Alap GF sf & client

Indította Snythol, 2019-09-01, 14:00:49

Sziasztok!

Úgy döntöttem ismét nekilátok egy szerver elkészítésének. Utoljára még a Hamachis időszakba foglalkoztam ezzel a dologgal. Olyan kérdésem lenne, hogy milyen serverfile-al lenne érdemes belekezdeni? Alap gf-ból szeretnék építkezni a saját tempómban.  Valamint egy kliens is jól jönne. Védelem nem szükséges, mert meg úgy nem döntök, hogy a szerver alkalmas játékosok fogadására, addig csak én egyedül használom.

Köszönöm a segítséget!

2019-09-01, 16:14:30 #1 Utolsó szerkesztés: 2019-09-01, 16:23:23 Szerző: trodhenta
szia, ezt ajánlom: http://metin2hungary.net/index.php?topic=201466.0
ehhez jár forrás is ha komolyabb dolgokat akarsz berakni, és nem csak telebaszni a szervert tiz millió vérttel, meg karddal.

ezt: http://metin2hungary.net/index.php?topic=200116.0
végképp ne használd mert elméletileg horváth adrián féle kókányolt sf, levan butítva meg könnyen feltörhetnek és bugos is.

+ Pár kérdés ( tanács ):

-> Milyen típusú szervert akarsz létrehozni? GF-PVP?
-> Mi okból merült fel benned hogy szervert hozol létre?

Bővítés:
Ha nem tudsz valamit ne csak magyar oldalakon próbálj keresni, hanem külföldieken is + ha húzamosabb ideig nem kapsz választ valamire rakd fel külföldi fórumok oldalán is a kérdést. A magyar metines fejlesztői közösség nem túl nagy és egyre egyre fogynak el az emberkék, hisz ez egy kihaló félben lévő játék.

Ha komoly szervert akarsz létrehozni akkor nézd meg a konkurenciákat, a többi szervert, és légy egyedi ez a fontos! Ha a berakott dolgok nem is azok, de maga a játékmenet legyen az. Az ilyen GF-PVP-s szutykok, meg össze vissza kókányolt midleschool szerverek nem futnak sokáig. Sok sikert!

Ha segítettem vagy akármi érted, akkor a +-t elfogadom.

Az alapötlet szerint a kezdetben PVM, majd a játékmenet vége felé áttérni PVP stílusra.
Az ok nagyon egyszerű. Én, mint aki a kezdetektől fogva játszotta ezt a játékot, még a gf szerverekről, hiányolom azt a leegyszerűsített stílust, amit a játék adott. Nem kell ebbe a játékba szerintem se farkasember, se energiarendszer és a többi baromság. A cél egy egyszerű, de élvezhető játékmenet kialakítása, természetesen magyar nyelven.

Korábban foglalkoztam vele, időpontot nem tudok mondani, akkortájt hagytam abba, mikor bejött a Pet-system a privát szerverekhez.

Nem akarom elkapkodni, nem akarok kiadni egy félkész szervert, ami hemzseg a bugoktól és nem csak a nyerészkedés okáért csinálnám. Elég volt a kispisti szerverekből.

Köszönöm a segítséged, ezen már eltudok indulni.
Üdv.