gr2 textúra elérés

Indította trodhenta, 2019-07-11, 04:17:14

Sziasztok egy adott GR2 modellben jelen esetben 1 vért, a DDs fájlok elérési utvonalát hol tudom megváltoztatni? Granny viewerben látszódnak a vértek, de a szerveren már nem..
Ha segítettem vagy akármi érted, akkor a +-t elfogadom.

2019-07-11, 11:49:12 #1 Utolsó szerkesztés: 2019-07-11, 12:38:29 Szerző: fabtam11
öhm a kliensben pontosan hogy látod?

am metin2 texture changer: https://mega.nz/#!iIkWyCzY!bwwJNL-itU45FQ136fBCVYi4NrseRCY5TxVmPIVtTZg használata: kirakod vagy D:\-re vagy E:\-re vagy bánom is én hova, simán futtatod az alkalmazást és kiválasztod a modellt(hát ért szerűen az alkalmazás közelébe teszed a GR2 file-t) és aztán a betallózást követően megadod, hogy hanyadik textúráját cserélje ki. Aztán megadod h mi az új textúra elérése és neve ill a kiterjesztése pl D:/ymir work/pc/warrior/azujtexturadneve.dds
és vuálá mented, adsz 1 új fájlnevet és így meg is vagy az első textúrával.
A második textúra cseréjéhez szimplán az újonan mentett fájlt kell betallózni, most a 2-es számú textúrát (felülről a második, ha ugyé több van) kell kiválasztani és megintcsak meg kell adni az új textúrát, ha szükséged van a 2. v a kövi cseréjére is.
Ezt kb addig csinálod, míg cserélgetni akarod azokat a textúrákat, amik a texturelistben vannak. Ja meg kb így talán átláthatóbbá tudod tenni a fájlneveket, de ez csak azért fog csak kelleni neked, mert az msm oldal néha egy génagy nyűg lesz. (meg amúgyis kinek kellenek az alfacsatornák? Pff 2019-ben csak füstöl a vért azt jóvanazúgy, nem kell fényelnie.)
good luck  ;)

Nos hát teljesen fehér, Granny vieweren egy nem létező helyre mutat ( C meghajtó, blababla... ) és ahogy néztem a gr2 modellre rávan égetve a textúra... :(
Ha segítettem vagy akármi érted, akkor a +-t elfogadom.

Értve & az előző posztban megadtam az eszközt és az instrukciót!
Drukkolok! ;)