Questek magyarosítása ?

Indította SzayelAporro, 2019-09-21, 19:18:31

Sziasztok!

Mivel nem volt a szerveremen alkímia, így magamnak bele tettem a szerverbe. Viszont nem magyar, ezt hogyan lehetne orvosolni ?

Előre is köszi!

Lemagyarosítod  majd ./qc  questnev...

ja amúgy adj 777-es jogot a questnek. + írd  bele a locale.list-behanincs  ott
mert ha nyomsz make.sh-t, akkor nem fogm enni a quested, csak ./qc után.. ezért k ell 777-es jog
Ha segítettem vagy akármi érted, akkor a +-t elfogadom.

Nem tudok magyarosítani, próbáltam a translate.lua-t lecserélni, de nem sikerült..

az alkímiát nem ott kell szerintem magyarosítani, de igy hirtelen nem tudom m egmondani hol van...
De úgy kell csinálnod ahogy leírtam!
Ha segítettem vagy akármi érted, akkor a +-t elfogadom.

Ez teljesen attól függ, hogy milyen questet használsz. Luabol olvassa a szöveget, vagy szimplán bele van írva a questben.

2019-09-22, 07:39:43 #5 Utolsó szerkesztés: 2019-09-22, 07:47:58 Szerző: Zeratul
Szia megkeresem az enyémet és feltöltöm neked :)

Üzenet összefésülés: 2019-09-22, 07:47:58

És itt a link gondolom erre gondoltál de azért nézd meg hogy ez az vagy sem

Link: https://data.hu/get/12056215/dragon_soul_quests.rar
Még kezdÅ' vagyok de igyekszek tanulni :-) !

Van ami bele van írva, de van amit olvas, de nem a luabol !
Egyéb segítség ? Ami bele van írva azt tudom szerkeszteni.

Esetleg valaki meg tudná mondani, hogy az ékezeteket kiírja és ne kriksz-krakszokat lássak a szerveren ?

Köszönöm !

A krisz kraksz általában nem megfelelő kódolás, vagy pedig nincsen benne a megfelelő lua fájlban. Elsőnek is localestring.txt és a translate.lua-ba keresgéld azokat a sorokat általában itt meg is találod vagy pedig megnyitod a szerver oldali forrást és ott átírod magyarra. Egyébként ha locale_string hiba okozza akkor azt szerver oldalon loggolja is valami hasonlóó üzenetben ha jól emlékszem

locale_find LOCALE_ERROR

Nemtudom hogy sírjak-e vagy nevessek a hozzászólásokon.  Egy alapvető hibáról beszélünk gyerekek.

Megnyitod a fájlt notepad++-ba lemagyarosítod,  ctrl a, ctrl c, fent kódolást át állítod ANSI-ra, ctrl a, ctrl v, elmented, felhúzod a fájlt, belépsz puttyra ./qc questneve.quest felmész a szerverre /reload q és örülsz!
:FACEPALM:
A különbség a sikertelen és a sikeres ember között nem feltétlenül a tehetség, hanem a kitartás.
https://youtu.be/jGQJqcyHjY0