mob_proto

Indította trodhenta, 2019-07-30, 16:41:17

Sziasztok, tudom nem én vagyok az első aki ezt kérdezi de esetleg lenne valaki olyan kedves aki leírná hogy

VNUM NAME RANK TYPE BATTLE_TYPE LEVEL SIZE AI_FLAG MOUNT_CAPACITY RACE_FLAG IMMUNE_FLAG EMPIRE FOLDER ON_CLICK ST DX HT IQ DAMAGE_MIN DAMAGE_MAX MAX_HP REGEN_CYCLE REGEN_PERCENT GOLD_MIN GOLD_MAX EXP DEF ATTACK_SPEED MOVE_SPEED AGGRESSIVE_HP_PCT AGGRESSIVE_SIGHT ATTACK_RANGE DROP_ITEM RESURRECTION_VNUM ENCHANT_CURSE ENCHANT_SLOW ENCHANT_POISON ENCHANT_STUN ENCHANT_CRITICAL ENCHANT_PENETRATE RESIST_SWORD RESIST_TWOHAND RESIST_DAGGER RESIST_BELL RESIST_FAN RESIST_BOW RESIST_FIRE RESIST_ELECT RESIST_MAGIC RESIST_WIND RESIST_POISON DAM_MULTIPLY SUMMON DRAIN_SP MOB_COLOR POLYMORPH_ITEM SKILL_LEVEL0 SKILL_VNUM0 SKILL_LEVEL1 SKILL_VNUM1 SKILL_LEVEL2 SKILL_VNUM2 SKILL_LEVEL3 SKILL_VNUM3 SKILL_LEVEL4 SKILL_VNUM4 SP_BERSERK SP_STONESKIN SP_GODSPEED SP_DEATHBLOW SP_REVIVE

Itt mit jelentenek a dolgok, illetve egyes dolgokat hogy lehet módosítani milyen értékeket lehet adni neki? Például hogy egy mob-ra ördög elleni erő hasson?! 
Ha segítettem vagy akármi érted, akkor a +-t elfogadom.

Ohh... :D Nagyon hálás vagyok érte, Köszi szépen.
Ha segítettem vagy akármi érted, akkor a +-t elfogadom.