Felszerelések, alap bónuszai, alap védelme

Indította TothMarci1357, 2019-07-11, 17:42:06

Sziasztok. Csináltam egy új cipőt (ezen a fórumon az egyik leírás alapján)(Nike bakancs nevet kapta)   
http://metin2hungary.net/index.php?topic=143497.0
Le is birom hívni a neki megadott vnum-mal, fel is tudom venni, de az alap cipő mintájára készítettem.
Tehát védelem 1 és mozgási sebesség 15%! És az lenne a kérdésem, hogy ezt hogyan tudom átállítani?
Például, hogy 150-et védjen és mondjuk 30% mozgásit adjon?
Navicat-Item Protoban kell gondolom, de amikor átírok valamit(jól), akkor nem történik semmi változás.
/reload    /reload p    parancsok beírása után sem változik, illetve ha újraindítom a szervert, akkor se jó.
Egyedül annyit birtam beállítani, hogy 100-as szinttől lehessen felvenni. Ez működik is, de mikor ráhúzom a cipőre az egeret, akkor nem írja ki, hogy 100-as szinttől.. Item Protoban tudom, hogy mi micsoda, de hiába állítom, egyszerűen nem történik meg a változás! Szépen kérem, valaki tudna segíteni? Nem vagyok egy infó zseni, csupán baráti körre tervezek egy kisebb szervert funolásból. Előre is köszönöm :)))

Szia!

Nem lehet hogy txt protokat használ a szervered? Mert ha igen azt itt találod usr/game/cores/db de ez szerverfájl függő.

Alap Vz klienst, illetve Vz sf-et használok!

Kliens oldali item_proto-ban is szerkesztened kell, manuálisan.

És amit ott beírok, annak 100%-ban egyeznie kell a navicat item protoval? és úgy lesz jó?

Ha navicatban szerkeszted mondjuk az adott tárgy szintjét, akkor azt ugyan úgy meg kell csinálnod kliens oldalon is. Akkor is működik, ha kliens oldalon nincs átírva, viszont nem fogod látni az adott módosítást.

2019-07-11, 18:31:05 #6 Utolsó szerkesztés: 2019-07-11, 18:32:52 Szerző: TothMarci1357
Nagyon szépen köszönöm, sikerült, most már ki is írja, hogy 100-as szinttől, védelemnek beállítottam 150-et így próbából, de karakter státuszba nézem és hiába van 150 védelem beállítva neki, valójában 10-et ad csak hozzá a számhoz.. Gondolom nincs engedélyezve, hogy többet védjen egy cipő, 10 a maximum, ezt sajnos már nem tudom, hogy kell beállítani. De mindenkinek megy a thank you+

Nem olyan nehéz átírni az optokat! Ha SQL-es protot használsz akkor kell egy csomagoló majd kicsomagolod a kliens oldalit és átírod majd egy konverterre lfelviszed sql-re, esetleg szerón /reload, vagy vps-t újra inditod. Ha txts protod van akkor is xmlt szerkessz szerintem az könnyebb majd xmlt vizel át txt-re. ( spartan converter pl.) és visszacsomogolod felrakod a txt-ket, majd resi és kész
Ha segítettem vagy akármi érted, akkor a +-t elfogadom.