nyitni hogy miért nem indul a szerver, miért ír assertion failedet ;D Az object mappába maradhat a quest fájlban már nem létező, átírt rész. Viszont a make.sh törli az object mappát majd minden quest_list-ben szereplő questet leqc-z újra létrehozva azt, így nem lehet ilyen probléma.

be van írva a locale_list-be is ./qc is megvolt RÉG (ennyire buta nem vagyok) folyamat próbálkozom de semmi hatás...
töröltem [BA]Thymea

Idézetet írta: keksz022 Dátum 2019-11-17, 18:50:10
be van írva a locale_list-be is ./qc is megvolt RÉG (ennyire buta nem vagyok) folyamat próbálkozom de semmi hatás...

sh make.sh megvolt?

Idézetet írta: keksz022 Dátum 2019-11-17, 18:50:10

Ha így 2019 végén a qc egyáltalán szóba kerül, én vitatkoznék ezzel a kijelentéssel...
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Rúd quest!?

Pont [VIP]Rin the Exorcist segített nekem meg sokan másoknak ezzel a kóddal nemis olyan rég:
http://metin2hungary.net/index.php/topic,202560.msg1069002.html#msg1069002
(Szépen működik, örök hála érte...)
Én még annyit tettem hozzá hogy ne lehessen NPC-nek eladni így kizárjuk azt a faktort hogy
az NPC lényegesen kevesebbet ad érte mint a rúd valós értéke, meg azt hogy ne lehessen ledobni
a földre (mármint játékos által) 80003-80007-ig az antiflagot 384-re állítottam még pluszba.