3d weapon playesettingmodul.py hiba (SZERKESZTVE)

Indította Droid, 2019-08-25, 22:14:53

2019-08-25, 22:14:53 Utolsó szerkesztés: 2019-08-25, 23:57:40 Szerző: Droid
Sziasztok!

(Előző kérdés pántrendszer Melinek köszönöm a válaszát)
[spoiler]
Tudna, nekem esetleg valaki adni egy teljes pántrendszer linket? Ami működő is..
Néztem itt Hungary-n,de ... de... mindegy..

Megköszönöm, ha valaki küld egyet..[/spoiler]

A következő hibám mindig ugyan az...

Be szeretnék tenni egy 3d weapont de mindig egy playersettingmodul.py hibát ad be..
Ahogy csináltam:

Pack mappába: fegyver.eix/epk majd indexbe beleírva.. PIPA
Majd: Item_listbe beleírva:
80019 WEAPON icon/item/00010.tga
Mivel nincs hozzá icon..
Majd item_protoba beleírva:
<ItemDef Vnum="80019" Name="µµ+9" LocalizedName="Kard+9" Type="1" SubType="0" Weight="0" Size="2" AntiFlags="32" Flags="1" WearFlags="16" ImmuneFlags="0" Gold="100" ShopBuyPrice="100" LimitType0="1" LimitValue0="0" LimitType1="0" LimitValue1="0" ApplyType0="7" ApplyValue0="22" ApplyType1="0" ApplyValue1="0" ApplyType2="0" ApplyValue2="0" Value0="0" Value1="15" Value2="19" Value3="13" Value4="15" Value5="63" Socket0="0" Socket1="0" Socket2="0" RefinedVnum="0" RefineSet="0" AlterToMagicItemPercent="0" Specular="100" GainSocketPercent="38" AddonType="0"  />

Ugyan úgy a kard+9-re raktam...
Utána: playersettingmodul.py :
    chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+38, "PART_WEAPON", "D:/ymir work/item/weapon/sword_7.mse")
Naviban is bent van..
Sőt még láttam egy ilyen megoldást is, ahol ezt betették player-be

Na és ezt hibát írja mikor a klienst indítanám..

2019-08-25, 22:55:55 #1 Utolsó szerkesztés: 2019-08-25, 22:58:15 Szerző: Meli
Szia. A scales pántrendszer elég sok helyen fent van.
Az tudtommal bugmentes.

Tessék:
https://mega.nz/#!spl2iB6A!Zs2OcsL-wMz1MX1xvZn6NHXxaxDResLntPVqu_14MEU

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

2019-08-26, 11:41:18 #2 Utolsó szerkesztés: 2019-08-26, 11:46:42 Szerző: Eraman
Nem a rendszerrel van a baj amit megpróbáltál berakni.

A playersettingmodule-os hibád abból ered, hogy a sor amit beraktál a playersettingmodule-ba 4 space-el van tabolva 1 tab helyett vagy fordítva. tehát nem egységes a tabolás az egész fájlban.

Ezt úgy tudod leellenőrizni, hogy megnyitod a fájlt megkeresed a beillesztett sorod, tehát ezt:
    chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+38, "PART_WEAPON", "D:/ymir work/item/weapon/sword_7.mse")

a sor elejére kattintasz majd a billentyűzeteden nyilakkal kezdj el balra navigálni. Ha 4 darab szóköz van akkor kis ugrások lesznek, ha tabulátorral lett tabolva, akkor vélhetően 1 nagy ugrás lesz, de lehet hogy több nagy ugrás.

Avagy ezt ugyanúgy is megteheted hogy notepad++-ban View->Show Symbol->Show White Space and Tab opciót beállítod. Ekkor nyilak jelennek meg a TAB karakterek helyében és pontok lesznek a SZÓKÖZ karakterek, így könnyen láthatod hogy mit rontottál el.

Ha ez meg van, akkor tudod, hogy SPACE-re vagy TAB-ra kell kicserélned a tabolást.

Ha nem vagy biztos benne akkor ezt úgy is megtudod tenni, hogy egy előző sorról kimásolod CTRL+C-vel a taboló karaktert majd CTRL+V-vel bevágod a beillesztett sorod elejére.

Idézetet írta: Eraman Dátum 2019-08-26, 11:41:18
Nem a rendszerrel van a baj amit megpróbáltál berakni.

A playersettingmodule-os hibád abból ered, hogy a sor amit beraktál a playersettingmodule-ba 4 space-el van tabolva 1 tab helyett vagy fordítva. tehát nem egységes a tabolás az egész fájlban.

Ezt úgy tudod leellenőrizni, hogy megnyitod a fájlt megkeresed a beillesztett sorod, tehát ezt:

a sor elejére kattintasz majd a billentyűzeteden nyilakkal kezdj el balra navigálni. Ha 4 darab szóköz van akkor kis ugrások lesznek, ha tabulátorral lett tabolva, akkor vélhetően 1 nagy ugrás lesz, de lehet hogy több nagy ugrás.

Avagy ezt ugyanúgy is megteheted hogy notepad++-ban View->Show Symbol->Show White Space and Tab opciót beállítod. Ekkor nyilak jelennek meg a TAB karakterek helyében és pontok lesznek a SZÓKÖZ karakterek, így könnyen láthatod hogy mit rontottál el.

Ha ez meg van, akkor tudod, hogy SPACE-re vagy TAB-ra kell kicserélned a tabolást.

Ha nem vagy biztos benne akkor ezt úgy is megtudod tenni, hogy egy előző sorról kimásolod CTRL+C-vel a taboló karaktert majd CTRL+V-vel bevágod a beillesztett sorod elejére.

Teljesen igazad van, tényleg 4 ponttal van TAB-olva.. Viszont ahogy áteszem 1 TAB-ra ugyan úgy vissza kerül, 4 SPACE-re,és most azzal mit tudok kezdeni?

A notepad++-odban úgy van beállítva hogy a TAB helyett 4 space legyen. Keress Googlen hogy hogyan állíthatod vissza. Írd például: notepad++ spaces instead tab.

Ideiglenesen azt tudod csinálni hogy a TAB karaktert (nyíl) kimasolod CTRL+C-vel majd CTRL+V-vel beilleszted a szóköz(pontok) helyére.