Saját patcher

Indította idok2, 2019-10-03, 12:54:06

Hali, patchert szeretnék a szerveremhez, keresgéltem már találtam párat, de vagy nem működött, vagy már a letöltési oldal sem jött be. Tud e valaki olyat ami még most is működik, és nem feltétlen a legbonyolultabb összerakni. Köszi előre is.

2019-10-03, 13:14:03 #1 Utolsó szerkesztés: 2019-10-04, 06:27:42 Szerző: Chookez™
https://metin2.dev/board/index.php?/topic/118-open-source-crc-patcher/

Úgy alakítod ahogy akarod, mert van hozzá forrás, nagyon egyszerű üzembe helyezni is.
Én személy szerint 2013-as Visual Studioval fordítottam, de nem jelenthet különösebb nehézséget a más verzióval való fordítás sem.

Köszönöm szépen a gyors választ. Esetleg tudsz ajánlani valami ingyenes webszervert hozzá?

Helló. Nem akarok nagyon negatív lenni de te úgy akarsz szervert nyitni hogy ingyenes megbízhatatlan webtárhelyre raknád a dolgokat?! Vegyél egy VPS-t, pár ezer forint havonta, web+szerver külön kell fusson.
Egyébként azthiszem ebben a patcherben van 1 hiba, amit szerintem direkt hagyott benne Sanchez.(Aki  magyar amúgy. )
Ha segítettem vagy akármi érted, akkor a +-t elfogadom.

Senki nem mondta, hogy szervert akarok nyitni :D . De egyébként, ha nyitnék, nyílván nem ilyen weboldalt használnék.

IdézEgyébként azthiszem ebben a patcherben van 1 hiba

Lennél olyan kedves hogy megosztod a közösséggel is azt a bizonyos hibát?  ???  :P

Letöltéssel vannak gondok, 100%-ig nem igazán megy fel + a fájlok érdekes töltődnek le., azthiszem 1-2 sort kell benne módosítani.
Ha segítettem vagy akármi érted, akkor a +-t elfogadom.

A Lib-eket kell törölnöd a listából, és működik hibátlanul. Egyébként én is megoldást keresek erre, hogy esetleg lib.zip/rar-t leszedjen a patcher kibontsa és utána törölje a zip/rar fájlt.

Egyszerűen csinász 1 önkicsomagoló rart és azt leszedeted patcherel és vsbe át irod azt startolja elsőnek utána meg az exét /bint.