[ITEMSHOP] Idős tárgyak itemshopra

Indította MrEdem, 2019-10-14, 10:44:09

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, az itemshopra ha kiteszek PL.: egy exp gyűrűt, ami 1 órás és megrendelem, 0 percet ír, majd eltűnik.
Hogyan tudnám ezt ki küszöbölni ?

Előre is köszönöm a segítséget !
PénzbÅ'l itt nincs hiány, ha te szegény vagy, nem az én hibám.
Persze adhatnék neked pénzt simán, de nem pazarolom rád az energiám!

Itemshop navi táblában a tárgyhoz kell a value0 érték -> idő (másodpercben)

Megpróbáltam, de ugyan úgy azt írja, hogy 0Min. Fent van egy darabig, aztán eltűnik
PénzbÅ'l itt nincs hiány, ha te szegény vagy, nem az én hibám.
Persze adhatnék neked pénzt simán, de nem pazarolom rád az energiám!

Rakd be ládába.
A különbség a sikertelen és a sikeres ember között nem feltétlenül a tehetség, hanem a kitartás.
https://youtu.be/jGQJqcyHjY0

Akkor már inkább állítsd be úgy, hogy csak az első használattól kezdje el számolni az időt... Emlékeim szerint ez megkerüli a problémát, de valódi fix az lenne ha az adatbázis forrásában javítanád + megfelelő tárgypiac html-t használnál.
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

A html lényegtelen, csak leíró nyelv, a megjelenítéshez van csak használva, az adatbázis forrásával sincsen probléma ilyen téren, több millióan használnak mysql-t összetettebb dolgokhoz is, mint egy Metin2 szerver. Egyébként pedig elég lenne csak normálisan megírni az item-shopot, megnézve előtte, hogy amikor kapsz egy tárgyat ingame, az hogyan történik és azt leutánozva felvinni az adatbázisba.

C++ programmer at Gameloft

Akkor leírom megint, mert ezek szerint félreérthetően hangzik.

A html alatt amblokk a tárgypiacot értettem, és nyilván nem például a grafikus részét, hanem ahol a folyamat zajlik, a php-t. Lehet rosszul van paraméterezve a query, és logikus átgondolás után meg lehetne oldani a problémát.

Az adatbázis forrása alatt meg nyilván nem a mysql-ről beszélek, az azért elég meredek lenne, ha ebben kellene valamit módosítani, hogy a kis metines szerverünknek jó legyen... :D A "db" forrásáról beszélek, amiben pedig igenis akadnak hibák.
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Esetleg nem lenne egyszerűbb ha az account táblában lévő  exp 3 kéz stb használnád fel és meg írnád rá php-t hogy bal sarokba írja fel?